Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 14

Thread: Googlebot ir atklājis kļūdas

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    83

Default Googlebot ir atklājis kļūdas

Text automatically translated from: Russian to: Latvian
    Translated text
    Laba diena!
    Saņēmu īsziņu no Google:
    Original text

Робот Googlebot столкнулся с проблемами при сканировании вашего сайта http://www.manual-car.org.ua/.

Робот Googlebot обнаружил чрезвычайно большое количество ссылок tirāžā вашем сайте. ЭТО МОЖЕТ СВИДЕТЕЛЬСТВОВАТЬ О ПРОБЛЕМЕ, СВЯЗАННОЙ СО СТРУКТУРОЙ URL АДРЕСОВ САЙТА. Возможно, робот Googlebot без необходимости сканирует большое количество различных URL, указывающих tirāžā идентичное или похожее содержание, либо сканирует разделы сайта, не требующие сканирования. В результате робот Googlebot может потреблять гораздо больше ресурсов канала передачи данных, чем необходимо. КРОМЕ ТОГО, ЕСТЬ ВЕРОЯТНОСТЬ, ЧТО ОН НЕ СМОЖЕТ ПОЛНОСТЬЮ ПРОСКАНИРОВАТЬ ВСЕ СОДЕРЖАНИЕ САЙТА.

Приводим примерный список URL-адресов с возможными проблемами. Обратите внимание, что данный список может быть неполным.

* Http://www.manual-car.org.ua/id/member.php/12471-elili
    * Http://www.manual-car.org.ua/et/memberlist.php?&pp=30&order=desc&sort=posts&page=286
    * Http://www.manual-car.org.ua/mk/pt/en/tr/yi/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/th/bg/en/ko/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/yi/memberlist.php?&pp=30&order=asc&sort=reputation&page=107
    * Http://www.manual-car.org.ua/?pageid=Mitsubishi&news_all_page=117
    * Http://www.manual-car.org.ua/hi/archive/index.php/t-1584.html
    * Http://www.manual-car.org.ua/hr/da/cs/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/is/es/sw/iw/member.php?u=2342&language=id
    * Http://www.manual-car.org.ua/th/member.php?u=15412
    * Http://www.manual-car.org.ua/ko/memberlist.php?ltr=0Q&order=DESC&sort=posts&pp=30
    * Http://www.manual-car.org.ua/be/showpost.php?p=1338
    * Http://www.manual-car.org.ua/ja/member.php?u=2398&tab=aboutme
    * Http://www.manual-car.org.ua/af/member.php?u=16856
    * Http://www.manual-car.org.ua/sl/showthread.php?p=2711
    * Http://www.manual-car.org.ua/ga/af/gl/member.php?u=2525
    * Http://www.manual-car.org.ua/zh-CN/member.php/13062-nicko.black
    * Http://www.manual-car.org.ua/uk/fi/vi/?pageid=Nissan&language=yi
    * Http://www.manual-car.org.ua/tl/showthread.php?t=887&daysprune=-1
    * Http://www.manual-car.org.ua/sl/attachment.php?attachmentid=1198&d=1288080097
    * Http://www.manual-car.org.ua/da/fa/ko/hi/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/th/member.php?u=509&tab=aboutme
    * Http://www.manual-car.org.ua/pt/member.php?u=3692&tab=aboutme
    * Http://www.manual-car.org.ua/id/archive/index.php/t-658.html
    *
    * Http://www.manual-car.org.ua/mt/?
    * Http://www.manual-car.org.ua/mk/ko/es/it/fa/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/uk/member.php?u=18428
    * Http://www.manual-car.org.ua/fa/ja/lt/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/zh-CN/es/sw/de/no/vi/?pageid=Nissan&language=lt
    * Http://www.manual-car.org.ua/ca/sl/fi/hi/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/hr/newreply.php?t=1792
    * Http://www.manual-car.org.ua/fa/showthread.php?t=1810&page=1
    * Http://www.manual-car.org.ua/gl/showthread.php?t=1018&pagenumber=&p=1377
    * Http://www.manual-car.org.ua/no/forumdisplay.php?f=57&page=2
    * Http://www.manual-car.org.ua/de/?pageid=Kia&news_all_page=24
    * Http://www.manual-car.org.ua/et/memberlist.php?&order=asc&sort=username&page=218
    * Http://www.manual-car.org.ua/en/showthread.php?t=1587&page=1
    * Http://www.manual-car.org.ua/ro/memberlist.php?&pp=30&order=desc&sort=posts&page=441
    * Http://www.manual-car.org.ua/ca/member.php/12388-audrius
    * Http://www.manual-car.org.ua/es/showthread.php?t=1119&p=1544
    * Http://www.manual-car.org.ua/th/fr/es/ko/fa/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/es/es/hu/ar/vi/?pageid=Nissan&language=sw
    * Http://www.manual-car.org.ua/da/sk/pt/vi/?pageid=Nissan&language=cy
    * Http://www.manual-car.org.ua/lv/member.php?u=9707&tab=aboutme
    * Http://www.manual-car.org.ua/id/showthread.php?p=1826
    *
    * Http://www.manual-car.org.ua/mt/es/ms/nl/yi/member.php?u=2126&language=tl
    * Http://www.manual-car.org.ua/it/ar/be/af/ar/tr/member.php?u=1
    Translated text
    izmantot robots.txt

- Kā noteikt šo bugs rāpošana Google ..?

Paldies!
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hmm Kā es redzu zour post jūs esat URL:
    1. pielikumu
    2 biedrs
    3. Lietotāju saraksts
    un jūsu robots.txt failu, es nevaru redzēt šo lapu bloķēts (jābūt visiem iespējota valoda)

piemēram:
    Code:
    Disallow: /forum/mt/member.php
    Disallow: /no/member.php
    Disallow: /fa/member.php
    Disallow: /pl/member.php
    Disallow: /pt/member.php
    Disallow: /ro/member.php
    Disallow: /ru/member.php
    Disallow: /sr/member.php
    Disallow: /sk/member.php
    Disallow: /sl/member.php
    Disallow: /es/member.php
    Disallow: /sw/member.php
    Disallow: /sv/member.php

Disallow: /memberlist.php
    Disallow: /af/memberlist.php
    Disallow: /sq/memberlist.php
    Disallow: /ar/memberlist.php
    Disallow: /hy/memberlist.php
    Disallow: /az/memberlist.php
    Disallow: /eu/memberlist.php
    Disallow: /be/memberlist.php
    Disallow: /bg/memberlist.php
    Disallow: /ca/memberlist.php
    Disallow: /zh-CN/memberlist.php
    Disallow: /hr/memberlist.php
    lai bloķētu šo lapu visiem robots.txt valodās.

Kas par arhīvu saites? Es biju uz jūsu arhīvu un saites un tulkojumus iekšā izskatās ok, bet šajā google ziņu ir dubultā vai vairāk coge ievadiet url. Varbūt vecs cache? Lūdzu, mēģiniet clead visu cache, un pārbaudiet to vēlreiz.
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 14-01-11 pie 13:37.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    83

Quote Sākotnēji Ievietoja kamilkurczak View Post
    hmm Kā es redzu zour post jūs esat URL:
    1. pielikumu
    2 biedrs
    3. Lietotāju saraksts
    un jūsu robots.txt failu, es nevaru redzēt šo lapu bloķēts (jābūt visiem iespējota valoda)

piemēram:
    Code:
    Disallow: /forum/mt/member.php
    Disallow: /no/member.php
    Disallow: /fa/member.php
    Disallow: /pl/member.php
    Disallow: /pt/member.php

Disallow: /memberlist.php
    Disallow: /af/memberlist.php
    Disallow: /sq/memberlist.php
    Disallow: /ar/memberlist.php
    Disallow: /hy/memberlist.php

lai bloķētu šo lapu visiem robots.txt valodās.
    Translated text
    - Pievienota roboti visās valodās ....
    Original text

Quote Sākotnēji Ievietoja kamilkurczak View Post
    ... Šajā google ziņu ir dubultā vai vairāk coge ievadiet url. Varbūt vecs cache? Lūdzu, mēģiniet clead visu cache, un pārbaudiet to vēlreiz.
    Translated text
    - Cache jums ir prātā (cache vBulletin vai cache servera, FreeBSD)?
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hello. Es redzu jautājums - tas ir tāpēc, ka jums ir saites vairākkārt valodas kodu! Tātad ir cilpu, saikne, kas sniedz nebeidzamu summa URL ar vienādu lapas.

Es ātri pārbaudīt to, kas notiek tur - nav šīs saiknes ir iekšā jūsu forumā (tas pats vBET uz jūsu forumu par tulkoto lapu, rada nepareizu URL), vai varbūt jums uzbrūk kādam no ārpuses, kurš pēc savas lapā izveidota manuāli nepareizu URL un Google sāka indeksēšanu to.

Arī es jums dos papildu. Htaccess noteikums, kas atradīs šādus URL un pārorientēt to uz 1 izmantotās valodas dēļ. Tas būs atrisināt šo jautājumu.

Lūdzu, iedodiet man kādu maz laika, lai pārbaudītu to uz jūsu forumu first

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Pēc ātras pārbaudes minētās saites, es redzu, ka jums ir arī citi jautājumi par jūsu forumā - nav saistīts ar vBET. Jūsu arhīvu lapās rada nepareizi. Tas nav saistīts ar vBET, jo tas notiek uz oriģināla - netiek tulkotas lapas.

Lūdzu, skatiet šeit:
    Code:
    http://www.manual-car.org.ua/archive/index.php/f-1.html
    Nav saturs ... Tajā būtu jāietver saites uz sub-forums, bet tā nav.

Arī pārbaudot šo lapu es varu pateikt, ka vBET rada attiecīgus sakarus. Kad es devos uz vienu iztulkots:
    Code:
    http://www.manual-car.org.ua/pl/archive/index.php/f-1.html
    Visi citu valstu karogiem saites ir OK - nepievienot, ka vienas valodas kodu, piemēram, jums ir no Google:
    Code:
    http://www.manual-car.org.ua/mk/pt/en/tr/yi/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    Lūdzu, ņemiet vērā language = URL - beigās esat ieslēdzis SEO saites, tāpēc vBET nerada neko tamlīdzīgu. Jūs, iespējams, bija valodas = veida saites iepriekš, un maina to SEO, nepievienojot htaccess papildu noteikumus, kas tiek novirzīti language = saites uz SEO saites.

Un šī language = ir iemesls visa jautājumu. Jūs varat pārbaudīt to,-saitēm, kas izveidotas ar vBET ir OK pēc tulkošanas. Saites, kas rakstīti ar roku language = rada kļūdas.

Lūdzu, sniedziet savu pilnu htaccess saturs -. Es rakstīt jums atpakaļ, kā tas izskatās pēc pievienošanas attiecīgus noteikumus.
    Pēdējo reizi vBET; 14-01-11 pie 19:47.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    83

Opcijas + FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^ ((urllist | sitemap) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ manuālo car.org \\. Ua $ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.manual-car.org.ua/ $ 1 [R = 301, L]

# NOTEIKUMI SEO tulkošanu saišu bez SEO dzinējs (par izejvielām vBulletin saites)
    # Ja jūs izmantojat VB "Mod Rewrite Friendly URL", tad ielieciet šie noteikumi tieši pirms vB noteikumi
    RewriteRule Arhīvs / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php language =? $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]

#************************************************* ***********************--
    # NOTEIKUMI SEO tulkošanas saites ar vBSEO (ir jāiekļauj pirms visi noteikumi, lai vbseo.php)
    # RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / [L, QSA]
    # RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / $ 2 [L, QSA]

# RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    # RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    # RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    # RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    # RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

#************************************************* ***********************--
    # NOTEIKUMI uz lapām ārpus foruma direktorija apstrādā vBulletin

# Šiem noteikumiem ir jābūt domēna galveno mapi
    # RewriteRule index.php? language = $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]
    # RewriteRule 2 $ language =? $ 1 & vbet_outside = true [L, QSA]

# Šis noteikums ir katrā direktorijā, kas ir jāatbalsta (bez forums directory sevi)
    # RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
    # RewriteRule ^(.*)$ $ 1 vbet_outside = true [L, QSA]?

##### Start VB Pro Garage iestatījumi ##########

RewriteRule ^ garage.html $ garage.php [NC, L]
    RewriteRule ^ garāžu kategorijas-([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ garage.php sub_id = $ 1? & Page = $ 2 [QSA, NC, L]
    RewriteRule ^ garāžu kategorijas-([0-9] +). Html $ garage.php sub_id =? $ 1 [QSA, NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-pārlūkot-([0-9] +). Html $ garage.php do =? Pārlūkot & page = $ 1 [QSA, NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-browse.html $ garage.php do = pārlūkot [QSA, NC, L]?
    RewriteRule ^ garāža-search.html $ garage.php do = meklēšanu [QSA, NC, L]?
    RewriteRule ^ garāža-transportlīdzeklis-map.html $ garage.php do = veh_map [NC, L]?
    RewriteRule ^ garāža-search_results-([0-9] +). Html $ garage.php do =? Search_results & page = $ 1 [QSA, NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-search_results.html $ garage.php do =? Search_results [QSA, NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-timeslips-([0-9] +). Html $ garage.php do = timeslip & page? = $ 1 [QSA, NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-timeslips.html $ garage.php do = timeslip [QSA, NC, L]?
    RewriteRule ^ garāža-transportlīdzekļa ([0-9] +)-AllImages-([a-zA-Z0-9_-] +). Html $ garage_vehicle.php? Do = view_vehicle & subdo = attēli un kārtībā = visi & id = $ 1 [NC, L ]
    RewriteRule ^ garāža-transportlīdzekļa ([0-9 ]+)-([-zA-Z0-9_-] +). Html $ garage_vehicle.php do = view_vehicle & id? = $ 1 [NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-image-komentāri-([0-9 ]+)-([ 0-9] +). Html $ garage_comments.php? Do = view_img_comments & id = $ 1 & page = $ 2 [NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-image-komentāri-([0-9] +). Html $ garage_comments.php do =? View_img_comments & id = $ 1 [NC, L]
    RewriteRule ^ garāžu lietotājs-view-([0-9] +). Html $ garage.php do = user_garage_view & id? = $ 1 [NC, L]
    RewriteRule ^ garāža, pievienojiet-([0-9] +). Html $ garage_attachment.php id =? 1 $ [NC, L]
    RewriteRule ^ garāža, pievienojiet-([0-9] +)-full.html $ garage_attachment.php id = $ 1? & Attach_type = pilns [NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-view-timeslip-([0-9] +). Html $ garage_timeslips.php do = view_timeslip & id? = $ 1 [NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-all-komentārus-([0-9] +). Html $ garage_comments.php do = viewall & page? = $ 1 [NC, L]
    RewriteRule ^ garāža-all-comments.html $ garage_comments.php do = viewall [NC, L]?
    RewriteRule ^ garāžu pārlūkojamās-make-([0-9 ]+)-([-zA-Z0-9_-] +). Html $ garage.php do = browse_front_model & front_make_id? = $ 1 [NC, L]
    RewriteRule ^ garāžu pārlūkojamās-model-([0-9 ]+)-([ 0-9 ]+)-([-zA-Z0-9_-] +). Html $ garage.php? Do = browse_model & front_model_id = $ 2 & page = 1 $ [NC, L]
    RewriteRule ^ garāžu pārlūkojamās-model-([0-9 ]+)-([-zA-Z0-9_-] +). Html $ garage.php do = browse_model & front_model_id? = $ 1 [NC, L]

##### End VB Pro Garage iestatījumi ##########
    Pēdējo reizi Vetall; 17-01-11 pie 07:01.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,

Kā Michał teica indeksētas url ar valoda kods iekšpusē, var sniegt šo jautājumu.

Kā es redzu jūs nelietojat vBSEO?
    Es pārbaudīs jūsu . Htaccess fille un rakstīt jaunu jums tāpēc, ka strādā tikai ar vBSEO kodu no BUJ.
    Es strādāju par ātri noteikt jums.
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 17-01-11 pie 16:45.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Hello,
    Man ir ātri noteikt jums.
    Šis risinājums novirzīt jūs no daudzām valodas kodu (piemēram: / pl / ru / iw /), lai vienā valodā kodu (šajā piemērā tā ir / pl /)
    Tas ir risinājums Foruma lapas:

1.Open, rediģēt un kopēt / Forums root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php fails
    2. šajā failā atrast:
    PHP Code:
    function vbet_global_bootstrap_complete() { 
    3. šajā funkcijā atrast:
    PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'css' && !$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use'] && vbet_isLangOn($_REQUEST['language'], 'vbenterprisetranslator_guestfilecache'
    4. paste PIRMS šo kodu:
    PHP Code:
    if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
        {
            require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');

$url str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

if(
    preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url)) 
            {

$url preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);

exec_header_redirect($url);
            }
        } 
    5. saglabāt un atjaunināt failu.
    6. testa to.

un šeit jums ir risinājums arhīvs daļu no jūsu forum:

1.Open, rediģēt un kopēt / Forums root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php fails
    2. šajā failā atrast:
    PHP Code:
    function vbet_archive_complete(&$output) { 
    3. šajā funkcijā atrast:
    PHP Code:
    $vboptions['cutbburl'] =  vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $vboptions['cutbburl']);

4. paste PĒC šo kodu:
    PHP Code:
    if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'])
              {

if(
                  {

}
              } 
    6. testa to.

Lūdzu, pēc šīs izmaiņas apstiprina to šeit un es to pārbaudīt, kā tā darbojas uz savu forumu.

Es gaidu apstiprinājumu.
    Es pārvietot šo pavedienu uz kļūdu ziņojumi sadaļā.
    Atrisinātas, un tiks iekļauts nākamajā TĀDOS.
    Paldies.
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 19-01-11 pie 10:25.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Aug 2010
    Atbildes
    83

Translated text
    Hi!
    Paldies par Jūsu darbu!

tikai manā failā / Forums root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

no:
    Code:
    function vbet_global_bootstrap_complete() {
    Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'css' && !$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use'] && vbet_isLangOn($_REQUEST['language'], 'vbenterprisetranslator_guestfilecache')
    bet ir:
    Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'css' && !$vbulletin->userinfo['userid'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_guestfilecache_use']

Man viņu priekšā savu kodu:
    Code:
    if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost' && $_REQUEST['language'])
        {
            require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
            $url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);

if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url)) 
            {

$url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
            }
        }

Es pabeigta arī otrā izmaiņa:
    Code:
    $vboptions['cutbburl'] =  vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $vboptions['cutbburl']);
    }
    if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'])
              {
                  $url = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
                  // if languages code is still in url
                  if(preg_match('/\/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//',$url)) 
                  {
                      //all unnecessary languages are cut off immediately (no more redirection)
                      $url = preg_replace('/('.VBET_LANGUAGESMATCH.')\//','',$url);
                  }
              }  
    }
    function vbet_editor_toolbar_end(&$editor_template_name) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_utils.php');
    Pārbaudīt:

Code:
    http://www.manual-car.org.ua/zh-CN/es/sw/de/no/vi/?pageid=Nissan
    - Vai pārveidots

Code:
    http://www.manual-car.org.ua/zh-CN/?pageid=Nissan
    - Darbojas!

Code:
    http://www.manual-car.org.ua/ca/sl/fi/hi/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    - Nav konvertē paliek tas pats:

Code:
    http://www.manual-car.org.ua/ca/sl/fi/hi/af/en/archive/index.php/f-1.html?language=tl
    [

- Nedarbojas ... :-(
    Original text
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 19-01-11 pie 10:18.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,

Pirmkārt, lūdzu, labojiet savu ierakstu, jo tas nav tulkots (lūdzu, uzstādiet labas valodas)
    tādēļ, lūdzu, mēģiniet šo kodu arhīvs:
    un šeit jums ir risinājums arhīvs daļu no jūsu forum:

2. šajā failā atrast:
    PHP Code:
    function vbet_archive_complete(&$output) { 
    3. šajā funkcijā atrast:
    PHP Code:
    $vboptions['cutbburl'] =  vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $vboptions['cutbburl']);

4. paste PĒC šo kodu:
    PHP Code:
    if ('REQUEST_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'])
              {
                 require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');

if(
                  {

}
              } 
    6. testa to.

Lūdzu, pēc šīs izmaiņas apstiprina to šeit un es to pārbaudīt, kā tā darbojas uz savu forumu.

Es gaidu apstiprinājumu.

Paldies.
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 19-01-11 pie 10:25.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •