Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 11

Thread: New releases

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Default New releases

Sveiki

Mēs tikai atbrīvo jaunu bezmaksas versijas, tikai ar nelielām izmaiņām, bet mēs esam gandrīz gatavi atbrīvot jaunus izmaksā versijas ar daudz noderīgas izmaiņas Tātad visi mūsu samaksātā versiju lietotājiem - drīz jums būs jaunā izlaišanas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    26

Vai ir kāds par jaunām noplūdi 4.x ETA?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es neesmu iepazinies ar ETA nozīmi, bet es domāju, ka tas ir par termiņu. Šajā mēnesī mēs presei vBET3.x (nākamnedēļ) - tur ir daudzas izmaiņas, un tas būs beta stadijā. Same izmaiņas vBET4.x tiks izlaists pēc mēneša - tas ir nodrošināt labāku kvalitāti un nepakļaut visiem lietotājiem, potenciālajiem jaunajiem bugs ar jaunas funkcionalitātes. Protams, mēs pārbaudām izmaiņas labi, vēl out lietotāji izmanto dažādas konfigurācijas, kanalizācijā, citu mods un tā tālāk, lai dažas lietas var būt redzams tikai dažiem forumos. Tas ir tas, par beta stadijā pastāv produkta kalpošanas laikā - tiem, kas vēlas to izmantot, tiek brīdināti par jaunu posmu dažas funkcijas. Un atlaižot vBET4.x mēnesi vēlāk, dod mums iespēju potenciāli atbrīvot to ar kādu iespējamās problēmas jau atrisinātas

Tātad, atbildot uz jūsu jautājumu drīz - nākamnedēļ mēs atbrīvojam vBET3.x un 1. vai 2 nedēļā, nākamajā mēnesī, ir jāatmaksā vBET4.x

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Paldies par info Michal. Looking forward to atjaunināt.

PS:''ETA "Tāmēšanas ierašanās laiks ....

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    8

Jebkāda informācija par to, ko gaidīt ar jaunas funkcijas mājieni vai arī tas ir galvenokārt ātruma un servera noslodzi tiek veikts labāk

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs veicām vairākus būtiskus darbības uzlabojumus. Viens no visbiežāk uzdotajiem - atbalsts kešatmiņu Arī daži citi veiktspējas uzlabojumus algoritmu līmenī. Visa informācija tiks uzskaitīti atbrīvot piezīmi.

Mēs veikti atbrīvot šodien - šajā dienā tikko sācies mūsu valstī, lai mēs, kas to vairākas stundas (tagad ir laiks gulēt

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    26

Nevar gaidīt, lai redzētu memcached in vBET. Vai jūs varat pateikt, kas php extention jūs izmantojat? Memcache vai memcached?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja meto View Post
    Nevar gaidīt, lai redzētu memcached in vBET. Vai jūs varat pateikt, kas php extention jūs izmantojat? Memcache vai memcached?
    Mēs atbalstam:
    - Memcache
    - APC
    - XCache
    - EAccelerator

Un tas ir uzrakstīts jauks veids, tādēļ, ja kaut kas cits, būs vajadzīga to var easilly pievienot pat ātrs instrukcijas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    26

Es darīšu, ka sevi iespējams. Es atdevu ar memcached, kad es atklāju 4. vai 5. gadījumu cache db izmantošanu, ko varētu darīt ar vienu funkciju - nav nepieciešams pārrakstīt to visu ceļu

Bet Jums nav atbildēt uz manu jautājumu - varbūt jums dont saprast, ka ir divi paplašinājumi memcached ar un bez D beigās:
    PECL:: Iepakojums:: memcache
    PECL:: Iepakojums:: memcached

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja meto View Post
    Es darīšu, ka sevi iespējams. Es atdevu ar memcached, kad es atklāju 4. vai 5. gadījumu cache db izmantošanu, ko varētu darīt ar vienu funkciju - nav nepieciešams pārrakstīt to visu ceļu

Bet Jums nav atbildēt uz manu jautājumu - varbūt jums nav saprast, ka ir divi paplašinājumi memcached ar un bez D beigās:
    PECL:: Iepakojums:: memcache
    PECL:: Iepakojums:: memcached
    Ja jums ir nepieciešams padoms, kā atbalstīt memcached šeit tas ir:
    1. Pievienot ražojuma dokumentāciju papildus iespēja kešatmiņu parametrs
    2. Importa produkta failu
    3. Rediģēt failu includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php
    a) kopētu klases Memcache
    b) Izmaiņas nosaukums kopēt klasē atzīt par memcached
    c) Update ķermeņa atbalstam memcached API (mūsu klases ir vienkāršs adapteri šis ir iemesls, kāpēc jums nebūs darīt jebkādu izmaiņas citās vietās)
    d) Pievieno jaunu lietu par savu jauno opciju vērtības slēdzis bloķēt faila augšdaļā, lai izveidotu memcached adapteri objektu

Ja vēlaties konkrētāku mājienus - tikai lūdzu izveidojiet iezīme pieprasījums un Kamil dos jums precīzu padomus kā to izdarīt ar kodu sarakstiem.
    Pēdējo reizi vBET; 09-03-11 pie 20:03.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •