Sveiki
Viens no iemesliem (būs citi - joprojām izmeklēšanas laikā) par savu tēmu bija, ka jums atļauts indeksu, tādu lapas kā locekli lapas. Tie nav būtiski un vairums dalībvalstu lapas ir 99% tāds pats - tikai atšķiras dalībnieks lietotājvārdu. Tad, kad tas bija papildus tulkota veicāt 52 reizes vairāk šādām lapām, kas ir gandrīz tāda pati (pats lapas saturs pēc tulkošanas dos to pašu tulkoto saturu). Mēs oficiāli iesaka bloķēt neatbilstošās lapās, ko robot.txt - šeit jūs atradīsiet, kā to izdarīt: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas liks šīs lapas pazustu formu Google indeksā, un tas ir labs jūsu SEO, jo Google redzēt un indekss ir svarīgs tikai lapās ar atbilstošu saturu.
Tāpat kā es redzu jūs veicāt izmaiņas, jo Google rada šo e-pastu, jo, kā es redzu jūs bloķēts loceklis lapas viesiem. Tas arī atrisina šo daļu jautājumu. Tomēr, ja jūs vēlaties, viesu redzēt loceklis lapas, bet Google nav indekss to - tikai izmantot robots.txt, lai ka
Es redzu, ka ir arī saites uz arhīvu un diegiem - es esmu, lai analizētu šīs tiesības tagad![]()