Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Bugs In Cache Cleaner (File Path / Nelegālā Ofseta)

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Default Bugs In Cache Cleaner (File Path / Nelegālā Ofseta)

OK, man ir mana AdminCP mape pārdēvētas: Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD
    (Arī konfigurēts robežās config.php)

Kad es Goto: vBet Tools, Cache sūcējs
    Man šāda kļūda:

Brīdinājums: require_once ([ceļu] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require vienreiz]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval () " d kodu 9 line

Fatāla kļūda: require_once () [function.require]: Neizdevās atvērt nepieciešamo "/ home / cardsh / public_html / forum / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (2065): eval ()' d kodu 9 line

Aplūkojot kļūda, tas ir saistīts ar cieto kodētu / AdminCP / PATH

Ja es pārdēvēt savu AdminCP atpakaļ uz "AdminCP" (kā arī atgriešanās in config.php) un doties atpakaļ uz vBet Tools, Cache sūcējs
    Cache Cleaner rāda, ir pareizi.

Tomēr, ja ieskaita bāzes kešatmiņu (nav pārbaudīts viesu failus).
    Lai gan uzdevums, šķiet, pilnīgi pareizi un tiešām iztīrītu kešatmiņu, kā es pārbauda datu bāzē, izmantojot phpMyAdmin.

Man šādu kļūdu:

Brīdinājums: Nelegālā kompensēt isset tipa vai tukšas in [ceļš] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php par 106 līnijas
    Brīdinājums: Nelegālā kompensēt ierakstiet [ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php par 108 līnijas
    Brīdinājums: Nelegālā kompensēt ierakstiet [ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 113

Jebkurš palīdzēt šo jautājumu risināšanā būtu daudz appreciated.

-

UPDATE:
    Es arī nokļūt Nelegālā Offset kļūdu uz visiem no maniem citiem vBet instalēšana ir, tāpēc tas ir Bug.

Plus es arī iegūt pirmā kļūda, ja es pārdēvēt AdminCP par manu citu vBet Instalējiet tik tas arī ir Bug.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Update:

Man ir konstatēts, kā noteikt cietā kodētu / ceļš /
    Tāpat, kaut gan to izdarīt, es pamanīju, ka Ignorētie vārdi / ceļš / bija arī grūti kodē, tāpēc šeit ir, kā noteikt šo kļūdu:

AdminCP> Plugin Manager> Necaurspīdīgs ignorēt vārdus esošos ziņojumus (admin_maintenance)

Aizstāt: require_once (Direktīva "/ AdminCP / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php ');
    With: require_once (Direktīva'/'.$ vBulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_ignoredwords.php');

-

Aizstāt: require_once (Direktīva "/ AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php ');
    require_once (Direktīva'/'.$ vBulletin-> config ['Misc'] ['admincpdir'].'/ vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');

Joprojām meklē uz otro minēto bug.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas