Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 10

Thread: Gadījuma Problēmas ar URL Conversion

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    7

Default Gadījuma Problēmas ar URL Conversion

Hello,

Man ir bijis, izmantojot vbet kopš 2.x filiāles, un ir pārkārtošanās pa ceļu. es tikai modernizētas, lai 3.2.2.

tagad, kad es noklikšķiniet uz karogiem, i paziņojums URL izmaiņas, kā arī. Tomēr dažreiz lapas ielāde pareizi, bet citreiz, es vienkārši saņemt baltu lapu, kas saka "page not found". mana vieta ir informedtrades.com. Man ir vbseo uzstādīta arī.

Es redzēju dažus cilvēkus ziņošanas līdzīga pieredze, bet es neredzēju kāds runā par to kas notiek tikai kādu laiku, nedz arī es redzu cilvēkus, kuri bija tikai problēma pēc šī pēdējā jauninājums. žēl, ja tas jau tika apskatīts un es nokavēju to.

jebkuras idejas par to, kā novērst problēmu?

paldies
    simit

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hi. Es domāju, es atklāju rakstu. Uz jūsu forums saitēm, kas ir speciālās rakstzīmes tiek apgalvots, ka tas nav atrasts. Es nezinu, kāpēc vēl.

Mēs nevaram atveidot uz mūsu serveriem (kā jūs varat redzēt šeit tā strādā labi), tādēļ, lūdzu, PM man piekļuves informāciju, lai jūsu Admin CP un FTP.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    22

Quote Sākotnēji Ievietoja simit patel View Post
    Hello,

Man ir bijis, izmantojot vbet kopš 2.x filiāles, un ir pārkārtošanās pa ceļu. es tikai modernizētas, lai 3.2.2.

tagad, kad es noklikšķiniet uz karogiem, i paziņojums URL izmaiņas, kā arī. Tomēr dažreiz lapas ielāde pareizi, bet citreiz, es vienkārši saņemt baltu lapu, kas saka "page not found". mana vieta ir informedtrades.com. Man ir vbseo uzstādīta arī.

Es redzēju dažus cilvēkus ziņošanas līdzīga pieredze, bet es neredzēju kāds runā par to kas notiek tikai kādu laiku, nedz arī es redzu cilvēkus, kuri bija tikai problēma pēc šī pēdējā jauninājums. žēl, ja tas jau tika apskatīts un es nokavēju to.

jebkuras idejas par to, kā novērst problēmu?

paldies
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Latvian
    Translated text
    Hello,

Es arī notika vienu reizi, bet, ja jūs pārlādēt lapu vēlreiz, un tas labi.

Patiesību, ka ir reti, sveicieniem.
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Patiesība ir tāda, ka tas nav jautājums, jo tas ir reti - tā nevajadzētu notikt vispār, un mēs darīsim visu, lai tas darbojas visu laiku

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    7

i atgriezta vbet 312, kas darbojas naudas sodu. jā, jautājums ir saistīts ar kādu atšķirību starp 312 un 322. Arī, kad es atgriezās pie 312, pirmā lieta, ko es tomēr bija produkts pārrakstīt. problēma joprojām pastāv. Tad, kad es augšupielādēt failus ir 312, kas šķita, lai atrisinātu problēmu. jā, varbūt problēma ir saistīta ar failu, rediģēt starp 312 un 322.

arī vērts pieminēt, ir tas, ka man ir vbblogs uzstādīta. tas nebija ietekmējis visu; URL blogos netika rakstīts ārvalstu rakstzīmes. ne 322, ne 312.

Es tiešām vēlētos, lai izmantotu jaunas iespējas 322. ir tur anyway es varu darīt, ka, ņemot vērā situāciju?

paldies
    simit

Pievienots: un, protams, man ir jaunākā versija vbseo uzstādīta.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tā nav labākā doma, kas reinstalls, kad atbalsts ir uz jūsu kuģa ...

Arī es uzskatu, ka šī ir problēma ar vBSEO konfigurāciju. Modeļus, kas jums ir pavediens neļaus ārvalstu pazīmes:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    tas būtu kaut kas līdzīgs šim:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Bet nemaina to manuāli. Šāds modelis ir daudzviet vBSEO konfigurācijā. Lūdzu PM man piekļuves informāciju savam vBSEO CP, un es uzzināsiet, kādi konfigurācijas parametru ir atbildīga par šo.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Iemesls ir nepareiza vBSEO konfigurāciju.

Iestatiet iespēju "Aizvietot Non-angļu rakstzīmes URL?" uz "Keep Non-angļu rakstzīmes URL".

Tas noslēpumaini pazust no mūsu integrācijas rokasgrāmatu. Atvainojamies par nepatikšanām vienkārši noteikt parametrs, un tas būs labi

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    22

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Iemesls ir nepareiza vBSEO konfigurāciju.

Iestatiet iespēju "Aizvietot Non-angļu rakstzīmes URL?" uz "Keep Non-angļu rakstzīmes URL".

Tas noslēpumaini pazust no mūsu integrācijas rokasgrāmatu. Atvainojamies par nepatikšanām vienkārši noteikt parametrs, un tas būs labi
    Translated text
    Spāņu ir ar burtiem problēmu
    Original text
    ŠĪ BURTI N, O, I, utt utt (TRANSLATE NOŅEMT līdz n, o, es .
    Translated text

Ņemot par "non-angļu rakstzīmes aizstāt" aizstāj to vBSEO burtu N vai i URL. SEO tas ir ļoti labs.

Ar "Keep Non-English Rakstzīmes URL" zīmes aizstāj ar ~. Kaut ko, kas ļoti ietekmē SEO.

Kāpēc vBET turpmākās izmaiņas būs "atrisināt", vai tehniski nav iespējams?.

Paldies.
    Original text
    Pēdējo reizi jorgejgm; 26-11-09 pie 17:32.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja jorgejgm View Post
    Translated text

Ņemot par "non-angļu rakstzīmes aizstāt" aizstāj to vBSEO burtu N vai i URL. SEO tas ir ļoti labs.

Ar "Keep Non-English Rakstzīmes URL" zīmes aizstāj ar ~. Kaut ko, kas ļoti ietekmē SEO.

Kāpēc vBET turpmākās izmaiņas būs "atrisināt", vai tehniski nav iespējams?.

Paldies.
    Original text
    Tas tiek darīts ar vBSEO - vBET nav veicis šādu nomaiņu. Jums ir, lai pareizi konfigurēt vBSEO. Jums var būt iespēja, lai saglabātu ne Espagnol rakstzīmes ans arī konfigurēt manuāli FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametrs $ Vbseo_custom_char_replacement. Paldies, ka jūs varētu strādāt ar tulkojumu URL un saglabāt savu esošo URL ir par dzimto valodu kā tādus, kur.

Paskaties šeit:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Šis ir URL, kur poļu burtiem (piemēram, śąęć) tika mainīts, pateicoties $ Vbseo_custom_char_replacement un tā joprojām saglabā visas pārējās nav angļu burtiem. Tas ir pats saite uz japāņu:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    Arī šis ir labs iemesls, kāpēc jums vajadzētu turēt nav angļu / Espagnol tēli - dažās valodās ir noly nav angļu / Espagnol rakstzīmes.

Šis ir piemērs tam, kā jūs varat uzstādīt $ Vbseo_custom_char_replacement vērtību (poļu burtiem):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 

Es ceru, ka tas palīdzēs, ja visiem citiem jautājumiem, vienkārši jautājiet - mēs esam šeit, lai palīdzētu jums
    Pēdējo reizi vBET; 26-11-09 pie 20:16.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    22

Translated text
    Liels paldies vēlreiz, būvdarbu perfekta.

Paldies.
    Original text

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •