Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 9 gada 9

Thread: vBET jautājumi - Slow vaicājumi / Apache Diegi.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Default vBET jautājumi - Slow vaicājumi / Apache Diegi.

Hi,

Man ir bijusi izmantojot vBET par dažkārt tagad, un viss strādā labi,

Tomēr pēdējā laikā, jo ir palielinājusies satiksmes intensitāte, vBet izmanto 2-300 ārzemju savienojumi,

Tas rada daudzas Slow vaicājumi, lai tos palaistu, kā arī izraisot apache, lai sasniegtu savu maksimālo skaitu diegiem.

Kas šobrīd ir noteikta uz 256 (par ko ir viegli rīkoties kaut ko, piemēram, 10 miljonus reižu dienā, un mana satiksme nav tik liels).

mana vieta ir: cardshare.tv

Man ir pietiekami jaudīga servera (dual quad core, 24gig ram utt.)

Uz servera slodze ir ļoti zema, tāpēc tā nav slodze saistīts jautājums.

Im darbojas vBulletin 3.8.x

Man ir arī iespēja pilnībā viesu cache un instalētas citas cache gadījumos, piemēram, vb optimizēt un ļāva memcache.

-

Hi, Turpinot manu iepriekšējo ziņu,

Es tikko pamanīju, ka ir ar vBet Tools kļūda -> Cache tīrītājs AdminCP.

Es domāju, ka tas ir saistīts ar skriptu, vai nu nav atklāt man ir pārdēvēta admin / mod vadītājiem (piemēram, cietais kodēti), vai tie ir atļaujas?

Brīdinājums: require_once ([ceļu] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require vienreiz]: Neizdevās atvērt plūsmā: Nav šādu failu vai direktoriju in [ceļš] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () " d kodu 9 line

Fatāla kļūda: require_once () [function.require]: Neizdevās atvērt nepieciešamo "/ home / cardsh / public_html / forum / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d kodu 9 line

Man ir arī invalīdiem pilnīga viesu cache, jo šobrīd tas, šķiet, ir darīt vairāk, grūti nekā laba.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Update:

Man ir izdevies optimizēt vietni un uzstāda dažas lietas, kas ir rectifyed lietas, lai lietas, darbojas naudas sodu tagad.

Tomēr minētā kļūda, norādot uz cietā kodētu ceļš kļūdas joprojām pastāv.

Arī es domāju, ka varbūt lēni vaicājumiem varētu cerams optimizē tālāk nākotnē.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    142

Vienkārši izslēdziet vBET un nomainīt savu serveri, saglabāt vbet off uz pāris dienām, un redzēt, ja jūsu forums ir ātrāk.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Man ir saraksts ar padomiem par jūsu - lūdzu, pārbaudiet tā: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Ko par šo otro jautājumu? Es nevaru atveidot uz mana testa forums tā jūs varat paskaidrot, ko man vajadzētu mainīt (anme no folrum / mapi utt?)

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

AdminCP & modcp mapju nosaukumi un config.php

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ok, tāpēc es būs pārbaudīt to šodien, es cenšos sniegt dažus secinājumus. Paldies

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

jūs izmantojat AdminCP forder ar citu nosaukumu vai ne? jūs mainīt nosaukumu šīs mapes tikai config.php vai nekustamā mapes nosaukuma pārāk?
    ja jā - mēģiniet, lai kopētu visus failus no vBET upload / AdminCP mapes uz savu jauno mapi.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    25

Jā AdminCP ir nosaukts kaut ko līdzīgu: HGUYFhghg78556FJF
    Tas ir atjaunināts config.php

Es arī pārliecināts, augšupielādēt vBet failus / AdminCP iegāja pārdēvēta AdminCP mapi.

mans AdminCP mape ir mainījies kopš pirms instalēšanas vBet.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

tādēļ, lūdzu, mēģiniet šo risinājumu - http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post6876
    vajadzētu strādāt tagad

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •