Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: Atmiņas problēmas

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Default Atmiņas problēmas

Es saņemu šādas kļūdas, kad uzklikšķinot uz Vbseo "Patīk saņēma" un "Patīk Ņemot vērā" pogas uz lietotāja profila lapā:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Kā es saku, tas sākās notiek pēc instalēšanas Vbet, bet es domāju, ka es esmu gatavojas ir nepieciešams zināms coaching šeit, jo skaitļi neatbilst simptomus.

Atmiņas info:

No phpinfo: memory_limit Local - 128M Master - 128M

No php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP Memory Limit 32m

Servera Lietotā atmiņa šobrīd: 25,00% (262.136 no 1.048.576)

Kļūdu ziņojumi liecina, ka man vajag palielināt atmiņu, bet es neredzu nekādu citu simptomu nepietiekamas atmiņas vienlaikus izmantojot forumu, un man nebija ziņojumus no maniem biedriem. Es pieņemu, ka tomēr tie arī var redzēt "Patīk" fatāla kļūda.

Vai jūs puiši nāk pāri jebkurā līdzīgs šim, kamēr problēmas, izmantojot Vbet? Es gribētu būt pateicīgi par jebkuru par to, ko izmēģināt padomus.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,
    Ok es izmēģiniet to savā pārbaudes forumā. Jūs varat vienkārši izmēģināt, ka vBET padarot šo jautājumu - vienkārši atslēgt vBET un mēģiniet darīt to vēlreiz - Ja jautājums stil pastāvēt un vBET ir invalīds - tas nav vBET jautājums. Ja jautājums pazudīs - tas ir vBET jautājums, un mēs to salabot.

Otrkārt - jūs varat palielināt limitu memory_limit php.ini uz 64 MB un restartējiet servera. (Lūdzu, tikai lasīt par šo jautājumu google).
    ar vBET jums ir 52 vairāk satura un 52 vairāk lietotāju par forumā (ja jums ir visas valodas ir iespējota) - izmaksas par servera atmiņas. Mēs joprojām workin padarīt vBET efektīvāku (jauns TĀDOS ļoti drīz).
    Šeit ir saraksts ar hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Paldies
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 15-03-11 pie 18:41.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Es gaidīt, lai dzirdēt, ko jūs uzzināt par jūsu testa vietas pirms es pat atmiņas iestatījumu php.ini.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Es edited savu php.ini un palielināta atmiņas robežu līdz 64M, un tad atsākt, Apache, bet vBulletin šķiet, ignorējot, ka iestatījumu, un joprojām sūdzas, ka nepietiek atmiņas pastāv (tas pats kļūdas kā es posted in 1 post).
    Pēdējo reizi norku; 16-03-11 pie 00:22.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Hi,

Vai varējāt atkārtot kļūdu? Es nevaru saprast, kāpēc vBulletin AdminCP rāda 32m atmiņas robežu, kad php.ini ir 64M.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

nē, es nevaru atveidot uz mana testa forums (i noklikšķinājāt patīk pogas par lietotāju lpp.)
    Vai jūs restart savu serveri pēc tam, kad izmaiņas php.ini?
    Lūdzu, jautājiet par to, ka jūsu uzņēmējas sniedzēju

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Jā, es atsākta pēc tam, ar ko groza php.ini bet Apache tai nebija nekādas ietekmes. Ļoti dīvaini. I pārbauda manu vispārējo atmiņas izmantošanu, un tas bija ievērojami zemāks par 32m anyway, tik ļoti dīvaini, ka es saņemu šīs atmiņas kļūdas. Esmu lūdza mani uzņēma izpētīt šo.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Atrisināta. Man bija nepilnīga php.ini ir saknes. Viss darbojas pareizi tagad.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ok, šo apstiprinājumu atrisinātas

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas