Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 30

Thread: Google e-pasta Brīdinājums: Googlebot atrasts ārkārtīgi lielu URL skaitu jūsu vietnē

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

1. Lūdzu ieslēdziet Itālijas karogs uz jūsu forumu (es neatradu to) - tagad lietotājiem, kuri nomainīta valoda nespēj atgriezties pie oriģinālvalodā. Kā es rakstīja satura tēmas, kas man bija iespēja redzēt, pirms es redzēju, ka man ir jāreģistrē tikai vienu teikumu visos gadījumos. Tas tā nav tas, ko personīgi es pieņemu kā vidējais garums saturu. Vēlreiz tas padara lapas izskatās ļoti līdzīgi, jo starp īstermiņa diegiem Atšķirība ir tikai viens teikums - pārējo izkārtojumu, kas ir tāds pats. Es nezinu, cik jūs esat tik pārliecināti, ka tam nav nekāda sakara ar šo lietu. Ja jūs zināt kaut ko, kas mums nav, lūdzu, vienkārši dalīties ar to, lai mēs varētu jums palīdzēt ātrāk. Vai jūs zināt, kāpēc šo e-pastu tika nosūtīts?

2. Man nav mezgls, kas ir skolas programma bērniem savā valstī, bet es ceru, ka tas būs ļoti noderīga tiem zināt, ka Jums jāreģistrējas mod pēc 3 apmeklējumiem nav nekāda sakara ar botiem, jo tie iet cauri.
    Lūdzu, veltīta jautājumam. Un sniegt nepieciešamo atbildi - es nezināju, kas mod jūs lietojat, un man nav pat jautāt, jo tas nav svarīgi, man - svarīgāk bija tas boot droši. Ja esat 100% pārliecināts, ka tas ir droši, tad lieliski. Tikai gadījumā, ja Jums ir bijušas kādas šaubas, var redzēt, kā Google redz jūsu forumu Webmaster Tools.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka Google zābaki nav uzbrūk nevienu vietni - Google nekaitē vietas. Mēs ieteiktu izmantot cache uz ilgāku piešķirto termiņa pagarinājumu, jo tas ir labāk veiktspēju. Arī ja jums liekas, ka tas for sure vienīgais iemesls ir vairāki tulkojuma jūsu lapā - justies brīvi, lai izslēgtu dažus no šiem, un lai tā atkal pa vienam no laika uz laiku. Still, lūdzu, vērā, ka jūsu licence ir aktīvs 6 mēnešus, un jums šo e-pastu tagad. Ir grūti noticēt, ka par 6 mēnešiem Google nav redzēju šīm saitēm - īstenībā daudzi no tiem, jums jau indeksēti. Tāpēc es neesmu pārliecināts, ka šis ir iemesls, e-pastu, kas jums ir. Pat ja tas ir lūdzu, apsvērt visu informāciju, kas tika dota jums pēc analizēt šo saišu.

Es nezinu, ko tu domā ar efektīvas pavedieni.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs strādājam pie šī jautājuma - jums rezultātus mūsu analizēt. Un, lūdzu, turēt ar stāsta, ko Google uzskata - jo tas ir jums, kas uzskata, ka Google to atrast nav pareiza. Mums ir daudz forumi, kas ir absolūti nav problēmas ar Google, un ir visas valodas ieslēgts. Un tā nav taisnība, ka saturs nav fiziski pastāv, lūdzu, pateikt, ko mēs varam apgalvot, jo kaut kas ... Saturs pastāv ikvienam, kas apmeklē to un tas fiziski eksistē datubāzē oriģinālu un kešatmiņa tulkots formā. Tas nav pasaules loterijas - tas ir tulkojums tas nevarēja notikt, ja saturs nav pastāv. Un nekas nav blēdība šeit - lūdzu, izlasiet Google TOS - tas ir Google, kas apgalvo, ka tulkojumu var kešatmiņā uz 15 max dienas. Tas ir viss OK ar Google, ja automātisko lappušu tulkojumu - tas ir Google, kas par šo tulkojumu

Arī neviens klients var pateikt, ka jebkurš dokuments, kas tiek pārraidīti viņam ir no statiskā failā vai ne. Patiešām, šajā laikā gandrīz nekas nav statisks tagad. In vBulletin NO Skatīt kapļi no statiskā HTML struktūra - viss bāzes ar datiem no datu bāzes (valodas, veidnes stilus). Man nav ne jausmas, kāda ir jūsu zināšanas par klientu servera arhitektūru ar plāno klientu, bet, lūdzu, ņemiet vērā, ka saturs, pastāv, ja saite atbildes. Stāsta, ka Google to uzskata par krāpšanos, jo tas pastāv, nav nekāda sakara ar realitāti.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka jūs varat jebkurā brīdī izmantot vBET SEO saites, un ir / en / nevis language = - šī konfigurācija ir tikai no jums un vBET to atbalsta bez vBSEO.

Par pavadzīmes, kas jums deva - es rakstīju, ja jūtat, atklājuši patiesais iemesls par savu tēmu, tad jums ir risinājums. Still, lūdzu, uzskata, ka šis ir daži vispārīgi atbildēt pat bez pārbaudes, kas notiek. Es nevarētu rēķināties ar to:
    1 - Jums ir līdzīga summa saišu pusgadā.
    2 - Google mail sevi saka:
    "Googlebot var nevajadzīgi būt pārmeklēt lielu skaitu atšķirīgu URL, kas norāda uz identisku vai līdzīgu saturuVai indeksēšanu jūsu vietnes daļām, kuras nav paredzēts pārmeklēts ar Googlebot ".

Tātad vēlreiz, lūdzu, apsvērt mūsu padomus un analizēt rezultātu. Ja jums liekas, tas ir tikai jautājums skaita tulkojumu, kas jums ieslēgts - tad jūs zināt risinājumu.

Vai jums vēl joprojām ir vajadzīga mūsu palīdzība / konsultācijas šajā jautājumā?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Vienīgais, kas tika izslēgta bija itāļu valodu (es pagriežot to par), jo tas ir forums dzimtā valoda es nedomāju, ka tas vienaldzīgs vienalga man bija labi, jo pirms gada, lai whats up tagad?

Lūk, piemērs (jūsu vietā) par to, ko es domāju, kad es saku efektīvu indeksēti posts.

Pirms vBET (efektīva forumu indeksē stats):

Pēc vBET (nav efektīva forumu indeksētas stats):

Ko es esmu cenšas pateikt, ir, ka 52x valodā tulkoto amati tagad tiek uzskatīta dublēt ziņas no Google. E-pasts ir pašsaprotami

Manā vārdus, kad es saku bot uzbrukums es domāju, ja jums ir 300 Google robotprogrammatūras stipri indeksēšanu jūsu mājas lapā, tajā pašā laikā ēd un negants prom uz jūsu joslas platumu, RAM un CPU un rada forums stendiem. Un tie wrote to savā vēstulē tālāk vairāk profesionāli, bet nozīme ir tāda pati.

Oficiālais Google E-pasts:
    Googlebot radušās problēmas, kamēr indeksēšanu jūsu vietni http://mysite.com/.
    Googlebot saskaras ļoti lielu skaitu saites uz jūsu vietni. Tas var norādīt uz problēmu ar vietnes URL struktūru. Googlebot var nevajadzīgi būt pārmeklēt lielu skaitu atšķirīgu URL, kas norāda uz identisku vai līdzīgu saturu, vai pārmeklēt jūsu vietnes daļām, kuras nav paredzēts pārmeklēts ar Googlebot. Tā rezultātā Googlebot var patērēt daudz lielāku joslas platumu, nekā nepieciešams vai arī var nespēt pilnībā indekss visu vietnes saturu.

Vai jūs izlasīt to, ko Google atbalsta komandu wrote mani? -> Kopumā šis ziņojums tiek parādīts, kad mēs atklājam, relatīvi liels skaits URL jūsu vietnē.

Jūs wrote viss un nekas, jo es nesaprotu jūsu angļu valodas, tikai dod man noteikt ar vienkāršiem soļiem, piemēram,;
    1. Veiciet šo
    2. Vai, ka
    3. Un šī
    uc

Regards
    Pēdējo reizi mario06; 17-01-11 pie 22:44.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Joprojām gaida risinājumu.

Regards

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja mario06 View Post
    Vienīgais, kas tika izslēgta bija itāļu valodu (es pagriežot to par), jo tas ir forums dzimtā valoda es nedomāju, ka tas vienaldzīgs vienalga man bija labi, jo pirms gada, lai whats up tagad?
    Tas ir tikai padomu no mūsu komandas, ka bez šo karogu, jūsu lietotāji nespēj atgriezties pie oriģinālvalodā, noklikšķinot uz dažu karoga. Tāpēc ir prātīgi turēt karogu noklusējuma valodu

Lūk, piemērs (jūsu vietā) par to, ko es domāju, kad es saku efektīvu indeksēti posts.

Pirms vBET (efektīva forumu indeksē stats):

Pēc vBET (nav efektīva forumu indeksētas stats):

Ko es esmu cenšas pateikt, ir, ka 52x valodā tulkoto amati tagad tiek uzskatīta dublēt ziņas no Google. E-pasts ir pašsaprotami
    Šī ir NOT taisnība. Jums ir problēmas ar jūsu forumu. Jums ir sadalīti arhīvā, un lielākā daļa no saitēm, kas jums no Google e-pasta adrese ir par arhīvu. Jūs pilnīgi ignorēja mūsu atbalsta - jums nav jāatbild uz jautājumiem par versiju un saglabāt stāsta, ko domā, un to, kas nav taisnība. Ja jūs vēlaties, lai atrisinātu jūsu jautājumu, lūdzu, dambrieži mūsu atbalstu, padomus. Mēs lūdzām jūs par savu vB valodā, jo jums ir sadalīti arhīvs. Tas ir atbalstīts 3.8 vai daži nav atbalstīto versiju? Mēs zinām, ka arhīvs ir bojāts, 3.6 jo vBulletin bug. Tas dod jums tūkstošiem nedarbojas saites - un jums no Google e-pastu par nepareizu saites. Tā vietā, lai klausītos mūsu atbalstu un sadarbojas jums saglabāt stāsta daži smieklīgi ideja un, jūsuprāt, ir svarīgi, lai likt to sarkano.
    Kāds ir jūsu mērķis šeit? Jūs vēlaties mūsu atbalstu, lai atrisinātu jūsu problēmu vai jums ir tikai mēģināt nobiedēt citiem? Jo, ja jūs vēlaties, lai atrisinātu šo jautājumu, lūdzu, jāsadarbojas ar mūsu atbalstu.

Arī par attēlu, ko jūs sniedzāt - tas ir jūsu nepareizas interpretācijas. Google nepieprasa rūp amatu skaits liecina forums. Un tas vienalga par to. Tas ir tāpēc, ka Google indeksē visas lapas, kas nav bloķēts! Par forumā Jums ir biedrs lapas, grupām, purvi, iespējams, albumus un tā tālāk ... un tā tālāk ... Arī forums var būt daudzi citi plugins, kas rada papildu lapas (līdzīga pasāža).
    Tātad, lūdzu, saprotiet: Jūs nepareizi. Google neuzskata tulkots saturu, kā dublēšanās. Tev ir problēma ar savu forumu, un mēs atklājām jomas iespējamais iemesls. Tātad, lūdzu - papuvi mūsu norādījumus / jautājumus. Pretējā gadījumā tas var būt atzīmēts kā atrisināt, jo jums šķiet, kas nav ieinteresēti ar mūsu atbalstu tikai gribētu atkārtot to, ko jūs nepareizi domājat - mēs jau izlasīt šo - nav nekādas vajadzības to atkārtot vēlreiz. Tā nav taisnība. Lūdzam pievērst uzmanību atrisinātu jūsu problēmu, ja jūs vēlaties, lai to atrisināt. Lūdzu, atbildiet uz jautājumu un saglabāt uzmanību uz jūsu arhīvu.

Oficiālais Google E-pasts:
    Googlebot radušās problēmas, kamēr indeksēšanu jūsu vietni http://mysite.com/.
    Googlebot saskaras ļoti lielu skaitu saites uz jūsu vietni. Tas var norādīt uz problēmu ar vietnes URL struktūru. Googlebot var nevajadzīgi būt pārmeklēt lielu skaitu atšķirīgu URL, kas norāda uz identisku vai līdzīgu saturu, vai pārmeklēt jūsu vietnes daļām, kuras nav paredzēts pārmeklēts ar Googlebot. Tā rezultātā Googlebot var patērēt daudz lielāku joslas platumu, nekā nepieciešams vai arī var nespēt pilnībā indekss visu vietnes saturu.
    Tieši tā! JUMS IR NEPAREIZI STRUKTŪRA! JUMS IR NEPAREIZI saturu! un mēs wrote to jums jau pašā sākumā (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846), - Jums ir crashed arhīvā, kur ir tūkstošiem nedarbojas saites! Tāpēc lūdzam Jūs sākt izmantot mūsu atbalstu, kas jums lūdza nevis cenšas nobiedēt mūsu lietotājiem. Ko jūs gaida no mums, ja jūs lūgt atbalstu un to ignorēt?

Jūs wrote viss un nekas, jo es nesaprotu jūsu angļu valodas, tikai dod man noteikt ar vienkāršiem soļiem, piemēram,;
    1. Veiciet šo
    2. Vai, ka
    3. Un šī
    uc

Regards
    Te jums precīzu informāciju, kas jums vajadzētu bloķēt loceklis lapās un kā to izdarīt:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Te jums informāciju, kas jūsu arhīvā ir crashed, jautājums par jūsu par vBulletin versiju un kā rīkoties, ja tas nav pamatots versija:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Tas ir ļoti precīzs norādījums - lūdzu, pateikt, kura versija vBulletin jūs lietojat.

Un šeit jums ir informācija, ka jūs izcilnis nevajadzētu darīt neko ar posteņiem, kas ir ļoti īss (tikai 1 teikums), jo tas ir jautājums par saturu, nevis vBET. Kad saturs kļūs garāks (lietotāji saņems replies) tās lapas saturs nebūs līdzīgs vairs:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Tātad:
    1. Saglabājiet jūsu biedrs lapām bloķēts veidā kā jūs, tā nesen (tikai reģistrētiem lietotājiem) vai ar robots.txt, kā tas ir aprakstīts šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Reģistrēšanās Webmaster Tools ir jūsu "3 vizītes Guest" mod ir Google saglabāt - pārbaudītu, cik Google redzēt jūsu forumā, sniedzot URL kādu pavedienu. Pārbaudiet vairākas reizes (nevaru pateikt, Google izmanto pati IP par katru pārbaudi). Tādā veidā jums būs īsti pārliecināts, ka mod ir izņemot robotus.
    3. Jums ir sadalīti arhīvs - lūdzu, pateikt, kura versija vBulletin jūs lietojat?
    4. Attiecībā uz īstermiņa tēmas, jūs varat dot kādu ilgāku atbildes tur (dažādi, protams), vai tikai glabāt to kā tas ir cerot, ka cilvēki būs atbildēt uz šiem diegiem.

PS.
    Lūdzu ņemt manu atvainošanos par novēlotu atbildi. Man bija delegācija un Kamil bija teicis atstāt šo jautājumu ar mani. Tātad vēlreiz atvainojos
    Pēdējo reizi vBET; 20-01-11 pie 19:47.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    52

Hello,
    Man jāsaka, ka Michal ir labi, man bija tāda pati brīdinājumu no google, un tas ir viegli atrisināt, ja jūs aplūkot to, ko URL tiek izraisa problēmu. Manā piemērā, man bija daudz dublēt saturu, jo vbet iešūtām: & language = en, jo franču URL. Ja jūs iet uz parametriem, webmaster rīkus, jūs varat atrisināt šo izslēdzot šo parametru. Un arī apskatīsim jūsu robotiem failu. Man ir arī nepieļaut to, kas robotus arhīvu failus, tas nav vajadzīgs. Ir jāstrādā ar robots.txt, ja jūs izmantojat VBET daudz.
    Un es neapgalvoju, lietot vairāk nekā 20 valodās, jums nav nepieciešams to
    Pēdējo reizi pepito69; 20-01-11 pie 22:53.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Double Post, Atvainojiet!
    Pēdējo reizi mario06; 21-01-11 pie 08:38.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Tas ir tikai padomu no mūsu komandas, ka bez šo karogu, jūsu lietotāji nespēj atgriezties pie oriģinālvalodā, noklikšķinot uz dažu karoga. Tāpēc ir prātīgi turēt karogu noklusējuma valodu

Šī ir NOT taisnība. Jums ir problēmas ar jūsu forumu. Jums ir sadalīti arhīvā, un lielākā daļa no saitēm, kas jums no Google e-pasta adrese ir par arhīvu. Jūs pilnīgi ignorēja mūsu atbalsta - jums nav jāatbild uz jautājumiem par versiju un saglabāt stāsta, ko domā, un to, kas nav taisnība. Ja jūs vēlaties, lai atrisinātu jūsu jautājumu, lūdzu, dambrieži mūsu atbalstu, padomus. Mēs lūdzām jūs par savu vB valodā, jo jums ir sadalīti arhīvs. Tas ir atbalstīts 3.8 vai daži nav atbalstīto versiju? Mēs zinām, ka arhīvs ir bojāts, 3.6 jo vBulletin bug. Tas dod jums tūkstošiem nedarbojas saites - un jums no Google e-pastu par nepareizu saites. Tā vietā, lai klausītos mūsu atbalstu un sadarbojas jums saglabāt stāsta daži smieklīgi ideja un, jūsuprāt, ir svarīgi, lai likt to sarkano.
    Kāds ir jūsu mērķis šeit? Jūs vēlaties mūsu atbalstu, lai atrisinātu jūsu problēmu vai jums ir tikai mēģināt nobiedēt citiem? Jo, ja jūs vēlaties, lai atrisinātu šo jautājumu, lūdzu, jāsadarbojas ar mūsu atbalstu.

Arī par attēlu, ko jūs sniedzāt - tas ir jūsu nepareizas interpretācijas. Google nepieprasa rūp amatu skaits liecina forums. Un tas vienalga par to. Tas ir tāpēc, ka Google indeksē visas lapas, kas nav bloķēts! Par forumā Jums ir biedrs lapas, grupām, purvi, iespējams, albumus un tā tālāk ... un tā tālāk ... Arī forums var būt daudzi citi plugins, kas rada papildu lapas (līdzīga pasāža).
    Tātad, lūdzu, saprotiet: Jūs nepareizi. Google neuzskata tulkots saturu, kā dublēšanās. Tev ir problēma ar savu forumu, un mēs atklājām jomas iespējamais iemesls. Tātad, lūdzu - papuvi mūsu norādījumus / jautājumus. Pretējā gadījumā tas var būt atzīmēts kā atrisināt, jo jums šķiet, kas nav ieinteresēti ar mūsu atbalstu tikai gribētu atkārtot to, ko jūs nepareizi domājat - mēs jau izlasīt šo - nav nekādas vajadzības to atkārtot vēlreiz. Tā nav taisnība. Lūdzam pievērst uzmanību atrisinātu jūsu problēmu, ja jūs vēlaties, lai to atrisināt. Lūdzu, atbildiet uz jautājumu un saglabāt uzmanību uz jūsu arhīvu.

Tieši tā! JUMS IR NEPAREIZI STRUKTŪRA! JUMS IR NEPAREIZI saturu! un mēs wrote to jums jau pašā sākumā (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846), - Jums ir crashed arhīvā, kur ir tūkstošiem nedarbojas saites! Tāpēc lūdzam Jūs sākt izmantot mūsu atbalstu, kas jums lūdza nevis cenšas nobiedēt mūsu lietotājiem. Ko jūs gaida no mums, ja jūs lūgt atbalstu un to ignorēt?

Te jums precīzu informāciju, kas jums vajadzētu bloķēt loceklis lapās un kā to izdarīt:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Te jums informāciju, kas jūsu arhīvā ir crashed, jautājums par jūsu par vBulletin versiju un kā rīkoties, ja tas nav pamatots versija:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Tas ir ļoti precīzs norādījums - lūdzu, pateikt, kura versija vBulletin jūs lietojat.

Un šeit jums ir informācija, ka jūs izcilnis nevajadzētu darīt neko ar posteņiem, kas ir ļoti īss (tikai 1 teikums), jo tas ir jautājums par saturu, nevis vBET. Kad saturs kļūs garāks (lietotāji saņems replies) tās lapas saturs nebūs līdzīgs vairs:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

Tātad:
    1. Saglabājiet jūsu biedrs lapām bloķēts veidā kā jūs, tā nesen (tikai reģistrētiem lietotājiem) vai ar robots.txt, kā tas ir aprakstīts šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Reģistrēšanās Webmaster Tools ir jūsu "3 vizītes Guest" mod ir Google saglabāt - pārbaudītu, cik Google redzēt jūsu forumā, sniedzot URL kādu pavedienu. Pārbaudiet vairākas reizes (nevaru pateikt, Google izmanto pati IP par katru pārbaudi). Tādā veidā jums būs īsti pārliecināts, ka mod ir izņemot robotus.
    3. Jums ir sadalīti arhīvs - lūdzu, pateikt, kura versija vBulletin jūs lietojat?
    4. Attiecībā uz īstermiņa tēmas, jūs varat dot kādu ilgāku atbildes tur (dažādi, protams), vai tikai glabāt to kā tas ir cerot, ka cilvēki būs atbildēt uz šiem diegiem.

PS.
    Lūdzu ņemt manu atvainošanos par novēlotu atbildi. Man bija delegācija un Kamil bija teicis atstāt šo jautājumu ar mani. Tātad vēlreiz atvainojos
    1. Mana robots.txt ir tas pats, es neko nemainīja, un šķiet, ka naudas sods:
    User-agent: *
    Neatļaut: / AdminCP /
    Neatļaut: / clientscript /
    Neatļaut: / cpstyles /
    Neatļaut: / dalībnieku /
    Neatļaut: / customavatars /
    Neatļaut: / customprofilepics /
    Neatļaut: / images /
    Neatļaut: / modcp /
    Neatļaut: / ajax.php
    Neatļaut: / attachment.php
    Neatļaut: / calendar.php
    Neatļaut: / cron.php
    Neatļaut: / editpost.php
    Neatļaut: / global.php
    Neatļaut: / image.php
    Neatļaut: / inlinemod.php
    Neatļaut: / joinrequests.php
    Neatļaut: / login.php
    Neatļaut: / member.php
    Neatļaut: / memberlist.php
    Neatļaut: / misc.php
    Neatļaut: / moderator.php
    Neatļaut: / newattachment.php
    Neatļaut: / newreply.php
    Neatļaut: / newthread.php
    Neatļaut: / online.php
    Neatļaut: / poll.php
    Neatļaut: / postings.php
    Neatļaut: / printthread.php
    Neatļaut: / private.php
    Neatļaut: / profile.php
    Neatļaut: / register.php
    Neatļaut: / report.php
    Neatļaut: / reputation.php
    Neatļaut: / search.php
    Neatļaut: / sendmessage.php
    Neatļaut: / showgroups.php
    Neatļaut: / subscription.php
    Neatļaut: / threadrate.php
    Neatļaut: / usercp.php
    Neatļaut: / usernote.php

2. Nē, tas nav saglabāt
    3. Mana arhīvs works fine, visas saites pārbaudīti un strādā, no kurienes jūs to redzat sadalīti?
    4. Tikai maza amata vietas, kur jaunās dalībvalstis iepazīstināt ar sevi un tikai saka: "Sveiki, mans vārds ir Toms:" Es nevaru darīt neko, 90% no amatiem ir vadlīnijas nozīmē, vidēja izmēra.

pepito69 teica kaut ko interesantu, kas ietver parametrs URL, piemēram, es teicu iepriekš
    Manā piemērā, man bija daudz dublēt saturu, jo vbet iešūtām: & language = en, jo franču URL. Ja jūs iet uz parametriem, webmaster rīkus, jūs varat atrisināt šo izslēdzot šo parametru.
    bet viņš tikai got to vienu valodu, es saņemu to visās valodās, tāpēc tas ir iemesls, un kas man jādara tieši?

PS. Man nav vbSEO instalēta, bet izmantot vBSEO lapas karte, kas jau izslēdz arhīvu, man domāt, lai izslēgtu to robots.txt? Es nekad neesmu redzējis kāds šeit vai jebkurā citā vietā to izslēgt to robots.txt

Es gribu vienkārši sīki instrukcijas,
    PIEMĒRS:

1. Veiciet šo
    2. Vai, ka
    3. Un tas

pepito69,
    Es nekad neesmu redzējis tik liela robots.txt, jo jums ir, ir viss, kas patiešām vajadzīgs?
    Ar nekustamo īpašumu ir tikai 3 robotprogrammatūras, kas tiek uzskatīts par sliktu Bots* un tā tas nebūtu vieglāk īstenot tos savā. htaccess failu, ne?
    PS. Jūsu karodziņi netiek parādītas

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Sniega cilvēks
    Pēdējo reizi mario06; 21-01-11 pie 10:11.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Apr 2010
    Atbildes
    52

Paldies Mario,

Jā, mans roboti fails varbūt ir par lielu, nav pilnveidota, bet tas strādā par mani, un nav ievainots mani.
    Es arī šo robotprogrammatūras manā htaccess, thanks.

bet viņš tikai got to vienu valodu, es saņemu to visu valodu
    Nē mans draugs, man ir arī to visās valodās, tas bija tikai piemērs. Bet, tā kā es izmanto parametrus webmaster rīkus man ir pieaudzis manā google rāpošana vēlreiz. Es joprojām nezinu, kā lai atrisinātu citas problēmas ar VBET, vairāk svarīgi, lai man, piemēram, OBE man ir ar koda valodu un šķelto vārdus, izmantot dažus akcentus (o, ñ, utt.)
    Nu, i izslēgt arhīvu robots.txt, un man nav nekādu arhīvs tīmekļa lapu Google indeksā.
    Es domāju, ka daudzas reizes, lai izmantotu vbseo sitemap bet mana vieta ir ļoti labi pārmeklēts nopirkt google. Es vienmēr piemēro šo noteikumu: ja kaut kas darbojas, nepieskarieties tai.

Sorry es nevaru pateikt, kas jums ir jādara, es tikai dalīties savā pieredzē.

Paldies. Mana karogi Nerādīt / index.php, bet ir redzami forumos vietā, i būs atrisināt to tagad.
    Pēdējo reizi pepito69; 21-01-11 pie 18:32.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

1. Mana robots.txt ir tas pats, es neko nemainīja, un šķiet, ka naudas sods:
    User-agent: *
    Neatļaut: / AdminCP /
    Neatļaut: / clientscript /
    Neatļaut: / cpstyles /
    Neatļaut: / dalībnieku /
    Neatļaut: / customavatars /
    Neatļaut: / customprofilepics /
    Neatļaut: / images /
    Neatļaut: / modcp /
    Neatļaut: / ajax.php
    Neatļaut: / attachment.php
    Neatļaut: / calendar.php
    Neatļaut: / cron.php
    Neatļaut: / editpost.php
    Neatļaut: / global.php
    Neatļaut: / image.php
    Neatļaut: / inlinemod.php
    Neatļaut: / joinrequests.php
    Neatļaut: / login.php
    Neatļaut: / member.php
    Neatļaut: / memberlist.php
    Neatļaut: / misc.php
    Neatļaut: / moderator.php
    Neatļaut: / newattachment.php
    Neatļaut: / newreply.php
    Neatļaut: / newthread.php
    Neatļaut: / online.php
    Neatļaut: / poll.php
    Neatļaut: / postings.php
    Neatļaut: / printthread.php
    Neatļaut: / private.php
    Neatļaut: / profile.php
    Neatļaut: / register.php
    Neatļaut: / report.php
    Neatļaut: / reputation.php
    Neatļaut: / search.php
    Neatļaut: / sendmessage.php
    Neatļaut: / showgroups.php
    Neatļaut: / subscription.php
    Neatļaut: / threadrate.php
    Neatļaut: / usercp.php
    Neatļaut: / usernote.php

2. Nē, tas nav saglabāt
    3. Mana arhīvs works fine, visas saites pārbaudīti un strādā, no kurienes jūs to redzat sadalīti?
    4. Tikai maza amata vietas, kur jaunās dalībvalstis iepazīstināt ar sevi un tikai saka: "Sveiki, mans vārds ir Toms:" Es nevaru darīt neko, 90% no amatiem ir vadlīnijas nozīmē, vidēja izmēra.

pepito69 teica kaut ko interesantu, kas ietver parametrs URL, piemēram, es teicu iepriekš
    bet viņš tikai got to vienu valodu, es saņemu to visās valodās, tāpēc tas ir iemesls, un kas man jādara tieši?

PS. Man nav vbSEO instalēta, bet izmantot vBSEO lapas karte, kas jau izslēdz arhīvu, man domāt, lai izslēgtu to robots.txt? Es nekad neesmu redzējis kāds šeit vai jebkurā citā vietā to izslēgt to robots.txt

Es gribu vienkārši sīki instrukcijas,
    PIEMĒRS:

1. Veiciet šo
    2. Vai, ka
    3. Un tas

pepito69,
    Es nekad neesmu redzējis tik liela robots.txt, jo jums ir, ir viss, kas patiešām vajadzīgs?
    Ar nekustamo īpašumu ir tikai 3 robotprogrammatūras, kas tiek uzskatīts par sliktu Bots* un tā tas nebūtu vieglāk īstenot tos savā. htaccess failu, ne?
    PS. Jūsu karodziņi netiek parādītas

*Baiduspider
    *Mozilla / 5 (.*) Twiceler
    *Sniega cilvēks
    1. Tas nebija tas pats - citādi Google nebūtu parādīs saiti uz loceklim lapu, jo Google nepieprasa apmeklē lapas, bloķēt robots.php un jums brīdinājuma Nosūtīt šo saiti:
    Code:
    http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
    Tagad tas ir OK. Tas nebija pirms kāda laika, un Google bija tur. Jūs varat būt mierīgs tagad par šo daļu
    2. Ja tā nav droša robotiem un rāda uz robotiem bloķēšanas paziņot jums vajadzētu nopietni apsvērt iespēju likvidēt šo mod. Pretējā gadījumā Google sāks indeksēt lapas, ko viņš redzēt - tā lapas ar bloķēšanu sazināties. Arī šajā gadījumā tas ir galvenais iemesls jūsu problēmu - visās lapās meklē Google pašiem - tikai bloķēšanas sazināties.
    Kā es saprotu, jūs pārbauda webmaster rīkus, kā Google redz jūsu forumā, un jūs redzēju, ka Google redzēt, paziņo, ka viņam ir jāreģistrējas - jā?
    3. Kā es rakstīja Sākumā Jūsu saites uz sub-forums arhīvā nav darba vispār. Tikai galvenais forums un diegiem. Tas padara tūkstošiem nepareizi saites uz jūsu arhīvu lapās. Piemēram:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Šī ir saite uz protektora arhīva, un tas strādā, bet tās saturs ir saites uz augšu uz sub forumi, kuros pavediens ir iekļauti. Piemērs:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    Un visi šī saikne nav darba - tikai galvenais forums. Visi arhīvu sub-forums saites nedarbojas. Tas padara jūs tūkstošiem nav darba saišu tūkstošiem arhīvu diegiem lapas.
    JŪS vēl nebija teicis ASV, kas vBulletin versiju ir jums, izmantojot ...
    Tajā brīdī es varu derēt, ka tas nav pamatots vBulletin 3,6 - lūdzu, neuztraucieties, mēs ne pārtraukt atbalstīt jums. Mums ir nepieciešams zināt, lai palīdzētu jums labāk, jo 3,6 ir zināms vBulletin bug. Ja tas ir citas versijas, iespējams, ka tas ir vBET bug. Ir ļoti svarīgi uzzināt, kas ir iemesls, lai jums palīdzētu.
    4. Es neesmu rakstot par 90% no jūsu amata vietas. Es rakstot par punktiem, kas uzskaitīti Google pastu. Citi ir ārpus darbības jomas Šīs diskusijas. Google uzskaitīti jūs tikai pavedienus ar vienu teikumu, kā es uzrakstīju jums (vismaz tiem, ko es varēju darīt, redzēt pirms sava mod man teica, lai reģistrētos.) Vai tu saproti tagad? Tas nav jautājums ar visu savu forumu. Kā es jau rakstīju - es nebūtu jāuztraucas par tiem - cilvēki būs rakstīt atbildes, tur, un tie nebūs līdzīgs vairs - tāpat kā 90% no jūsu amata vietas, kas izskatās pilnīgi atšķirīgas.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pepito69 var būt dažādas konfigurācijas, kas jums. Jūsu gadījumā ignorējot valodā parametru nav ieteicama kopš jūs neesat izmantojot SEO saites un tas ir tikai tā atzīt, ka URL ir atšķirīgi. Ja jums pastāstīt Google ignorēt šo atribūtu Google visus URL, raganu atšķiras tikai vērtību valodas parametra tiks uzskatītas par pašu saturu - tas radīs haosu indeksē lapas, kas būs nejauši mainīt valodu Google indeksā, vai Google būs tikai indeksēt jūsu valoda lapas. Es tā domāju - jaunākās pārbaudīti un nav ieteikt par jūsu lietu. Lūdzu, nav darīt, ka, kamēr jūs neizmantojat SEO saites.

Simple norādījumus šajā brīdī:
    1. Ja jūsu "3 reizes mod" nav Google drošs - atslēgt to un sazinieties ar mod autors par to.
    2. TELL US kādas versijas vBulletin Vai jums, izmantojot.

Tas ir 3. laikā mēs esam jautā par šo ... Kā jūs mūs gaida, lai palīdzētu jums, ja jums nav sadarboties. Mums nav burvju nūjiņas, kas radīs risinājumus. Mēs jāzina, kas notiek uz jūsu serveri.

Par lielu htaccess -. Es nezinu, ko jūs esat rakstiski par to, tieši, bet es bet, ka jums tas nav nepieciešams tik lielus - es pieņemu, ka pastāv noteikumi, lai bloķētu vBSEO saites loceklis lapas un tā tālāk. Jūs nelietojat vBSEO, un jums nav, izmantojot SEO saites - savu mazo robots.txt ir labi.
    Pēdējo reizi vBET; 21-01-11 pie 21:00.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Es izmantot versiju 3.6.12, jums vajadzētu zināt, jo man jāmaksā papildu maksa, lai saņemtu tā strādā (padarītu to saderīgu), jo arhīva problēmu, lai, ja tas ir arhīva thats izraisa šo, tad tas ir (nav nodarījums) jūsu vaina, jo jūs to darīja. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html

Ja jūsu "3 reizes mod" nav Google drošs - atslēgt to un sazinieties ar mod autors par to.
    Autors teica, ka tas nekaitē google.

1. Tas nebija tas pats - citādi Google nebūtu parādīs saiti uz loceklim lapu, jo Google nepieprasa apmeklē lapas, bloķēt robots.php un jums brīdinājuma Nosūtīt šo saiti:
    1. Vienīgais, kas man Pieskaitāmo / dalībnieku / .. viss pārējais, ieskaitot memberslist.php bija jau tur, mana vaina, tāpēc pieņemsim aizvērt šo argumentu.

2. Ja tā nav droša robotiem un rāda uz robotiem bloķēšanas paziņot jums vajadzētu nopietni apsvērt iespēju likvidēt šo mod. Pretējā gadījumā Google sāks indeksēt lapas, ko viņš redzēt - tā lapas ar bloķēšanu sazināties. Arī šajā gadījumā tas ir galvenais iemesls jūsu problēmu - visās lapās meklē Google pašiem - tikai bloķēšanas sazināties.
    2. Nav absolūti nekādas vajadzības būt rupjš, man saprast, kā izmantot robots.txt, bet jūsu optimizācijas gidi (manuprāt), Jūsu liesas vairāk virzīt vBSEO uzstādījumus, tikai paturiet prātā, ka vismaz 80% no vBulletin lietotāju don ' t izmantot vBSEO tāpēc jums vajadzētu paturēt 2 atsevišķas tēmas, kad jūs runājat par padomiem, tweaks un optimizāciju, piemēram, "vBSEO optimizācija" un "Non vBSEO Optimization", lai to padarītu lietotājam draudzīgāku.

3. Visas arhīvs saites, kas jūs ievietojis, jo sadalīti, šķiet, darbojas sodanaudu mani, šeit momentuzņēmums jūsu šķelto arhīva saite piemēram:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl

4. htaccess komentārs nav par jums, bet par locekli pepito69

Klausieties Michael Es negribu apgalvot, katru vēstuli, kas ir rakstīts ar jums, es tikai vēlos, vienkārši 1. 2. 3. noteikt un nekas vairāk.

Best Regards

[VIRSSTUNDAS]
    No tā, ko google pārstāvis man teica, url struktūra turpmāk tiek indeksēts 4 reizes, bet nekustamā īpašuma viņiem tas ir uzskatāms par 1, un būtu jāindeksē, kā tāds, un tas ir iespējams, kāpēc es saņēmu e-pastu. Zem post ir tikai piemērs;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 Oriģinālu
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = pl Tulkots
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = lv Tulkots
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64.661 & language = es Tulkots
    [VIRSSTUNDAS]
    Pēdējo reizi mario06; 22-01-11 pie 09:05.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •