Sveiki
Mēs tikai atbrīvo jaunu bezmaksas versijas, tikai ar nelielām izmaiņām, bet mēs esam gandrīz gatavi atbrīvot jaunus izmaksā versijas ar daudz noderīgas izmaiņasTātad visi mūsu samaksātā versiju lietotājiem - drīz jums būs jaunā izlaišanas
![]()
Sveiki
Mēs tikai atbrīvo jaunu bezmaksas versijas, tikai ar nelielām izmaiņām, bet mēs esam gandrīz gatavi atbrīvot jaunus izmaksā versijas ar daudz noderīgas izmaiņasTātad visi mūsu samaksātā versiju lietotājiem - drīz jums būs jaunā izlaišanas
![]()
Vai ir kāds par jaunām noplūdi 4.x ETA?
Es neesmu iepazinies ar ETA nozīmi, bet es domāju, ka tas ir par termiņu. Šajā mēnesī mēs presei vBET3.x (nākamnedēļ) - tur ir daudzas izmaiņas, un tas būs beta stadijā. Same izmaiņas vBET4.x tiks izlaists pēc mēneša - tas ir nodrošināt labāku kvalitāti un nepakļaut visiem lietotājiem, potenciālajiem jaunajiem bugs ar jaunas funkcionalitātes. Protams, mēs pārbaudām izmaiņas labi, vēl out lietotāji izmanto dažādas konfigurācijas, kanalizācijā, citu mods un tā tālāk, lai dažas lietas var būt redzams tikai dažiem forumos. Tas ir tas, par beta stadijā pastāv produkta kalpošanas laikā - tiem, kas vēlas to izmantot, tiek brīdināti par jaunu posmu dažas funkcijas. Un atlaižot vBET4.x mēnesi vēlāk, dod mums iespēju potenciāli atbrīvot to ar kādu iespējamās problēmas jau atrisinātas
Tātad, atbildot uz jūsu jautājumu drīz - nākamnedēļ mēs atbrīvojam vBET3.x un 1. vai 2 nedēļā, nākamajā mēnesī, ir jāatmaksā vBET4.x
Paldies par info Michal. Looking forward to atjaunināt.
PS:''ETA "Tāmēšanas ierašanās laiks ....
Jebkāda informācija par to, ko gaidīt ar jaunas funkcijas mājieni vai arī tas ir galvenokārt ātruma un servera noslodzi tiek veikts labāk
Mēs veicām vairākus būtiskus darbības uzlabojumus. Viens no visbiežāk uzdotajiem - atbalsts kešatmiņuArī daži citi veiktspējas uzlabojumus algoritmu līmenī. Visa informācija tiks uzskaitīti atbrīvot piezīmi.
Mēs veikti atbrīvot šodien - šajā dienā tikko sācies mūsu valstī, lai mēs, kas to vairākas stundas (tagad ir laiks gulēt![]()
![]()
Nevar gaidīt, lai redzētu memcached in vBET. Vai jūs varat pateikt, kas php extention jūs izmantojat? Memcache vai memcached?
Es darīšu, ka sevi iespējams. Es atdevu ar memcached, kad es atklāju 4. vai 5. gadījumu cache db izmantošanu, ko varētu darīt ar vienu funkciju - nav nepieciešams pārrakstīt to visu ceļu
Bet Jums nav atbildēt uz manu jautājumu - varbūt jums dont saprast, ka ir divi paplašinājumi memcached ar un bez D beigās:
PECL:: Iepakojums:: memcache
PECL:: Iepakojums:: memcached
Ja jums ir nepieciešams padoms, kā atbalstīt memcached šeit tas ir:
1. Pievienot ražojuma dokumentāciju papildus iespēja kešatmiņu parametrs
2. Importa produkta failu
3. Rediģēt failu includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) kopētu klases Memcache
b) Izmaiņas nosaukums kopēt klasē atzīt par memcached
c) Update ķermeņa atbalstam memcached API (mūsu klases ir vienkāršs adapteri šis ir iemesls, kāpēc jums nebūs darīt jebkādu izmaiņas citās vietās)
d) Pievieno jaunu lietu par savu jauno opciju vērtības slēdzis bloķēt faila augšdaļā, lai izveidotu memcached adapteri objektu
Ja vēlaties konkrētāku mājienus - tikai lūdzu izveidojiet iezīme pieprasījums un Kamil dos jums precīzu padomus kā to izdarīt ar kodu sarakstiem.
Pēdējo reizi vBET; 09-03-11 pie 20:03.