Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: saņemt kļūdu ziņojumus pēc servera jaunināšanas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    7

Default saņemt kļūdu ziņojumus pēc servera jaunināšanas

hello,

Es tikko pārcēlās manu vietni uz jaunu veltīta serveri. Iepriekš viss bija darba naudas sodu par manu pēdējo servera. pēc pārcelšanās uz jaunu serveri, es esmu saņemt šādu kļūdas ziņojumu:

Fatāla kļūda: Call to undefined funkciju iconv () in / home / username / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php par 379 līnijas

tas ir par SHOWTHREAD lapām. par forumā lapas, kā arī vbacmps lapām un vbcommerce / vbcredits lapas, tas pats neko nerāda, kad jūs noklikšķiniet uz citu karogu.

jūs zināt, kā mēs varam atrisināt šo problēmu? šķiet, piemēram, servera iestatījumu, jo viss bija darba naudas sodu, pirms es pārcēlos uz jaunu serveri.

paldies
    simit

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jā, tas ir servera uzstādījumi jautājums - precīzāk php jautājumu. Skatīt šeit par to, kas ir nepieciešamas, lai šis mod darbu:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Jums ir nepieciešams iconv uzstādītas un ka tas ir tas, ko jums trūkst par savu jauno serveri. Jūs viegli atrast instalācijas rokasgrāmata meklējot internetā par: php iconv

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •