Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Google domā jaunus URL ir par citu vietni

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Default Google domā jaunus URL ir par citu vietni

Hi,

Man šo no Google šodien:

URL nav norādīts
    Kad mēs pārbaudīja atlasītos URL jūsu vietnes karti, mēs konstatējām, ka daži URL novirzīt uz citām vietām. Mēs iesakām, ka jūsu karte ir URL, kas norāda uz galamērķi (novirzīšanas mērķi), nevis novirzīt uz citu URL

Google sniedza šādu piemēru:
    PHP Code:
    HTTP Error301.   http://www.xxx.com/forum/ru/f64/xxxx-804/ 
    Kas man ir jādara?
    Pēdējo reizi norku; 23-03-11 pie 09:44.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

tas nav nekas nepareizs, kāpēc?
    Saites sitemap būtu netiek tulkotas.
    Tas ir labi - Tas ir, kā tā vajadzētu strādāt. Kāpēc? Performance.
    Tajā brīdī paaudzes 52 reizes vairāk saišu pavedieni var patērēt daudz laika, lielu forumos. Tulkošana no visiem tiem, tajā pašā laikā varēja padarīja patiešām, patiešām laikietilpīga un rada lielu vaicājumu datu bāzē.

Un tas ir labs google - kā jūs redzat, jums ir 301 novirzīt uz lapu ar tulko url (HTTP Error: 301).

Google dod priekšroku, ka saites tika tulkotas, bet tas nav apnikt tos visus.

Vairāk šeit: vBET Integrācija ar citiem plugins - lielākais Latvijas datorgrafikas forums Enterprise Translator (vBET)

Šī ziņu no google ir jūsu informāciju. Viņi domā, ka jūs, iespējams, ir slikts saites sitemap, Viņi domā, ka nav par labu jums un jūs nezināt neko par to,
    bet jūs zināt - tas saites ir novirzītas (ar 301) ar labu formu un tas ir labs google un ļoti laba jūsu vietā (veiktspējas).

vBET neatbalsta tulkojumu URL sitemap.

Tāpat jūs nevarat integrēt vBET ar sitemap - jums būs portālkartes tikai saites uz oriģināla diegiem. Google rāpošana saites tulkots sevi (bet tas aizņems ilgāku laiku), un jums būs tulkoti urls

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Hi,

Es nesūdzos Mana post ir vairāk saistītas ar manu zināšanu trūkumu nekā jebkas cits. Mans forums darbojas perfekti (paldies jums) un, ja, kā jūs sakāt, ziņojumu no Google, ir par manu informāciju, nevis to brīdinājumu, tad tas ir cool.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ja jums ir vairāk jautājumu. Es palīdzēšu jums

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Paldies Kamil