Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 20

Thread: Disabaling valodā. Htaccess

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Disabaling valodā. Htaccess

Sveiki, manā. Gan iekšpusē forums mapi un ārpus htaccess man ir vbet pārrakstīt noteikumiem sākuma, kas izskatās šādi
    RewriteRule ^ / (af? | SQ | raksti | par | bg | CA | zh-CN | hr | cs | da | nl | en | et | tl | FI | FR **********.. .
    Mans forums valoda ir inglsh tik man būtu svītrojot "en", lai tas izskatās līdzīgs šim?
    RewriteRule ^ / (af? | SQ | raksti | par | bg | CA | zh-CN | hr | cs | da | nl | et | tl | FI | FR **********.
    Ja es novērstu "en" un varu apskatīt foruma lapu vai indeksu lapā ārpus foruma citā valodā pateikt / pt / tiks / en / karogs darbu, lai iegūtu mani atpakaļ skata forumam noklusēto valodu?

Regards,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,

Jūsu galvenais valodas kodu vajadzētu palikt. Htaccess, protams, angļu karogu, darbosies bez šo kodu. Htaccess.

Kāpēc jūs vēlaties izdzēst šo kodu. Htaccess?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Es ne vienmēr vēlas dzēst, i bija pārbaudīt summa jautājumiem, kas man ir, kad mans forums slodzes (23!) Un ievēroju, ka tas bija, izmantojot valodu, tabulas i. ....en / īso ********** lv / vidēja .. utt ja tiešām tas nedrīkst būt caching jebkuras valodas tabulas man kā mana foruma valoda ir angļu valoda, mans pārlūks ir iestatīts uz angļu un mans forums norīkošanu valoda ir iestatīta angļu valoda, tāpēc es domāju, ka varbūt man ir kaut kas nepareizi.

Es cenšos, lai samazinātu manu servera slodzi un vaicājumiem.

Regards,
    Simon

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Jūs varat atslēgt cache sistēmu dažu valodu (piemēram, angļu), izmantojot šo iespēju:
    AdminCP-> vBET Cache-> Database Cache-> Viesi Cache informācija

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Ok, paldies , Man ir īstenojušas šo pārāk http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html kā ievietojis Michal

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Kamil, i invalīdiem en datu bāzē cache un viesu cache tad skrēja kešatmiņu tīrītājs (kas man nekad darīt), un ieguva visu šo kļūdu?
    Tīrīšanas Database Cache
    Noskaidroti galdi: en
    DONE. Tīrīti: 3 tabulas 1 sekundēs (3 cache tabulas par katru valodā)

Tīrīšanas Viesu Cache Files

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

********************... Includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju

Brīdinājums: izņemt ([ceļu] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php par 39 līniju
    Noskaidroti failus: en
    DONE. Noņemts: 199 attēli pēc 2 sekundēm

Tīrīti 1 valoda (s)
    Tīrīšanas pabeigts
    Tie ir ne visi kļūdas, es nevarēju pēc viņiem šeit kā varonis ierobežojums nedotu iespēju, un es nevarēju pat augšupielādēt vienkāršu teksta failu, jo jūsu piestiprināšanas sistēma nedarbojas.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ok,

lūdzu, pārbaudiet savu chmod failos iekšā vbet_guestcache mape
    lūdzu, pārbaudiet chmod no vbet_guestcache / en / mape (jābūt 777)

otrkārt, lūdzu, pārbaudiet (un ielīmējiet šeit) vbet_guestcache lokalizācija uz jūsu serveri. Lūdzu, pārbaudiet, iekšpusē vbet_guestcache / en / failu vēl nepastāv vai nav (un pārbaudiet chmod failu iekšā - būtu 777)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Visi iekšpusē vbet_guestcache faili tika chmod 755, bet tagad 777, fails atrodas šeit / public_html / forumz / vbet_guestcache un / public_html / forumz / vbet_guestcache / en ir tukšs, bet tas būtu kā es veikt cache tīras kā minēts iepriekš.

Vai tā tagad ir pareizi?

EDIT: Uz pārbaudi citā vbet_guestcache failu (jābūt) Es uzskatu, ka iekšā, ka mape viss ir chmod 644

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Jums ir nepieciešams, kas chmod uz 777 visu cache mapes un apakšmapes iekšpusē (izmantot "CHMOD 777-R vbet_guestcache").

un pārbaudīt to vēlreiz.

otrkārt - mums ir: Nav šādu failu vai direktoriju, Tāpēc es būs pārbaudīt jūsu direktorija ceļš

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Visi vbet_guestcache un sub mapes tagad ir 777 es tev pm jums piekļuves informāciju, lai jūs varētu pārbaudīt

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •