Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 11 līdz 20 gada 30

Thread: Google e-pasta Brīdinājums: Googlebot atrasts ārkārtīgi lielu URL skaitu jūsu vietnē

Pavedienu skatu

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    1. Mana robots.txt ir tas pats, es neko nemainīja, un šķiet, ka naudas sods:
    User-agent: *
    Neatļaut: / AdminCP /
    Neatļaut: / clientscript /
    Neatļaut: / cpstyles /
    Neatļaut: / dalībnieku /
    Neatļaut: / customavatars /
    Neatļaut: / customprofilepics /
    Neatļaut: / images /
    Neatļaut: / modcp /
    Neatļaut: / ajax.php
    Neatļaut: / attachment.php
    Neatļaut: / calendar.php
    Neatļaut: / cron.php
    Neatļaut: / editpost.php
    Neatļaut: / global.php
    Neatļaut: / image.php
    Neatļaut: / inlinemod.php
    Neatļaut: / joinrequests.php
    Neatļaut: / login.php
    Neatļaut: / member.php
    Neatļaut: / memberlist.php
    Neatļaut: / misc.php
    Neatļaut: / moderator.php
    Neatļaut: / newattachment.php
    Neatļaut: / newreply.php
    Neatļaut: / newthread.php
    Neatļaut: / online.php
    Neatļaut: / poll.php
    Neatļaut: / postings.php
    Neatļaut: / printthread.php
    Neatļaut: / private.php
    Neatļaut: / profile.php
    Neatļaut: / register.php
    Neatļaut: / report.php
    Neatļaut: / reputation.php
    Neatļaut: / search.php
    Neatļaut: / sendmessage.php
    Neatļaut: / showgroups.php
    Neatļaut: / subscription.php
    Neatļaut: / threadrate.php
    Neatļaut: / usercp.php
    Neatļaut: / usernote.php

2. Nē, tas nav saglabāt
    3. Mana arhīvs works fine, visas saites pārbaudīti un strādā, no kurienes jūs to redzat sadalīti?
    4. Tikai maza amata vietas, kur jaunās dalībvalstis iepazīstināt ar sevi un tikai saka: "Sveiki, mans vārds ir Toms:" Es nevaru darīt neko, 90% no amatiem ir vadlīnijas nozīmē, vidēja izmēra.

pepito69 teica kaut ko interesantu, kas ietver parametrs URL, piemēram, es teicu iepriekš
    bet viņš tikai got to vienu valodu, es saņemu to visās valodās, tāpēc tas ir iemesls, un kas man jādara tieši?

PS. Man nav vbSEO instalēta, bet izmantot vBSEO lapas karte, kas jau izslēdz arhīvu, man domāt, lai izslēgtu to robots.txt? Es nekad neesmu redzējis kāds šeit vai jebkurā citā vietā to izslēgt to robots.txt

Es gribu vienkārši sīki instrukcijas,
    PIEMĒRS:

1. Veiciet šo
    2. Vai, ka
    3. Un tas

pepito69,
    Es nekad neesmu redzējis tik liela robots.txt, jo jums ir, ir viss, kas patiešām vajadzīgs?
    Ar nekustamo īpašumu ir tikai 3 robotprogrammatūras, kas tiek uzskatīts par sliktu Bots* un tā tas nebūtu vieglāk īstenot tos savā. htaccess failu, ne?
    PS. Jūsu karodziņi netiek parādītas

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Sniega cilvēks
    1. Tas nebija tas pats - citādi Google nebūtu parādīs saiti uz loceklim lapu, jo Google nepieprasa apmeklē lapas, bloķēt robots.php un jums brīdinājuma Nosūtīt šo saiti:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Tagad tas ir OK. Tas nebija pirms kāda laika, un Google bija tur. Jūs varat būt mierīgs tagad par šo daļu
    2. Ja tā nav droša robotiem un rāda uz robotiem bloķēšanas paziņot jums vajadzētu nopietni apsvērt iespēju likvidēt šo mod. Pretējā gadījumā Google sāks indeksēt lapas, ko viņš redzēt - tā lapas ar bloķēšanu sazināties. Arī šajā gadījumā tas ir galvenais iemesls jūsu problēmu - visās lapās meklē Google pašiem - tikai bloķēšanas sazināties.
    Kā es saprotu, jūs pārbauda webmaster rīkus, kā Google redz jūsu forumā, un jūs redzēju, ka Google redzēt, paziņo, ka viņam ir jāreģistrējas - jā?
    3. Kā es rakstīja Sākumā Jūsu saites uz sub-forums arhīvā nav darba vispār. Tikai galvenais forums un diegiem. Tas padara tūkstošiem nepareizi saites uz jūsu arhīvu lapās. Piemēram:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Šī ir saite uz protektora arhīva, un tas strādā, bet tās saturs ir saites uz augšu uz sub forumi, kuros pavediens ir iekļauti. Piemērs:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Un visi šī saikne nav darba - tikai galvenais forums. Visi arhīvu sub-forums saites nedarbojas. Tas padara jūs tūkstošiem nav darba saišu tūkstošiem arhīvu diegiem lapas.
    JŪS vēl nebija teicis ASV, kas vBulletin versiju ir jums, izmantojot ...
    Tajā brīdī es varu derēt, ka tas nav pamatots vBulletin 3,6 - lūdzu, neuztraucieties, mēs ne pārtraukt atbalstīt jums. Mums ir nepieciešams zināt, lai palīdzētu jums labāk, jo 3,6 ir zināms vBulletin bug. Ja tas ir citas versijas, iespējams, ka tas ir vBET bug. Ir ļoti svarīgi uzzināt, kas ir iemesls, lai jums palīdzētu.
    4. Es neesmu rakstot par 90% no jūsu amata vietas. Es rakstot par punktiem, kas uzskaitīti Google pastu. Citi ir ārpus darbības jomas Šīs diskusijas. Google uzskaitīti jūs tikai pavedienus ar vienu teikumu, kā es uzrakstīju jums (vismaz tiem, ko es varēju darīt, redzēt pirms sava mod man teica, lai reģistrētos.) Vai tu saproti tagad? Tas nav jautājums ar visu savu forumu. Kā es jau rakstīju - es nebūtu jāuztraucas par tiem - cilvēki būs rakstīt atbildes, tur, un tie nebūs līdzīgs vairs - tāpat kā 90% no jūsu amata vietas, kas izskatās pilnīgi atšķirīgas.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pepito69 var būt dažādas konfigurācijas, kas jums. Jūsu gadījumā ignorējot valodā parametru nav ieteicama kopš jūs neesat izmantojot SEO saites un tas ir tikai tā atzīt, ka URL ir atšķirīgi. Ja jums pastāstīt Google ignorēt šo atribūtu Google visus URL, raganu atšķiras tikai vērtību valodas parametra tiks uzskatītas par pašu saturu - tas radīs haosu indeksē lapas, kas būs nejauši mainīt valodu Google indeksā, vai Google būs tikai indeksēt jūsu valoda lapas. Es tā domāju - jaunākās pārbaudīti un nav ieteikt par jūsu lietu. Lūdzu, nav darīt, ka, kamēr jūs neizmantojat SEO saites.

Simple norādījumus šajā brīdī:
    1. Ja jūsu "3 reizes mod" nav Google drošs - atslēgt to un sazinieties ar mod autors par to.
    2. TELL US kādas versijas vBulletin Vai jums, izmantojot.

Tas ir 3. laikā mēs esam jautā par šo ... Kā jūs mūs gaida, lai palīdzētu jums, ja jums nav sadarboties. Mums nav burvju nūjiņas, kas radīs risinājumus. Mēs jāzina, kas notiek uz jūsu serveri.

Par lielu htaccess -. Es nezinu, ko jūs esat rakstiski par to, tieši, bet es bet, ka jums tas nav nepieciešams tik lielus - es pieņemu, ka pastāv noteikumi, lai bloķētu vBSEO saites loceklis lapas un tā tālāk. Jūs nelietojat vBSEO, un jums nav, izmantojot SEO saites - savu mazo robots.txt ir labi.
    Pēdējo reizi vBET; 21-01-11 pie 21:00.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •