Tagad es zinu, kāpēc man noņemt vbet pirms, tik daudz bugs!
Google ir indeksēšanu dīvaini URL, vbet_delayxx kad uzklikšķināt tie goto pareizo URL.
Skatīt:
Tagad es zinu, kāpēc man noņemt vbet pirms, tik daudz bugs!
Google ir indeksēšanu dīvaini URL, vbet_delayxx kad uzklikšķināt tie goto pareizo URL.
Skatīt:
Cienījamie Snake,
kavēšanās ir masīvs. Šajā masīvs tiek uzglabāti saites, un tas liecina par examle delay7x-19.959, kas nozīmē, ka 7x ir vairākas masīva un 19.959 numuru pavediens, kas ir indeksēti.
Tas ir darīts, jo, tad ir jānosūta 1 uzdevums google lai tas veiktspēju.
Indeksi tiek mainīti pēc labi tulkošanu.
Jums ir kļūda saistībā ar Google, lai tie nav tulkoti. Tātad tas nav pārrakstīt šo kavēšanos (bloki), jo tas bija tukšs.
Lūdzu iztīrīt kešatmiņu, darīt jaunas sitemap, jo jūsu saites ir veci un google ir reindex tiem. Redirections ir labi, tik google vajadzētu reindex to.
Ja Jums ir kādi jautājumi, droši rakstiet šeit.
Paldies
Kāpēc iztīrīt kešatmiņu, ja delayxx URL novirzīt uz pareizo URL?
Jautājums ir tas ir 302 novirzīt, nevis 301, tāpēc Google nekad piliens šos delayxx URL no indeksa.
dažreiz kešatmiņas dod anwser.
es pārbauda to un rakstīt šeit, ja i got anwser
Hello.
Es palīdzēt ar šo pavedienu
Kā es rakstīja - es jums dos vairāk info vēlāk, un mēs parūpēsimies par to.
Es sugest jums vēlreiz pārbaudīt šīs delayxx URL, tie ir 302 redirects!
Tātad šis ir iemesls, kāpēc šīs saites ir vēl indeksētas. Great mājienu. Mēs arī pārbaudīt vai šāds novirzīt izdara vBSEO vai vBET, un ja ar vBSEO tas ir konfigurējamas (vai to var mainīt mūsu integrācijas kods). Tas ir, lai atrisinātu problēmu ar jau indeksē lapas.
Still, protams, mums ir nepieciešams atrast, kāpēc vBET pat rodas šādas saites gala html atbildi.
Pēdējo reizi vBET; 15-02-11 pie 18:21.
ok, gaidīsim noteikt. paldies
Es tikko sniedza ļoti specifiskus uzdevumus par to, ko un kā pārbaudīt, lai puika.
Arī tas būtu ļoti noderīgi, ja jūs varētu pateikt, kur šādas saiknes, tika radīts? Tajā brīdī, ja šīs lapas ir indeksēti un novirzīt 302 mēs nevaram būt pat pārliecināts, ka tas paaudze kļūda joprojām pastāv vBET, vai arī tas ir tikai vecs bug kas tas nenotiek vairs, bet tu jau indeksē lapas. Tāpēc, lūdzu, pateikt, Jūsuprāt jebkuru lapu, ja šādi URL ir redzami jūsu pārlūkprogrammā zem saites. Lūdzu, pārbaudiet daži no jūsu tēmas, forumi, arhīvu, RSS varbūt. Pastāstiet vai Jums ir kāda mods, kas, kur speciāli integrēta ar vBET - varbūt ka tomēr ir jautājums. Jaunietis būs pārbaudīt to uz jūsu forumu arī (ja tas netiks ierobežots), tomēr jūs zināt savu forumu labi, un varbūt jūs zināt, vai ir aizdomas, ja šādas adreses nav radīts.
Im nav pārliecināts, ko es varu darīt, jūs varat redzēt google indeksēšanas bug šeit: site: www.computer-juice.com - Google meklēšana
Skatīt cache, lai redzētu lapas kodu!
Arī tas ir 302 novirzīt uz pareizu URL, tas ir 301, bet labāk noteikt būtu ne indeksu slikti URL pavisam.