Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 25 gada 25

Thread: Auto tulkoto lapu vs google satura vadlīnijas

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja MOGmartin View Post
    Šeit ir atjaunināta satiksmes stats.

@ Hilinebuilders šeit ir atjaunināts diagrammā. Arī redzējis to pašu ... on Twitpic3

FYI: Man arī ir saites powered by WP-robots WordPress, kas izmanto Google Translate API. Tie ir skārusi arī tajā pašā laikā un zaudēja 100% no to satiksmi.
    Veids stulbu jautājumu - kur var nodot šo filtru analītika? Es tikko veikts ātri pārbaudīt un neatrada to - jūs jau zināt, kur tāpēc es vēlētos, lai droši kādu laiku, lai meklētu

Mēs esam par to un pārbaudīt to. Šķiet, ka ir individuāli - daži forumi redzēt šādu tendenci daži ne. Šajā laikā mēs nevaram noteikt, kas ir iemesls. Tikai gadījumā, ja uz enyone, kas ir šāds jautājums - lūdzu, pārliecinieties, ka Jums nav bloķēt visu tulkoto lappušu robots.txt

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    37

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Veids stulbu jautājumu - kur var nodot šo filtru analītika?
    nav probs Mihala,

tā: SATURS -> Top Izvietošanas lapas
    FILTER: Lapas, kas satur šo virkni:

Atjaunināts attēlu ar jaunāko stats, un jūs varat redzēt kreisajā kolonnā, kur ziņojums ir:

Twitpic - koplietot fotoattēlus un video par čivināt

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    lūdzu, pārliecinieties, ka Jums nav bloķēt visu tulkoto lappušu robots.txt
    FYI - man nebija bloķētu satiksmi nekādā veidā

Tikai, lai RE VALSTS:
    Es neuzskatu, ka vbet spraudnis ir bojāts. Tas joprojām dara tieši to tā reklamē kā - cilvēki joprojām var izmantot tulkoto lapu 100%.

Vienīgais jautājums ir, ka Google ir pārtraukta sūtīšanu satiksmes uz šiem tulkoto lapu. Kā tā nopelt grūti nospiedumu tulkoto lapu, ja tā ir laba tulkojumu, es ierosināju, ka jūs iekļaut yahoo tulkot API.

Es bet labu naudu, ka tas būs daudz grūtāk google, lai izfiltrētu indeksu.

Vien atjaunot valsts, kā arī:
    Es esmu Nesaku Šīs lapas ir DE-indeksēti .... Tās vienkārši nav atgriezti meklēšanas rezultātus, kad tie izmanto, lai būtu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Paldies, lai sniegtu ieskatu MOGmartin. Es esmu redzēt kritumu vBET tulkoto lapu, kā arī, bet tas ne tuvu nav tik dramatisks, kā jūsu. Atšķirība ir apmēram 25% no iepriekšējā nedēļā. (Marts 26 - aprīlis 1 vs 2 aprīlis - 8 aprīlis)

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja ivan View Post
    Es jums nosūtīsim detalizētu informāciju pa PM nākamajā serveral dienas ...

Lūdzu, apskatiet šo rakstu:
    technospot.net / blogus / stratēģiskas noņemt mašīna iztulkotus-page-googles-index /
    Tajā brīdī mēs neredzam savu licenci - lūdzu PM licence informāciju ASAP. Ja jums nav licencētas lietotājs, tad Jums nav jāmaksā vBET versija. Lūdzam sūtīt licencē ietverto informāciju.

Par saite - tas atkal ir ieteikums atslēgt vāja automātiskiem tulkojumiem, ko var nesaprotamā cilvēku.
    Mēs iesakām neļauj automatizēti iztulkot, lai iegūtu indeksēti. Automatizēti iztulkot ne vienmēr nozīmē un viņi, iespējams, varētu uzskatīt par surogātpastu. Vēl svarīgāk, veikt daudzvalodu tīmekļa vietni punkts ir sasniegt lielāku auditoriju, sniedzot vērtīgu saturu vairākās valodās. Ja jūsu lietotāji nevar saprast automatizētās tulkošanas vai ja tā uzskata, mākslīga tās izmantot, jums vajadzētu uzdot sevi, vai jūs tiešām vēlaties iesniegt šāda veida saturu, lai tiem.
    Google tulkojumi ir ļoti labas un cilvēkam lasāmā, tāpēc nav ar šo jautājumu. Tātad, ko, lai būtu skaidrs - tā iesaka, lai izslēgtu TIKAI tulkojumi kuri var būt ne saprast cilvēku. Mēs sniedzam atbalstu cilvēkiem rakstīšanu dažādās valodās un tulkojumus ir patiešām labs. Tātad šis ir NOT par Google tulkojumu, ko sniedz vBET.

Es domāju, ka panikas un bez detalizēta lasījums Google paziņojumus mums šeit ir daudz pārpratumu. Tātad, lai būtu skaidrs:
    1. Tulkojumus OK Google
    2. Google nepatīk vāja automātiskiem tulkojumiem, kas nav cilvēkam izlasāmā
    3. Ņemot pat vāja automātiskiem tulkojumiem nav aizliegta, bet tikai nav ieteicams
    4. Augsta vērtība automātiskiem tulkojumiem, ir OK, lai Google
    5. vBET nodrošina Google tulkojumi, kas ir ļoti labas kvalitātes un ir cilvēkam izlasāmā
    Pēdējo reizi vBET; 17-04-11 pie 19:29.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja MOGmartin View Post
    nav probs Mihala,

tā: SATURS -> Top Izvietošanas lapas
    FILTER: Lapas, kas satur šo virkni:

...

Vien atjaunot valsts, kā arī:
    Es esmu Nesaku Šīs lapas ir DE-indeksēti .... Tās vienkārši nav atgriezti meklēšanas rezultātus, kad tie izmanto, lai būtu.
    Paldies Es spēlēsies ar to un pārbaudīt dažus no mūsu forumos.

Par jauna valsts - kā es jums parādīt šeit http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google atgriež jūsu lapas meklēšanas rezultātos. Es domāju, ka jums var būt mazāk meklēšanu ieraksti izmaiņu dēļ indeksa stāvoklī, bet galīgi jūsu lapas ir vēl indekss un tiek atgriezti meklēšanas rezultātos.

Mēs būs veikt dažas izmeklēšanas rezultātā - arī novērtēt savu nākotnes ieguldījumu, ja jums uzzināt kaut ko vairāk par situāciju jūsu forumā Google indeksā.

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •