Mums ir daudz lietotāju. Mēs zinām, ko mēs esam iekļāvuši faktiski pavedienu. Paldies par norādot savu vBulletin versiju
Par jautājumu. Jūs informēja, ka integrācija var būt nav iespējams, jo jūsu versija netiek atbalstīta, un esat nolēmis iet par to anyway. Bug in arhīvu, kas jums ir uz vBulletin pusē. Jūs tika informētas arī PM par to.
Tātad jums ir zināms par nedarbojās arhīvs sub-forums uz jūsu neatbalsta veco vBulletin versiju, jau no paša sākuma. Jūs arī stāstīts, ka tā tas ir vBulletin bug Jums jāsazinās ar vBulletin komandu, lai atrisinātu to.
Tāpat kā es redzu ļoti diegu esat norādot uz jums atteikta mūsu atbalstu nākotnē. Bet, protams, jums ir pilnas tiesības vainot kāds kaut ko
Ko tagad darīt ar arhīvu? Jums tagad ir vairākas iespējas:
1. Sazināties ar vBulletin komandu, lai atrisinātu savu bug. Kā jūs zināt (no veciem stāstiem) vBulletin 3,6 ir bug, un, kad jūs pievienot papildu parametrs URL arhivēt sub-forums lapu, tad tas atteici. Tas ir no vBET piemērošanas jomā, jo vecais vBulletin izturēties šādā veidā pat tad, ja vBET nav instalēta - tik īsumā vārdiem: tas ir vBulletin bug. Tas ir arī no mūsu darbības jomu, jo tas nav pamatots versija. Tātad, jūs varat lūgt vBuletin tie joprojām ir atbildīgi par to kodu, un tie ir pareizi to. Viņi var atteikties, ja tās arī uzskata vB3.6 kā neatbalstītu.
2. Jūs varat bloķēt visu arhīvs robots.txt - nav laba ideja, mēs neiesakām to.
3. Jūs varat atspējot tulkojumu arhīvu lapas. Būs mazāks lapas Google indeksā, bet tur būs ne vairāk šķelto saites.
4. Jūs varat rediģēt izkārtojumu jūsu pavediens arhīva lapu, lai saites uz arhīvu sub-forums, netiks iekļauti. Jūs varat padarīt to iekļaut ne tulkoto lapu un invalīdiem vienu tulkots. Par savu galveno forumu arhīva lapā ir šķelto saites uz sub-forums būs vēl tālāk, bet tas ir tikai vairākas saites, ne tūkstošiem tūkstošiem arhīvu pavedienu lapas. Jūs varētu pat 301 redirection par galveno forumu, arhīva lapā, lai tā būs tikai oriģinālvalodā.
Lūdzu, pastāstiet mums, kuru versiju jūs dotu priekšroku, un mēs jums vairāk izvēlas.
Es esmu zaudējis šeit. Vispirms jūs wrote tas ir droši. Tad jūs wrote tas nav droši. Tagad tas ir droši vēlreiz. Ko es esmu ieinteresēts, ko es rakstīju jums par Webmaster Tools. Mūs neinteresē, kas mod autors stāsta jums - tas ir starp tevi un viņu. Mēs esam ieinteresēti, kā Google redzēt jūsu forumā. Ja Google redzēt jūsu forumā kā bloķēts dara, tad mod kaitējumu Google, jo Google redzēt visur pašu saturu (lai katrs amats ir uzskatāms par dublēt saturu). Šajā gadījumā mēs ieteiktu neizmantot mod vairs kamēr tā būs droša Google -, kamēr jums būs iespēja redzēt Webmaster Tools, Google aplūkot visas lapas parasti un tas nav bloķēts. Tas ir, kā tas ir un mēs esam nekas vairāk teikt šajā jomā. Tā ir jūsu izvēle Jums papuve padomu vai ne. Lai pārbaudītu to pirmo un, ja tas nav droši tad veidoja savu lēmumu, kas jūs vēlaties klausīties.
Es atvainojos, ja jūs uzskatāt, mūsu atbilde, kā primitīvs. Es tikko pievienotās TODO sarakstā, lai veiktu atsevišķus robot.txt failu, kas nav SEO saites. Paldies par jūsu piezīmi.
Lūdzu, rūpīgi izlasiet un vēlreiz ko es rakstīju jums pēdējo atbildi. Es nekad rakstīja, ka saite:
ir bojāts. Es uzrakstīju, ka tas darbojas - šķelto ir saites ietverti šajā lapā. Lūdzu, izlasiet vēlreiz to, kas bija aprakstīta iepriekš. Es zinu, ka šī lapa strādā. Tas ir iemesls, kāpēc es uzrakstīju jums:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Es rakstīju jums, ka šī saite darbojas - jums nav, lai dotu man ekrāna šāvienu un pierādīt man, ka tā darbojas Tikai lūdzu, uzmanīgi izlasiet to, ko es esmu rakstiski jums. Un tagad paskatieties uz jūsu attēlu, un pievērst uzmanību papildus saites (saites uz arhīvu sub-forums) - tie ir sadalīti (Izņemot saite uz arhīva galvenais forums)
Liels Ceru, ka jūs saprotat jomā jautājums tagad, un zina, kādas ir izvēles iespējas. Lūdzu, pastāstiet mums, ko viena jums dod priekšroku un mēs jums šajā virzienā.
Visas šīs lapas ir pilnīgi atšķirīgs saturs, un jebkuru boot nevarēja pateikt, ka tas ir pats, kad teksts ir pilnīgi atšķirīgs. Tās ir dažādas lapas, kas kalpo dažādu saturu mērķtiecīgu dažādu uztvērēju, un atbilde nav nekādas jēgas par mums visiem. Lūdzu PM man visu ziņu jums, ar kontaktpersonu avotu šo ziņu. Mēs vēlētos, lai izskaidrotu to. Visticamāk persona, kas pārbauda tā redzēja, nav reālu saturu, bet tikai bloķējot ziņojumu (piemēram, I did tiesības tagad) - tā ins Šādā gadījumā atsauksmes nav nekādas vērtības. Vēlreiz - lūdzu PM informācija mums būs jāpārbauda.