Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 13

Thread: Jums vajadzīga palīdzība samazināt servera noslodzi

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Jums vajadzīga palīdzība samazināt servera noslodzi

Hi, es esmu, kam problēmas ar manu servera slodze, man jau ir pārorientējusies uz veltīta mēģināt izārstēt šo, bet tomēr iegūt augstu servera slodzes, ja es atslēgt vbet servera slodze pilienus.

Var kāds palīdzēt?

@ Kamil, jums jau ir pilna piekļuve informācija nosūtīta jums PM, ja jūs vēlaties pārbaudīt.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,
    šeit jums ir vBET sarakstu padomi: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Atcerieties - ja jums ir visas valodas, ļāva - Jums ir 53 vairāk satura (diegi, stabi utt) par savu forumu, un, protams, intensīvas satiksmes forums.

Jūs varat atslēgt dažas valodas un jāgaida, kad cache iespējota valoda tiks aizpildīta, pēc tam - jūs varat iespējot nākamo daļu tulkojumu.

Otrkārt, šajā TĀDOS mums ir liels uzlabot (ļoti liels vienu) - tas ir atmiņas cache sistēma (4 dažādi varianti). Jūs varat pārbaudīt to savā AdminCP-> vBET Cache. (Atcerieties - jums ir integrēt savu serveri izmantot šāda veida cache)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Man ir īstenojušas visus, ka es varu ar savu sniegumu ieteikumus, man arī bija visu ļāva valodās (arī lielākā daļa), jo pērkot vbet aptuveni 6 mēnešus atpakaļ, slodze ir augsta visu laiku. Attiecībā Memory Cache (beta) es nedomāju, ka man ir kādas cache akseleratora uz mana servera, bet evrything pārējais ir noteikts, kā jūsu norādījumus.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

no mūsu pēdējā TĀDOS mēs strādājām par šo kešatmiņu sistēma - tas ir liels vienu sniegumu. Jums ir nepieciešams, lai jūsu serveris konfigurēts ar šo cache sistēma (varbūt jums jau ir - jautājiet savam servera atbalstu)
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 26-05-11 pie 22:25.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Hi Kamil, es tikai pārbaudīt php info un man nav, bet es būs panākt, lai instalētu xcache vai kā šis kaut kas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. Kāpēc jums ir problēmas ar sava servera slodzes? Es redzu jūsu forums ir translating tiešām ātri, lai kur ir problēma?

Ņemiet vērā, ka tulkojumi ir izgatavoti ar ārējo pakalpojumu no Google. Tas nozīmē, ka tad, kad tulkojums notiek jūsu tēmas gaida atbildi no Google. Un tas ir iemesls, kāpēc jūsu Server Load ir lielāks, taču tas neietekmē sistēmu, jo gaidīšana tēmas neņem CPU, ne arī papildu atmiņa (tikai jau izmanto). Tātad, tāpēc jūs vienmēr ir lielāks Server Load ar vBET iespējots (ja invaliditāti nav pavediens gaida rezultātus no Google), un tajā pašā laikā jūsu forumā joprojām strādā ātri, jo gaidot tēmas neņem CPU.

Tātad, kas ir patiesi vajadzīgs, lai ņemtu Server Load mīļākais ir nodrošināt to, ka tēmas nebūs jāgaida rezultātus Google, bet diemžēl Google ļauj cache tās rezultātus tikai 15 dienas. Jūs varat izmēģināt to pats - ja jums atslēgt cache, vai vienkārši savu laiku, lai dzīvotu mazāks, tad jums būs se Server Load aug - jo mazāk rezultāti tiks kešatmiņā un vairāk pieprasījumu gaida Google atbildes. Nav burvju - tulkojumi nāk no kaut kur, un ir nepieciešams laiks, lai saņemtu to no Google.

Atmiņas cache var palīdzēt kaut kādā veidā. Threads gaida Google rezultāti joprojām būs gaidīšana (jums nebūs iet, kamēr jums ir kešatmiņā visus tulkojumus, un jums nebūs, jo tas ir jāiztīra saskaņā ar Google TOS). Still kešatmiņā rezultāti tiks iegūti ātrāk, tāpēc lūdz negaidot tulkojumu būs ātrāka no pieprasījumiem rindā.

Šeit jūs varat uzzināt, kas tieši servera slodzes ir: Servera slodzes un uzzināt, ka tik ilgi, kamēr jums ir brīvi līdzekļi Server Load nav jautājums.
    Zinot to, ko no servera slodzes vērtība nav pārāk svarīgi, though. Zinot to, kā interpretēt vērtība ir tas, ko skaita.
    atcerieties definīciju: servera slodze ir procesu skaitu gaida, lai piekļūtu CPU. Bet ne visi procesi ir pašu! Ja procesi ir zema prioritāte, kad jaunu servera pieprasījumu (lapas pieprasījuma), šķiet, to joprojām var apstrādāt gandrīz acumirklī.
    Nemaz nerunājot, ka servera slodze ir tikai viens no daudziem citiem (atmiņas, CPU noslodze, izmērs swap fails)
    Kā parasti, un tik daudz cilvēki, kas tieši iesaistīti hostinga biznesu saka, tas viss nāk uz leju, lai reālās dzīves uzvedību. Vai lapas iekraušana ātri? Vai, piemēram, meklējot caur datubāzi veikt saprātīgā termiņā procesu? Tad jums nav īsti ir problēma, neatkarīgi no servera slodze ir
    Tātad, galīgā pārbaude ir tā, ka serverī uzvedas. Ja serveris ir ātri, numuru, pat ja to sauc par "servera slodze", tiešām nav daudz nenozīmē
    Tāpēc, ka jūsu serveris ir ātra un es redzu jūsu foruma atbildes ātri, Jūsu problēma ir tikai virtuāla - nav īstais jautājums. Server Load ir vērtība, kas dod jums nav informācijas par reālo darbību, tikai mājieni, ja jūs zināt, kā to interpretēt (ti, ja serveris darbojas labi ar servera slodze X, tad varat sākt pārbaudīt to, kas notiek, ja tā strauji aug līdz 2X vai kaut kā tā). Just statisko numurs sniedz jums nekas, labāk pārbaudiet savu CPU un atmiņas, lai pārliecinātos, ka šī vērtība ir OK, lai jūsu serveri, un ja tas ir OK, tad nav svarīgi, kāda Server Load vērtība.

Still, ja jūs vēlaties dažas papildu padomi:
    - Veikt lielāku kešatmiņas TTL, ja esat mainījis tā, lai samazinātu (noklusējums ir maksimālais, ko pieļauj Google TOS).
    - Ja Jums nav HDD telpu jautājums izslēgt cron uzdevumu tīrīšanai viesu cache - tas nav jātīra vispār, jo tas atsvaidzina rezultātus, kā vajadzīgs, tomēr novēršot daudz veco failus var aizņemt ļoti ilgu laiku php.
    - Izmantot atmiņu cache
    - Gada beigās (bet es tiešām neredzu jēgu to, jo jums nav sniegumu jautājums) sāk atspējošanas valodas, kas dod jums mazāka satiksme

Starp citu - kādas ir jūsu Server Load, vidējais CPU un atmiņas izmantošanu, un kāda aparatūra jums ir (cik CPU, atmiņa)? Vai swap fails tiek izmantots?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Pēc ir, kā jūsu jautājumiem ziņas
    1) Server Load
    08:22:53 up 44 dienām, 13:31, 1 lietotāja, slodze vidējā rādītāja: 4,07, 5,09, 5,26
    USER TTY Jaunumi @ IDLE JCPU PCPU KAS
    root punkti / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU un atmiņas izmantošanu
    Kopējais izmantot bez kopīgas buferu kešatmiņas
    Atm: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buferi / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) cik CPU
    3

EDIT: vienkārši ņēma momentuzņēmumu šeit http://www.thecodecage.com/forumz/server.png mans serveris ir, piemēram, tas visu laiku, tas momentuzņēmums pēc iespējošanas memcahce.
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 27-05-11 pie 08:47.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Par papildu informāciju, šeit ir Top procesu log:
    xxxx 93,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    mysql 6,8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-ārējā- atslēga
    mysql 6,7% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-ārējā- atslēga
    mysql 6,6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-ārējā- atslēga
    root 6,0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjob
    Pēdējo reizi Simon Lloyd; 27-05-11 pie 17:21.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd View Post
    Pēc ir, kā jūsu jautājumiem ziņas
    1) Server Load
    08:22:53 up 44 dienām, 13:31, 1 lietotāja, slodze vidējā rādītāja: 4,07, 5,09, 5,26
    USER TTY Jaunumi @ IDLE JCPU PCPU KAS
    root punkti / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU un atmiņas izmantošanu
    Kopējais izmantot bez kopīgas buferu kešatmiņas
    Atm: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buferi / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) cik CPU
    3

EDIT: vienkārši ņēma momentuzņēmumu šeit http://www.thecodecage.com/forumz/server.png mans serveris ir, piemēram, tas visu laiku, tas momentuzņēmums pēc iespējošanas memcahce.
    Es neesmu pārliecināts, kā interpretēt savu mērījumus. Kā es redzu savu CPU tiek izmantots apmēram 185% ... Tātad, vai ir kaut kas karsts tiesības mērījumu vai tas attiecas uz 1 CPU - ja jums ir 3, tad jūs varat izmantot 300%. Ja tas ir pareizs veids, tad tas nozīmē, ka jums vēl daudz brīva CPU resursus. Ja nav, lūdzu, izlabojiet mani, un pastāstīt, kā interpretēt rezultātus.

Es esmu arī nav pārliecināti, kā interpretēt savu serveri ielādēt datus:
    slodze vidējā rādītāja: 4,07, 5,09, 5,26
    Vai tie 3 dažādi laika mērījumus, vai katra no tām ir atsevišķi CPU? Kāda ir jūsu CPU jaudu?

PS. Cache nepieciešams laiks, lai jāaizpilda

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Michal, atkal paldies par atbildi slodzes vidējais redzat (un momentuzņēmums) mainās katru reizi, kad atsvaidzināt, tas ir, kā jūs norāda sybmolic numurs, ja kravas vidējās redzams ir apmēram 6 vai 7, tad vietā ir lēns bet lielāko daļu laika nereaģē kas savukārt dod kļūda.

Lūk cpu dati jums lūdza
    Procesors # 1
    Pārdevējs

GenuineIntel
    Vārds
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    Ātrums
    2394.030 MHz
    Cache
    8192 KB

Kad es pārbauda ar WHM i ir 1 quad core CPU, bet serveris cilvēki man pateikt, man ir 3 CPU?

Es nezinu, vai izlikties zināt, kā servera slodze vidēji tiek izstrādāta (pēdējā laikā pēdējo 2 dienu laikā tas ir apmēram:
    Load Vidējie rādītāji: 4,49 4,04 3,95

Forums ir no vidējā ātruma un tas, šķiet, rada jautājumu tieši tagad, kaut gan satiksme ir aptuveni:
    271 (3 dalībnieki un 120 viesi un 148 zirnekļi)
    Ja top skaitlis parasti ir aptuveni 500 - 600, bet tad tā ir nedēļas nogale, lai satiksme ir mazāka.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •