Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: problēma

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Default problēma

Text automatically translated from: Italian to: Latvian
    Translated text
    Es instalēta jaunā versija vbenterprise tulkotājs (2.3.5), un no šī brīža nepadara mani vairāk tulkojumus, nevis tulkoto tekstu ir tukšs. Es apturēta paredzēts uzdevums "automātiski noņem vecās tulkojumus no cache", tad es shed. Kā tas darbojas? Paldies
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    51

Text automatically translated from: Italian to: Latvian
    Translated text
    palīdzības atbildēja natūrā:
    Original text

Sveiki Marco,

Jums bija sūtot liela apjoma trafiku uz Google AJAX APIs, kas izskatās tā var būt ļaunprātīga izmantošana vai programmas kļūdas rezultāts. Jo jums nav, lai identificētu sevi ar (pēc izvēles) API atslēgu, vai pareizi iestatot HTTP referer (kā prasīts Lietošanas noteikumiem), mēs nevarējām sazināties ar jums par šo preču plūsmu.

Es aicinu jūs, lai apskatīt mūsu Lietošanas noteikumiem:
    Google AJAX API Lietošanas noteikumi - Google AJAX Language API - Google Code

Lūdzam pievērst īpašu uzmanību sadaļas, kas nosaka, ka katram pieprasījumam būt tieša pieprasījuma gala lietotājam, ka rezultātiem ir jāparādās līdz lietotājam (nemodificētu), un ap caching noteikumiem. Arī paziņojums prasībām apkārt piešķiršanu un identifikāciju.

Ja jūtat, ka jūsu vietnes izmantošana ir atbilstīga, lūdzu, sniedziet papildu informāciju par to, kā jūsu vietne ir izmantojot API (ieskaitot saite), un ietver arī IP adresi jūsu serverī.

Paldies,
    Adam Feldman
    Product Manager, Google

2009/12/11 Marco Ghisi <sanmarco76********it>

ziede,

nav tik se devo scrivere in italiano oppure in Inglese, quindi intanto
    Provo in italiano.

Sono l'amministratore di ANO forum:
    Scuola - Forum di cultura Generale

che utilizza ANO spraudnis uz vienu le traduzioni basato su google.

Il problema è che da qualche giorno le traduzioni nav compaiono Più, e
    viene riportato questo errore:

{"ResponseData": null, "responseDetails": "Ir aizdomas Pakalpojuma noteikumi
    Ļaunprātīgu izmantošanu, lūdzu, sazinieties ar ajaxapis-support@google.com. "," ResponseStatus ": 403}

Potete risolvere uz favore?

Credo che sia tutto in regola

Paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā redzu Jums nav izmantot API atslēgu pirms aizlieguma. Arī es redzu, ka viens ļoti dīvaini info - viņi saka, ka Jums nav izmantot galveni, - 2.3.5 sūta atsauces galvene. Man būs pārbaudīt to kodu.

Tā kā ziņu saka - sazināties ar viņiem
    Uzrakstiet, ka jūs izmantojat API atslēgu tagad un jaunā versija programmai, jums ir "Powered by Google", sāpes rezultātus tikai 15 dienas un tikai reālā pieprasījumiem.

Tāpat, lūdzu, pārbaudiet savu baļķi dara dažas lelles robots nav indeksēšanu jūsu forums ir pārāk rijīgi - tas varētu būt iemesls, kāpēc Google saņemtu augstu satiksmes apjomu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tāpat, lūdzu atjaunojiet 2.3.6 - šķiet, ka tur bija kļūda nosūtot atsauces galvene.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •