Kā jaunu tiešsaistes sveiki visiem. Es saņēmu informāciju, ka es varētu aprakstīt problēmu Jez. Polijas. VBET2.4.3 uzstādīta bez vbulletin.org / forum / showthread.php? T = 232.456 & page = 25 par vB 4.1.0 PL2. Diemžēl, kad jūs izvēlaties jebkuru valodu (karoga ikona) parāda tukšu lapu. mandrivalinux.eu Es veica pārbaudes un izslēgtu visas uzstādītās mods, un situācija nav mainījusies. Still, ja jūs izvēlaties jebkuru valodu rāda tukšu lapu. Lai testu es instalēta kopiju vB4.1.0 PL2 foruma citā serverī un viss strādā labi. mageiaforum.eu Htaccess failu uz abiem serveriem ir identiski. Es nezinu, kur meklēt kļūdas. Kā noteikt to, ka tulkojumu vBET darbu? Jako nowy na forum witam wszystkich. Otrzymałem informację, że mogę opisać problem w jęz. polskim. Zainstalowałem vBET2.4.3 free ze strony vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456&page=25 na vB 4.1.0 PL2. Niestety po wybraniu któregokolwiek języka (ikona flag) wyświetla się pusta strona. mandrivalinux.eu Przeprowadziłem sprawdzian i wyłączyłem wszystkie zainstalowane mods i sytuacja nie zmieniła się. Nadal przy wybraniu jakiegokolwiek języka wyświetla się pusta strona. Dla testu zainstalowałem kopię forum z vB4.1.0 PL2 na innym serwerze i tu wszystko działa poprawnie. mageiaforum.eu Na obu serwerach htaccess są identyczne. Nie wiem gdzie szukać błędu. Jak to poprawić, aby tłumaczenia z vBET działały?
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi