Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 30 gada 30

Thread: Google e-pasta Brīdinājums: Googlebot atrasts ārkārtīgi lielu URL skaitu jūsu vietnē

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Es izmantot versiju 3.6.12, jums vajadzētu zināt, jo man jāmaksā papildu maksa, lai saņemtu tā strādā (padarītu to saderīgu), jo arhīva problēmu, lai, ja tas ir arhīva thats izraisa šo, tad tas ir (nav nodarījums) jūsu vaina, jo jūs to darīja. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Mums ir daudz lietotāju. Mēs zinām, ko mēs esam iekļāvuši faktiski pavedienu. Paldies par norādot savu vBulletin versiju

Par jautājumu. Jūs informēja, ka integrācija var būt nav iespējams, jo jūsu versija netiek atbalstīta, un esat nolēmis iet par to anyway. Bug in arhīvu, kas jums ir uz vBulletin pusē. Jūs tika informētas arī PM par to.
    Tātad jums ir zināms par nedarbojās arhīvs sub-forums uz jūsu neatbalsta veco vBulletin versiju, jau no paša sākuma. Jūs arī stāstīts, ka tā tas ir vBulletin bug Jums jāsazinās ar vBulletin komandu, lai atrisinātu to.
    Tāpat kā es redzu ļoti diegu esat norādot uz jums atteikta mūsu atbalstu nākotnē. Bet, protams, jums ir pilnas tiesības vainot kāds kaut ko

Ko tagad darīt ar arhīvu? Jums tagad ir vairākas iespējas:
    1. Sazināties ar vBulletin komandu, lai atrisinātu savu bug. Kā jūs zināt (no veciem stāstiem) vBulletin 3,6 ir bug, un, kad jūs pievienot papildu parametrs URL arhivēt sub-forums lapu, tad tas atteici. Tas ir no vBET piemērošanas jomā, jo vecais vBulletin izturēties šādā veidā pat tad, ja vBET nav instalēta - tik īsumā vārdiem: tas ir vBulletin bug. Tas ir arī no mūsu darbības jomu, jo tas nav pamatots versija. Tātad, jūs varat lūgt vBuletin tie joprojām ir atbildīgi par to kodu, un tie ir pareizi to. Viņi var atteikties, ja tās arī uzskata vB3.6 kā neatbalstītu.
    2. Jūs varat bloķēt visu arhīvs robots.txt - nav laba ideja, mēs neiesakām to.
    3. Jūs varat atspējot tulkojumu arhīvu lapas. Būs mazāks lapas Google indeksā, bet tur būs ne vairāk šķelto saites.
    4. Jūs varat rediģēt izkārtojumu jūsu pavediens arhīva lapu, lai saites uz arhīvu sub-forums, netiks iekļauti. Jūs varat padarīt to iekļaut ne tulkoto lapu un invalīdiem vienu tulkots. Par savu galveno forumu arhīva lapā ir šķelto saites uz sub-forums būs vēl tālāk, bet tas ir tikai vairākas saites, ne tūkstošiem tūkstošiem arhīvu pavedienu lapas. Jūs varētu pat 301 redirection par galveno forumu, arhīva lapā, lai tā būs tikai oriģinālvalodā.

Lūdzu, pastāstiet mums, kuru versiju jūs dotu priekšroku, un mēs jums vairāk izvēlas.

Autors teica, ka tas nekaitē google.
    Es esmu zaudējis šeit. Vispirms jūs wrote tas ir droši. Tad jūs wrote tas nav droši. Tagad tas ir droši vēlreiz. Ko es esmu ieinteresēts, ko es rakstīju jums par Webmaster Tools. Mūs neinteresē, kas mod autors stāsta jums - tas ir starp tevi un viņu. Mēs esam ieinteresēti, kā Google redzēt jūsu forumā. Ja Google redzēt jūsu forumā kā bloķēts dara, tad mod kaitējumu Google, jo Google redzēt visur pašu saturu (lai katrs amats ir uzskatāms par dublēt saturu). Šajā gadījumā mēs ieteiktu neizmantot mod vairs kamēr tā būs droša Google -, kamēr jums būs iespēja redzēt Webmaster Tools, Google aplūkot visas lapas parasti un tas nav bloķēts. Tas ir, kā tas ir un mēs esam nekas vairāk teikt šajā jomā. Tā ir jūsu izvēle Jums papuve padomu vai ne. Lai pārbaudītu to pirmo un, ja tas nav droši tad veidoja savu lēmumu, kas jūs vēlaties klausīties.

2. Nav absolūti nekādas vajadzības būt rupjš, man saprast, kā izmantot robots.txt, bet jūsu optimizācijas gidi (manuprāt), Jūsu liesas vairāk virzīt vBSEO uzstādījumus, tikai paturiet prātā, ka vismaz 80% no vBulletin lietotāju don ' t izmantot vBSEO tāpēc jums vajadzētu paturēt 2 atsevišķas tēmas, kad jūs runājat par padomiem, tweaks un optimizāciju, piemēram, "vBSEO optimizācija" un "Non vBSEO Optimization", lai to padarītu lietotājam draudzīgāku.
    Es atvainojos, ja jūs uzskatāt, mūsu atbilde, kā primitīvs. Es tikko pievienotās TODO sarakstā, lai veiktu atsevišķus robot.txt failu, kas nav SEO saites. Paldies par jūsu piezīmi.

3. Visas arhīvs saites, kas jūs ievietojis, jo sadalīti, šķiet, darbojas sodanaudu mani, šeit momentuzņēmums jūsu šķelto arhīva saite piemēram:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Lūdzu, rūpīgi izlasiet un vēlreiz ko es rakstīju jums pēdējo atbildi. Es nekad rakstīja, ka saite:
    Code:
    ir bojāts. Es uzrakstīju, ka tas darbojas - šķelto ir saites ietverti šajā lapā. Lūdzu, izlasiet vēlreiz to, kas bija aprakstīta iepriekš. Es zinu, ka šī lapa strādā. Tas ir iemesls, kāpēc es uzrakstīju jums:
    Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Piemēram:
    Code:
    Šī ir saite uz protektora arhīvs un tas strādā bet jo tās saturs Ir saites uz augšu apakšpozīciju forumi, kuros pavediens ir iekļauti. Piemērs:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Un visi šī saikne nedarbojas - Tikai galvenais forums. Visi arhīvu sub-forums saites nedarbojas.
    Es rakstīju jums, ka šī saite darbojas - jums nav, lai dotu man ekrāna šāvienu un pierādīt man, ka tā darbojas Tikai lūdzu, uzmanīgi izlasiet to, ko es esmu rakstiski jums. Un tagad paskatieties uz jūsu attēlu, un pievērst uzmanību papildus saites (saites uz arhīvu sub-forums) - tie ir sadalīti (Izņemot saite uz arhīva galvenais forums)

Klausieties Michael Es negribu apgalvot, katru vēstuli, kas ir rakstīts ar jums, es tikai vēlos, vienkārši 1. 2. 3. noteikt un nekas vairāk.
    Liels Ceru, ka jūs saprotat jomā jautājums tagad, un zina, kādas ir izvēles iespējas. Lūdzu, pastāstiet mums, ko viena jums dod priekšroku un mēs jums šajā virzienā.

No tā, ko google pārstāvis man teica, url struktūra turpmāk tiek indeksēts 4 reizes, bet nekustamā īpašuma viņiem tas ir uzskatāms par 1, un būtu jāindeksē, kā tāds, un tas ir iespējams, kāpēc es saņēmu e-pastu. Zem post ir tikai piemērs;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 Oriģinālu
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = pl Tulkots
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = lv Tulkots
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = es Tulkots
    Visas šīs lapas ir pilnīgi atšķirīgs saturs, un jebkuru boot nevarēja pateikt, ka tas ir pats, kad teksts ir pilnīgi atšķirīgs. Tās ir dažādas lapas, kas kalpo dažādu saturu mērķtiecīgu dažādu uztvērēju, un atbilde nav nekādas jēgas par mums visiem. Lūdzu PM man visu ziņu jums, ar kontaktpersonu avotu šo ziņu. Mēs vēlētos, lai izskaidrotu to. Visticamāk persona, kas pārbauda tā redzēja, nav reālu saturu, bet tikai bloķējot ziņojumu (piemēram, I did tiesības tagad) - tā ins Šādā gadījumā atsauksmes nav nekādas vērtības. Vēlreiz - lūdzu PM informācija mums būs jāpārbauda.
    Pēdējo reizi vBET; 22-01-11 pie 19:21.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Šeit skaidri teikts, ka šī saikne nav darba (nepareizs ir tas pats) atzīmēti ar sarkanu, un tagad jūs sakāt, ka jums nekad nav teicis to?!?

Es esmu zaudējis šeit. Vispirms jūs wrote tas ir droši. Tad jūs wrote tas nav droši. Tagad tas ir droši vēlreiz. Ko es esmu ieinteresēts, ko es rakstīju jums par Webmaster Tools. Mūs neinteresē, kas mod autors stāsta jums - tas ir starp tevi un viņu. Mēs esam ieinteresēti, kā Google redzēt jūsu forumā. Ja Google redzēt jūsu forumā kā bloķēts dara, tad mod kaitējumu Google, jo Google redzēt visur pašu saturu (lai katrs amats ir uzskatāms par dublēt saturu). Šajā gadījumā mēs ieteiktu neizmantot mod vairs kamēr tā būs droša Google -, kamēr jums būs iespēja redzēt Webmaster Tools, Google aplūkot visas lapas parasti un tas nav bloķēts. Tas ir, kā tas ir un mēs esam nekas vairāk teikt šajā jomā. Tā ir jūsu izvēle Jums papuve padomu vai ne. Lai pārbaudītu to pirmo un, ja tas nav droši tad veidoja savu lēmumu, kas jūs vēlaties klausīties.
    Tā kā es esmu angļu un zina valodu ļoti labi, man vienmēr teica, ka ierobežotā viesu mod nesāpēs, kaitējumu, raizēties, augstākais, nomāc google robotprogrammatūras.

Par jautājumu. Jūs informēja, ka integrācija var būt nav iespējams, jo jūsu versija netiek atbalstīta, un esat nolēmis iet par to anyway. Bug in arhīvu, kas jums ir uz vBulletin pusē. Jūs tika informētas arī PM par to.
    Tātad jums ir zināms par nedarbojās arhīvs sub-forums uz jūsu neatbalsta veco vBulletin versiju, jau no paša sākuma. Jūs arī stāstīts, ka tā tas ir vBulletin bug Jums jāsazinās ar vBulletin komandu, lai atrisinātu to.
    Tāpat kā es redzu ļoti diegu esat norādot uz jums atteikta mūsu atbalstu nākotnē. Bet, protams, jums ir pilnas tiesības vainot kāds kaut ko
    Tu man teica, ka par papildus samaksu jūs būtu padarījusi mana versija ir saderīga, tad pēc darba jūs teicāt, ka viņu bija problēma ar arhīvu, kas man nav atrast, jo visas saites strādāja par mani. I sazinājās vBulletin (kad man teica, ka), un viņi teica, ka viss ir ok.

Es sazinājos ar vBulletin Support šodien atkal, un es saņēmu līdzīgu atbildi, jo gada laikā tā atpakaļ, vienkāršā vārdiem manā arhīvā DARBUS tā, kā vajadzētu! Lasīt vBulletins komentārus zemāk, es slēpa nosaukumu pivacy iemeslu dēļ, bet es varu jums apliecināt, ka viņš ir vecākais loceklis tur, lai tagad ko?

PS. Ja jūsu joprojām neapmierināts ar savu reakciju un grib man uzdot vairāk tehnisku jautājumu, post to šeit, un es copy / paste to vBulletin atbalsta komanda tieši ok?

Tā vBulletin teica, tur nav bug, un viss strādā naudas sodu problēma ir jūsu galā, lai es gaidu noteikt.

Best Regards
    Pēdējo reizi mario06; 24-01-11 pie 09:36.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šeit skaidri teikts, ka šī saikne nav darba (nepareizs ir tas pats) atzīmēti ar sarkanu, un tagad jūs sakāt, ka jums nekad nav teicis to?!?
    Jūs tiešām izšķērdēt laiku. Un tu atkal nebija lasiet uzmanīgi. Lūdzu - lasīt viss punkts. Ja es rakstīt jums: "Es esmu nedaudz mulsina" - jūs gonna pierādīt man, ka es uzrakstīju, ka es esmu maz? Kas tas ir par anyway? ...

Tas ir tas, ko es uzrakstīju:
    3. Kā es rakstīja sāk savu saites uz sub-forums arhīvā nedarbojas vispār. Tikai galvenais forums un diegiem. Tas padara tūkstošiem nepareizi saites uz jūsu arhīvu lapās. Piemēram:
    Code:
    Šī ir saite uz protektora arhīvs un tas strādā bet tās saturs ir saites uz augšu sub forums ja pavediens ir iekļauti. Piemērs:
    Code:
    Un visi šī saikne nedarbojas - Tikai galvenais forums. Visi arhīvu sub-forums saites nedarbojas. Tas padara jūs tūkstošiem nav darba saišu tūkstošiem arhīvu diegiem lapas.
    Es jums devu piemēru, vieta, kur jūs atradīsiet šķelto saites un nākamo piemēru par bojātu saiti sevi (sadalīti pēc tulkošanas). Atvainojiet - bet kāda ir problēma šeit? Vai jūs joprojām nezināt, kas tas ir par, vai jūs mēģināt kaut ko pierādīt šeit?
    Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka jūs varat izmantot citātus - tai skaitā fotogrāfijas, kas nav nepieciešams

Tu man teica, ka par papildus samaksu jūs būtu padarījusi mana versija ir saderīga, tad pēc darba jūs teicāt, ka viņu bija problēma ar arhīvu, kas man nav atrast, jo visas saites strādāja par mani. I sazinājās vBulletin (kad man teica, ka), un viņi teica, ka viss ir ok.
    Nav taisnība - tas, ko es rakstīju jums ir jūsu PMs un es arī. EOT. Lasiet vēlreiz, ja nepieciešams, lai atgādinātu to. Mēs jau sākām citē mūsu PMs citu pavedienu (ir saite šeit) tāpēc nav nepieciešams, lai sāktu vēlreiz. Jebkurš cits saturu PM iekļauts publiski šeit tiks uzskatīta par SPAM, jo tas jau ir citu tēmu. Dublēšanās, ko pats lietotājs tiek uzskatīts par SPAM par šo forumu, un par jebkuru citu forumu es zinu. Tāpēc, lūdzu, - nesāktu SPAM.

Es sazinājos ar vBulletin Support šodien atkal, un es saņēmu līdzīgu atbildi, jo gada laikā tā atpakaļ, vienkāršā vārdiem manā arhīvā DARBUS tā, kā vajadzētu! Lasīt vBulletins komentārus zemāk, es slēpa nosaukumu pivacy iemeslu dēļ, bet es varu jums apliecināt, ka viņš ir vecākais loceklis tur, lai tagad ko?

Arhīvs sub-forums lapās 3,6 vBulletin atteici, ja reklāmas papildus parametru URL. Jūs varat pārbaudīt tā pat uz tīru, piemēram - bez vBET ne arī kāds cits mod. I pārbauda to savā foruma vBET invalīdiem. Tātad tas ir vBulletin bug, jo vBulletin ir spraudnis arhitektūra un atbalsta, lai spraudnis papildu funkcionalitāti. Arhīvs savs pagarināšanu norāda, ko nozīmē, ka arhīvs arī bija paredzams, jāpagarina. Ja pievienojot parametru URL pārtraukumiem visu lapu, tas nozīmē, ka ir ar vBulletin kodu bug, un tas ir vBulletin komandas darbs, lai atrisinātu to.

PS. Ja jūsu joprojām neapmierināts ar savu reakciju un grib man uzdot vairāk tehnisku jautājumu, post to šeit, un es copy / paste to vBulletin atbalsta komanda tieši ok?
    Es nesaprotu, ko tie nozīmē, uzrakstot, ka tas nav paredzēts Subforums demonstrēšanai arhīvs - tas ir, un tas rada vBulletin ... Varbūt jums nav saprast viens otru. Just sniegt viņiem URL:
    Code:
    Un pateikt, ka tas būs izputējis, ja jūs pievienot parametrs URL - tas ir bug. Jūs varat arī dot viņiem iepriekšējā punktā.

Tā vBulletin teica, tur nav bug, un viss strādā naudas sodu problēma ir jūsu galā, lai es gaidu noteikt.
    Nē tas nozīmē, ka viņi nezina, ko jūs domājat, vai viņi vienkārši flush jums off. Tas nepadara viņu kļūda pazudīs no to kodu un pārietu uz mūsu kods, tikai tāpēc, ka viņi rakstīja, ka nav bug. Tas nedarbojas šādā veidā. Un es rakstīju, kā jūs varat pārbaudīt sevi, ka tas ir vBulletin bug. Es to uzrakstīju, lai jūs tad, es uzrakstīju to tagad. Tātad, tikai to pārbaudīt, un lūdzu, pārtrauciet rakstiski, ka viņš ir mūsu pusē, jo tā netiks padarīt tās parādās uz mūsu pusē pēc atkārtot atkal un atkal. Vai jūs pat pārbaudīt to? Vai jūs invalīdiem vBET un pārbaudīt sevi, ka saite crash ar jebkuru parametru pievienots URL? Vai Jūs?
    Pēdējo reizi vBET; 24-01-11 pie 19:08.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

VBulletin dalībvalstis ir vecākais loceklis un es nedomāju, ka vispār, ka viņš kļūdījies pārbaudes arhīvs (viņš piekļūt forumā, admin), ne arī, ka viņš matēta me off. "Varbūt" mēs pārprast viens otru, tāpēc es esmu lūdza papildu palīdzību no viņiem, lai ļauj redzēt, ko viņi saka vēlreiz.

Lūdzot atbalstu, tiek uzskatīts par SPAM jums? Ja tas ir gadījumā es atvainojos par lūdzot atbalstu! Jums ir nopietni apskatīt šo jautājumu no mana viedokļa, vBulletin saka, ka tur nav bug, jūs sakāt, ka tas ir vBulletin bug tik iejusties manas kurpes un lūgt Kam man ticēt?

PS. Es nekad citēts kaut ko no PM nosūtīti vai no jums, es tikai citēts jūsu noteiktās cenas.

PS2. Tā kā es neesmu coder stāsta man, lai pārbaudītu lietas nav jēgas, tāpēc man ir jābūt vai nu jums uzticēties, vai vBulletin šajā brīdī.

PS3. Tā kā mēs dzīvojam civilizētā pasaulē mēs demokrātiski apspriesti daži jautājumi, lietas teica un dažādus viedokļus un nekas vairāk. Nav grūti jūtas no manas puses. Es tikai vēlos, lai pacifically atrisināt problēmu

Best Regards
    Pēdējo reizi mario06; 25-01-11 pie 09:41.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

VBulletin dalībvalstis ir vecākais loceklis un es nedomāju, ka vispār, ka viņš kļūdījies pārbaudes arhīvs (viņš piekļūt forumā, admin), ne arī, ka viņš matēta me off vai ka mēs pārprasta viens otru, jo angļu valoda ir mūsu dzimtā valoda. Momentuzņēmumus runāt skaidri. Jūs nevēlaties, vai nespēj noteikt šo jautājumu, un es jums piekrītu, ka.

Lūdzot atbalstu, tiek uzskatīts par SPAM?!? Ja tas ir gadījumā es atvainojos, kāpēc atbalstam! Jūs teicāt, ka ir bug, vBulletin teica, ka nav! Kam man ticēt?

PS. Es nekad citēts kaut ko no PM nosūtīti vai no jums, es tikai citēts jūsu noteiktās cenas.

PS2. Ja pavediens devās off topic tā nav mana vaina, es tev vairākas reizes, lai dotu man vienkārši noteikt 1. 2. 3. veidā, bet es tikai saņēma šo
    1. Tā ir viņa vaina
    2. Tā ir jūsu vaina
    3. Tas ir viņu vaina.

Tā kā mēs dzīvojam civilizētā pasaulē mēs demokrātiski diskutēja par dažiem jautājumiem, lietām, teica, un dažādus viedokļus un nekas vairāk. Man šis jautājums ir slēgts, lai jūs varētu aizvērt šo pavedienu. Nav grūti jūtas no manas puses.

Best Regards
    Tas nav tas, ko jūs uzskatāt par - tas ir par to, kas īsti notiek, un jūs varat vienkārši pārbaudīt pats - mēs deva jums norādījumus, kā to izdarīt. Tāpēc, lūdzu, trow savu uzskata prom, jo tie ļauj jums nepareizā virzienā, un vienkārši pārbaudīt. Vai jūs to pārbaudīt?

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums nav padomu atstāt šo jautājumu tāpat kā tas ir. Mēs iesakām, lai atrisinātu to. Mēs jums deva citas iespējas, ja vBulletin komanda nevēlas, lai labotu viņu kļūda. Jūs varat izmantot vienu no šiem, kā pagaidu risinājums, un joprojām kontaktu vBulletin komandu, lai atrisinātu savu bug. Ja vēlaties, lai atrisinātu to, lūdzu, pastāstiet mums, ko iespēja vēlaties un mēs jums vairāk šajā virzienā. Šajā brīdī, saskaņā ar savu vēlmi - tēmu uzskatīja atrisināta.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Es sniedza viņiem informāciju, lai es gaidu atbildi, man nebija ne tuvu šis jautājums vēl.

Regards

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es sniedza viņiem informāciju, lai es gaidu atbildi, man nebija ne tuvu šis jautājums vēl.

Regards
    Tāpēc es arī noteikti šeit nav atrisinātas vēl. Mēs tiešām vēlētos, lai palīdzētu jums veikt to darbu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

Kāpēc jūs izmantojat arhīvu atkal? Tas ir milzīga apjoma nevajadzīgas dublēt saturu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Quote Sākotnēji Ievietoja tavenger5 View Post
    Kāpēc jūs izmantojat arhīvu atkal? Tas ir milzīga apjoma nevajadzīgas dublēt saturu.
    Arhīvs ir ieteicams dissabled IF izmantojot vBseo ko vBSEO komandu, es neesmu, izmantojot vBSEO vai Zoints tā nav, to atspējot, man labumu.
    PS. Google atdala un izvēlēties labāku 2 no parastā foruma pavedieni un arhīvu foruma tēmas, lai viņi nav sodīt jūs ka tik tas nav iemesls. Lūk Google Guide Duplicate Content atpūta no Youtube, jāpievērš uzmanība:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Pēdējo reizi mario06; 29-01-11 pie 09:31.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Tāpēc es arī noteikti šeit nav atrisinātas vēl. Mēs tiešām vēlētos, lai palīdzētu jums veikt to darbu

Šeit ir no vBulletin Support Team atbildes, es tos sūtīju visu sarakstu URL Google e-pastu (tāpat kā es jūs sūtīju), un jūsu bojātu saiti piemērus.

xxxxxxxxxxx
    25 Jan '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Kā jūs varat redzēt, dodoties uz jebkuru no šiem URL nav "crash" Tāpēc es neesmu pārliecināts, ko viņi runā par.

Ja ir kļūda, lūdzu sniegt man kļūdas ziņojumu. Bet nav crashing notiek.

Visu labāko,
    xxxxxxxxxxx
    Atbalsta komanda, vBulletin

Pirkuma vBulletin, visspēcīgākais forumā programmatūra pieejama.
    mailto: support@vbulletin.com

XXXXXXXXXXXX
    26 Jan '11 01:12

Persona, jūs runājāt ar teica, ka bija kļūda, un ka viņš strādā ar mums par to. Es neredzu problēmu ar jūsu arhīvu URL, viņi nav crashing forumā. Es gribētu dzirdēt par šo kļūdas ziņojumu, jo arhīvu kods nav mainījies gadiem.

Visu labāko,
    xxxxxxxxxxxxx
    Atbalsta komanda, vBulletin

Pirkuma vBulletin, visspēcīgākais forumā programmatūra pieejama.
    mailto: support@vbulletin.com
    Tātad šeit jums iet Michael, tie ir norādīts daudzas atbildes, ka arhīvs nav problēmu, tagad ko tālāk?

Regards
    Pēdējo reizi mario06; 29-01-11 pie 09:27.

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •