Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 30

Thread: Google e-pasta Brīdinājums: Googlebot atrasts ārkārtīgi lielu URL skaitu jūsu vietnē

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Exclamation Google e-pasta Brīdinājums: Googlebot atrasts ārkārtīgi lielu URL skaitu jūsu vietnē

Google e-pasta Brīdinājums: Googlebot atrasts ārkārtīgi lielu URL skaitu jūsu vietnē

Es saņēmu šo e-pastu (brīdinājums) no Googles Webmaster Tools

Lūdzu, ņemiet vērā, ka man nav vBSEO Installed.

Es gribu noteikt, šo problēmu pirms google pazemina manu lapu rank vai aizliegumus man vispār, mans adsense ieņēmumi jau samazinājies uz pusi, un Google Boti ir burtiski uzbruka manā vietā.

http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Es nosūtīju e-pastu visiem vBET admins PM kā to pieprasa, es nevaru publiski post e-pastu, kā jums vajadzētu zināt, jo tas ir pretrunā Googles TOS ar manu Local privātuma likumiem, kā tas būtu pārliecināts, ka aizliegums par manu Google Adsense kontu, lai don ' t jautāt.

Man ir vajadzīga tūlītēja noteikt šo problēmu nekavējoties, tas ir 3 dienas, ka es esmu runājot par to iepriekš norādītās saites.

Regards

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    34

Es domāju, ka iemesls, ka jūs ļautu visām 52 valodās
    man šķiet, ka, ja VBE padara valodu requst kā ajax pēc klikšķa langages un plāno celt Javascript, saites uz citām valodām, var palīdzēt šajā

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    276

i get to pašu brīdinājumu, un man ir tikai 12 valodas, iespēja

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja yahoooh View Post
    Es domāju, ka iemesls, ka jūs ļautu visām 52 valodās
    man šķiet, ka, ja VBE padara valodu requst kā ajax pēc klikšķa langages un plāno celt Javascript, saites uz citām valodām, var palīdzēt šajā
    Nr tas nav iemesls. Mūsu un daudzi citi forumi ir iekļautas visās valodās un tas ir labi. Tātad jūs varat izmantot tik daudz valodu kā jūs varat. Jautājums ir kaut kur citur, un šobrīd mēs zinām, 2 dažādu iemeslu, ka.

Edited:
    Tagad mēs zinām vairāk iemeslu, Tāpēc, lūdzu, atvērt savu pavedienu, un dot mums savu pastu no Google
    Pēdējo reizi vBET; 16-01-11 pie 21:43.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja tavenger5 View Post
    i get to pašu brīdinājumu, un man ir tikai 12 valodas, iespēja
    Hi - lūdzu, izveidojiet jaunu tēmu par jūsu isue ar savu e-pastu. Jūs ieguva dažādas lniks un mēs Kow 2 iemeslu dēļ šo jautājumu. Lai palīdzētu mums ir jāzina jūsu gadījumu. Tātad, lūdzu, atvērt jaunu tēmu, par to un mēs jums palīdzēsim

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

mario06 - es esmu tikai laikā pārbaudīt jūsu saites. Es sniegs jums atbildi īsā laika

Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs aprakstīts iepriekš - mūsu darbinieki ir pieejami, lai sāktu darbu pie jautājuma, kad jauni atzīmēts ierodas veidā jaunu tēmu par šo jautājumu. Pretējā gadījumā mēs nevaram to pārvaldīt, un mēs informēt klientu, ka viņam vajag atvērt savu jaunu pavedienu par viņa jautājumu. Tāpat kā jūs tikko bija, un tagad mēs varam jums palīdzēt
    Pēdējo reizi vBET; 16-01-11 pie 20:19.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki

Viens no iemesliem (būs citi - joprojām izmeklēšanas laikā) par savu tēmu bija, ka jums atļauts indeksu, tādu lapas kā locekli lapas. Tie nav būtiski un vairums dalībvalstu lapas ir 99% tāds pats - tikai atšķiras dalībnieks lietotājvārdu. Tad, kad tas bija papildus tulkota veicāt 52 reizes vairāk šādām lapām, kas ir gandrīz tāda pati (pats lapas saturs pēc tulkošanas dos to pašu tulkoto saturu). Mēs oficiāli iesaka bloķēt neatbilstošās lapās, ko robot.txt - šeit jūs atradīsiet, kā to izdarīt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas liks šīs lapas pazustu formu Google indeksā, un tas ir labs jūsu SEO, jo Google redzēt un indekss ir svarīgs tikai lapās ar atbilstošu saturu.

Tāpat kā es redzu jūs veicāt izmaiņas, jo Google rada šo e-pastu, jo, kā es redzu jūs bloķēts loceklis lapas viesiem. Tas arī atrisina šo daļu jautājumu. Tomēr, ja jūs vēlaties, viesu redzēt loceklis lapas, bet Google nav indekss to - tikai izmantot robots.txt, lai ka

Es redzu, ka ir arī saites uz arhīvu un diegiem - es esmu, lai analizētu šīs tiesības tagad

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki atkal

Es domāju, ka es zinu, ko var citu iemeslu dēļ - kā es skatos uz karogiem saites tur nav iedomājama bez language = saiti visu ... Pastāstiet, kāda ir jūsu noklusējuma forums valoda - par šīs valodas saikne nedrīkst language = jo tagad katru lapu, jums ir dublēt uz Google. Kad normālu URL un otro reizi ar language = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Tāpat, lūdzu, izstāstiet to tu mainījies mūsu veidnes nosaukumu vbenterprisetranslator_flag? Mums ir jāzina, ir tas vBET kļūdu vai ko rada klienta pārmaiņas.

Iemesls, manuprāt, varētu būt arī (nevar pārbaudīt to tagad, bet mums jau ir TODO uzdevums, kas ļaus pārbaudīt to, nākotnē), kuru tikko bija jāiztīra kešatmiņa un tur bija problēmas ar Google pieslēgumu - tādā gadījumā lapās ģenerē bez satura ( jo tulkojums nav iegūtas), un burtiski saturs ir vienāds visiem tulkojumiem. Bet šādas lietas, ja notiktu, ir pagaidu un, ja jums nav bloķē Google tās pazūd pašas - tie ir jautājumi, starp jūsu un Google servera un vBET nevar darīt neko ar to. Man nav pateikt, ka tas bija iemesls. Es domāju, ka tas varētu būt. Kā es meklēju tagad uz saites, ko Google, es neredzu aprakstītā jautājums vispār. Tātad tas varētu būt tā.

Still - lūdzu, atbildēt uz jautājumiem par noklusējuma valodu un veidne.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki atkal atkal

Šoreiz es pārbauda jūsu parādīt, diegus saites un es redzu, 2 lietas šeit
    1. Neviens nav vainīgs - jo es redzēju dažas no šīm saitēm (ne visi redzēt numurs 2) visas tās tēmas bija ļoti īss kam ir tikai viens teikums tajā. Tātad visi tie bija ļoti līdzīgi pēc noklusējuma - 99% satura bija izkārtojumu. Tam nav nekāda sakara ar vBET - tā ir vienkārši saturu jūsu diegiem. vBET tikai pārveido tā, lai tā patiešām ir vairāk līdzīgas lapas tiem, bet, ja jums atslēgt vBET nav iztulkotu lappušu joprojām būs līdzīgas viena otrai, ja jums ir tikai viens teikums tikai post diegu. Tātad mums nav ko darīt šeit.
    2. Varbūt jums ir nogalināt savu forumu sevi ierobežojot amatu skaitu, lai redzētu viesi. Tagad visi man lapas ir tāds pats saturs ar zināmu, ka man vajadzētu reģistrēties. Atcerieties, ka Google meklē jūsu lapā, kā viesis - tāpēc, ja jūsu ierobežojot mod ir stulbs tas būs nogalināt jūsu forumā, jo Google redzēt visur pašu saturu, stāsta viņam, lai reģistrētos Lūdzu, pārliecinieties, ka ierobežojot mod ir pietiekami gudrs vai atspējot.
    Pēdējo reizi vBET; 16-01-11 pie 21:46.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Sveiki atkal atkal

Šoreiz es pārbauda jūsu parādīt, diegus saites un es redzu, 2 lietas šeit
    1. Neviens nav vainīgs - jo es redzēju dažas no šīm saitēm (ne visi redzēt numurs 2) visas tās tēmas bija ļoti īss kam ir tikai viens teikums tajā. Tātad visi tie bija ļoti līdzīgi pēc noklusējuma - 99% satura bija izkārtojumu. Tam nav nekāda sakara ar vBET - tā ir vienkārši saturu jūsu diegiem. vBET tikai pārveido tā, lai tā patiešām ir vairāk līdzīgas lapas tiem, bet, ja jums atslēgt vBET nav iztulkotu lappušu joprojām būs līdzīgas viena otrai, ja jums ir tikai viens teikums tikai post diegu. Tātad mums nav ko darīt šeit.
    2. Varbūt jums ir nogalināt savu forumu sevi ierobežojot amatu skaitu, lai redzētu viesi. Tagad visi man lapas ir tāds pats saturs ar zināmu, ka man vajadzētu reģistrēties. Atcerieties, ka Google meklē jūsu lapā, kā viesis - tāpēc, ja jūsu ierobežojot mod ir stulbs tas būs nogalināt jūsu forumā, jo Google redzēt visur pašu saturu, stāsta viņam, lai reģistrētos Lūdzu, pārliecinieties, ka ierobežojot mod ir pietiekami gudrs vai atspējot.
    1. Tā ir itāļu forumā, robežkontroles punktos saturs ir vidējais, un tas nav nekāda sakara ar to, ko jūs teicāt.

2. Es nenogalinātu forumā, jo lūdzam reģistrēties mod pēc 3 apmeklējumiem (viens no populārākajiem uzstādīta mods), nav nekāda sakara ar botiem, jo tie iet cauri, pat bērni zina, ka turklāt es esmu, izmantojot vBET kopš bezmaksas versija iznāca (apmēram gadu!?), un nekas nav mainījis vai pievienojis kopš tā laika.

Problēma ir tā, ka mans forums tiek uzskatīts par vidēji forumu ar 368,000 diegi, kad Google nosūta to bots manā vietā viņi faktiski redzēt 368.000 pavedieni, BET uz www.google.52languages tie bija redzēt 1.540,000 indeksētas tēmas 766.000 indeksētas tēmas un Google bots ir pārtraukuši uzbrūkot manu vietu.

Piemērs: Jūsu vietne ir 5578 efektīvs tēmas, bet Google redz 334.000 indeksētas tēmas, vai jūs saprotat, kur ir problēma?

Bez pārkāpumā, jums ir uzzināt, kas notiek ar google un atrast risinājums, lai problēma, jo Google ir uzzinājusi 52x valodās ir viltotas | dublikāts indeksē saites nozīmē, ka tulkots sakari ne fiziski pastāv, un es nevaru apgalvot, ka kopš tā ir taisnība, tas ir kešatmiņā uz mūsu serveriem, tas ir tāpat kā krāpšanos.

Uz mazajiem forumos tie nepievērš lielu uzmanību, bet uz vidējiem | lieliem forumos tas nav garām neievērotā.

Jums vajadzētu sākt ieguldīt valodu parametrs URL (adrese? Valodā= En

Citu vBET lietotājiem partijas ir ar tādu pašu problēmu, tāpēc tas nav nejaušība!

PS. Google Help Center Paziņojums: Vispār, šis ziņojums tiek parādīts, kad mēs atklājam, relatīvi liels skaits URL jūsu vietnē.

Regards
    Pēdējo reizi mario06; 17-01-11 pie 16:27.

Lappuse 1 gada 3 123 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •