Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 8 gada 8

Thread: vBet Full Viesu Cache - bet ne roboti

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

Default vBet Full Viesu Cache - bet ne roboti

Hello,
    Vbet Full Viesu Cache ir jauka ideja.

Bet būtu iespējams atslēgt to roboti, jo google mīl manu forumu un lapu nokļūt indeksēti ātri pēc pavediens tika opend, tas nebūtu labi jāgaida 1h vai ilgāk, lai saņemtu to indeksēti.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tādā gadījumā jūs varat vienkārši atspējot viesu cache jūsu forumu un sub-forums lapas. Tātad tie tiks radīti katru reizi uz visiem, un Google redzēs uzreiz, ka jauns pavediens ir atvērts. vBET jau ļauj noteikt lapas, kuras nebūs kešatmiņā, pilnībā viesis kešatmiņu.

Vai šāds risinājums ir OK?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

I dont izmantot viesis cache šajā brīdī, jo tās nav pielāgojamas dont izmantot cache, kad zirneklis apmeklē vītne / forum.

Jums vajadzētu padarīt savu spraudnis vairāk SEO ērti ->

ja man ļauj pilnībā viesis cache es varu pārbaudīt [] attiecībā uz visiem vai [], ne par zirnekļiem

SO ...

ja viesis ir pārlūkošanas forums, viņi iegūtu pilnu kešatmiņā produkciju, bet, kad zirneklis apmeklē tīmekļa vietni viņiem reālu lapu (ja ir apmeklējumu zirnekļa ignorēt "Viesi Cache Time To Live")

Vai jūs zināt, ko es domāju?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jā, es zinu ko tu domā. Still lūdzu, ņemiet vērā, ka zirnekļi radīt daudz satiksmes uz forumu un tie parasti nepārbauda pašu lapu katru vairākas minūtes. Tātad tas nav tik svarīgi, ja zirneklis saņemt pavediens lapu no cache, ja tā ir kešatmiņā uz 1 stundu. Jūs varat ietaupīt daudz servera resursus paldies, ka - jo īpaši gadījumā, ja nav būtiskas lapas, kas kešatmiņā pilnu 14 dienas (pilnībā konfigurējams).

Tajā brīdī jūs varat atspējot viesu kešatmiņu forum / sub-forums lapas visiem apmeklētājiem (tai skaitā zirnekļiem). Tas ļaus zirnekļi, lai redzētu jaunu pavedieni uzreiz, jo saites parādīsies uzreiz foruma lapu.

Jūs varat arī atslēgt viesu kešatmiņu pavedieni visiem. Viesu cache joprojām cache citām lapām (piemēram biedrs pages), kas joprojām būs daži uzlabojumi. Lielākā daļa satiksmes dosies apkārt viesu cache, bet tagad visi jūsu satiksmes iet apkārt viesu kešatmiņu.

Mēs izskatīsim jūsu pieprasījumu pievienot jaunu konfigurāciju iespēju. Kā es domāju, ka ir jābūt atzīt zirnekli ar galvenēm vai kādu citu informāciju. Tātad mums būs jāizdara daži prototipu un, ja nav jautājumu, būs redzamas mēs iekļausim to nākamajā release. Mēs jūs informēsim, ja mēs atrast dažas problēmas šajā jomā (nevajadzētu būt - tomēr es nepazinu zirnekļi pirms tā nevaru pateikt, tieši tagad).

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    90

Labi, nākamā ideja:
    [X] Pilns Viesu cache
    [X] ignorēt "Viesi Cache Time To Live", lai roboti

Ja kāpurķēžu apmeklē vietni (pavediens, forumā), kas nav mainījusies, tad iesniedziet pilnīgas html.
    Ja kāpurķēžu apmeklē vietni (pavediens, forum), kas ir mainījusies, tad ignorēt "Viesu Cache Time To Live" un izveidot jaunu html izvadi viesiem.

Jūs varat noteikt roboti caur lietotāja aģents: http://www.user-agents.org/ (Tikai meklēt google, es domāju, ka mēs tikai nepieciešams meklēt "/ Googlebot *.* (http://www.google.com/bot.html)", tas nav labākais - bet ātrākais veids, bet i dont šķiet, ka kāds vēlētos, lai to ļaunprātīgi izmantot.

Es domāju, ka tikai meklēt enginge, kur tas varētu būt rentabla, būtu google, jo citas SE nav tik strauji, kā Google indeksāciju, lai citi varētu viegli izmantot veco html produkciju.

Vai tas padara vairāk nozīmē jums?
    Pēdējo reizi wowglider.de; 28-04-11 pie 22:11.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lieliska ideja ar atsvaidzinošu Viesu kešatmiņu kāpurķēžu - ja mums ir radīt apskatīt anyway, mēs varam arī to uzglabā Viesu cache

OK - lūgums pieņemts. Mēs pārbaudīsim konfigurācijas iespējas un streiklauzis bout informāciju, kad mēs sāksim īstenot to. Ja jūs atradīsiet kaut ko jaunu, lai pievienotu - lūdzu, jūtieties brīvi

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2011
    Atbildes
    2

Kur es varu izlasīt vairāk par Guest Cache? Es pieņemu, tas ir iespēja iegādāties versijā vBET, pareizi?

Pensionāri;)
    Pievienošanās datums
    Aug 2011
    Atbildes
    441

Jūs lasīt šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html.
    Pilna failu kešatmiņu viesiem ir tikai samaksātā versiju.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •