Vienīgais, kas tika izslēgta bija itāļu valodu (es pagriežot to par), jo tas ir forums dzimtā valoda es nedomāju, ka tas vienaldzīgs vienalga man bija labi, jo pirms gada, lai whats up tagad?
Lūk, piemērs (jūsu vietā) par to, ko es domāju, kad es saku efektīvu indeksēti posts.
Pirms vBET (efektīva forumu indeksē stats):
Pēc vBET (nav efektīva forumu indeksētas stats):
Ko es esmu cenšas pateikt, ir, ka 52x valodā tulkoto amati tagad tiek uzskatīta dublēt ziņas no Google. E-pasts ir pašsaprotami
Manā vārdus, kad es saku bot uzbrukums es domāju, ja jums ir 300 Google robotprogrammatūras stipri indeksēšanu jūsu mājas lapā, tajā pašā laikā ēd un negants prom uz jūsu joslas platumu, RAM un CPU un rada forums stendiem. Un tie wrote to savā vēstulē tālāk vairāk profesionāli, bet nozīme ir tāda pati.
Oficiālais Google E-pasts:
Googlebot radušās problēmas, kamēr indeksēšanu jūsu vietni http://mysite.com/.
Googlebot saskaras ļoti lielu skaitu saites uz jūsu vietni. Tas var norādīt uz problēmu ar vietnes URL struktūru. Googlebot var nevajadzīgi būt pārmeklēt lielu skaitu atšķirīgu URL, kas norāda uz identisku vai līdzīgu saturu, vai pārmeklēt jūsu vietnes daļām, kuras nav paredzēts pārmeklēts ar Googlebot. Tā rezultātā Googlebot var patērēt daudz lielāku joslas platumu, nekā nepieciešams vai arī var nespēt pilnībā indekss visu vietnes saturu.
Vai jūs izlasīt to, ko Google atbalsta komandu wrote mani? -> Kopumā šis ziņojums tiek parādīts, kad mēs atklājam, relatīvi liels skaits URL jūsu vietnē.
Jūs wrote viss un nekas, jo es nesaprotu jūsu angļu valodas, tikai dod man noteikt ar vienkāršiem soļiem, piemēram,;
1. Veiciet šo
2. Vai, ka
3. Un šī
uc
Regards