Es saņemu šādas kļūdas, kad uzklikšķinot uz Vbseo "Patīk saņēma" un "Patīk Ņemot vērā" pogas uz lietotāja profila lapā:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Kā es saku, tas sākās notiek pēc instalēšanas Vbet, bet es domāju, ka es esmu gatavojas ir nepieciešams zināms coaching šeit, jo skaitļi neatbilst simptomus.
Atmiņas info:
No phpinfo: memory_limit Local - 128M Master - 128M
No php.ini:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
VBulletin: PHP Memory Limit 32m
Servera Lietotā atmiņa šobrīd: 25,00% (262.136 no 1.048.576)
Kļūdu ziņojumi liecina, ka man vajag palielināt atmiņu, bet es neredzu nekādu citu simptomu nepietiekamas atmiņas vienlaikus izmantojot forumu, un man nebija ziņojumus no maniem biedriem. Es pieņemu, ka tomēr tie arī var redzēt "Patīk" fatāla kļūda.
Vai jūs puiši nāk pāri jebkurā līdzīgs šim, kamēr problēmas, izmantojot Vbet? Es gribētu būt pateicīgi par jebkuru par to, ko izmēģināt padomus.