Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Reģistrācijas process

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Default Reģistrācijas process

Vai ir kāds no mainīgajiem ceļa reģistrācijas e-pasta veidā? Es testē reģistrācijas šodien un izvēlēts vācu kā noklusējuma valodu. Kad reģistrācijas e-pastu ar aktivizācijas saiti ieradās tas saistīts atpakaļ uz ww w.mydomain.com / forum / register.php nevis w ww.mydomain.com / forum /de/ Register.php. Vai, ka vajadzētu mainīt? Šķiet dīvaini, lai dotu personai iespēju izmantot foruma savā valodā, bet atpaliek pirmais šķērslis, veicot reģistrāciju grūti viņam.
    Pēdējo reizi norku; 13-03-11 pie 19:05.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,
    Izmaiņas šajā url netiek atbalstīta vēl.
    Es pārvietot šo pavedienu vērā īpašais pieprasījums sadaļu un es lūgšu par to Michał.

Otrkārt - vBET atbalsta pārvirzīšanu atbilstoši lietotāja valodai (pārlūkprogrammas valodu uz valodu usercp)

Jūs varat pārbaudīt to - doties uz AdminCP-> vBET-> Dažādi-> novirzīšana uz lietotāja valodai.
    Pēc pieteikšanās lietotājs tiks novirzīts uz viņa valodā. Lūdzu, testa to.

Pārcelts uz iezīme pieprasījums sadaļu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2011
    Atbildes
    138

Paldies.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Es pārbaudes kontu jūsu vietnē (test_user - varat to izdzēst).
    vBET strādā par pārlūku, valodas iestatījumi. Reģistrācijas laikā vBET automātiski iestatīta valoda iespēja Polijas reģistrācijas formu.

Pēc reģistrācijas un pēc tam, kad es noklikšķiniet uz URL no mana e-pasta man bija novirzīti uz vietu tulkota poļu tik url ar lang kods nav nepieciešams.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •