Laipni lūdzam Ilgu laiku man bija vecāka versija vBET (diemžēl neatceros kurā). Pirms dažām dienām es pārinstalēta jaunāko 3.3.6 un sāka ir problēmas. Laikā translation bieži nav displeja tekstu. Tas izskatās kā tad, ja skripts ir nosūtījusi tulkojamo tekstu, saņemto atbildi, viņš pievienoja to kešatmiņu un aizmirsu nodot lapā. Dažreiz daļu no vietas ir piepildīta, un daži ne (iespējams izlaist vārdi nebija cache). Parasti pēc postback ir visu par Problēma ir vēl jo vairāk nepieņemami, ja tā kļūst par kešošanu viesiem - tad tukšu zemi failu un tiek pasniegta uz ilgu laiku.
Lūdzu, izlasiet to un mēģināt to pārbaudīt out: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1537 Ja tā nav, tad lūdzu saiti uz lapu ar šo kļūdu, un es ņemšu to pārbaudīt, jo mūsu forumu par šo testa nenotiek. Paldies
BUJ nesniedz atbildi uz savu jautājumu. Kā es rakstīja agrāk (es pārbaudīju to tagad, un es esmu 100% pārliecināts) tulkotā teksta lapā ir samainīti tikai tad, ja keszu (es pārbauda, Google nebloķē mans forums). Ar caching izslēgts visas lapas citā valodā bez teksta. Forum: Kauss Forums - Counter-Strike, spēles, programmatūra, mūzika, mp3, filmas, lejupielādēt, rapidshare, lejupielādēt Uz galveno lapu dažās podforach nav saites uz tematiem (tie ir tukši, jo tas tika izmantots anchorY langtitle tur). Par tulkojumu lapas ir daudz lielākas atšķirības. Ja šis punkts ir jauns, nav satura, parādās tikai tad, kad jūs atsvaidziniet lapu (ti, kad tulkojums ir jau keszu).
Kas attiecas uz mani, izskatās, ka bloka Google, bet jūs rakstāt, ka izbraukšana. Lūdzu, sūtiet PM piekļuvi datiem Admin CP un FTP - to pārbaudīt uz vietas.
Diemžēl, bet es nevaru sniegt piekļuvi datiem uz servera. Google Test - http://www.forums.wiaderko.com/translator_test.php Smieklīgi ir tas, ka man bija versija 3.3.3 (par 99% no tā bija tikai šī versija) un viss strādāja OK. I izmaksā $ 30 par update un forums ir kas viena no otras.
Kā mēs atjaunināt, ja tu nedod piekļuvi servera datiem? Un, ja tas bija veicis viņa ieiet, lai to, problēma tagad? Es nezinu, ja es saprotu pareizi - jums maksā $ 30 par atjauninājumu ziņā pakalpojuma atjaunināt vai atjaunot apliecību? Gadījumā, ja viesis cache - iztīrīt kešatmiņu, kad es ieteiktu šo kā problēma jau ir atrisināta. Lūdzu, ievadiet piekļuves datus - pretējā gadījumā mēs nevaram redzēt, kas notiek. Es redzu, ka viss ir ok ar saiti uz Google - mums ir jāatrod iemesls, lai problēma, kas sastopama tikai jums. Tādējādi tikai ar Jums, mēs varētu izmeklēt. Jūs varat mainīt savu paroli uz laiku, vai arī dod mums pieeju testa forums, kur mēs redzam to pašu rīcību. Ļoti priecāsimies jums palīdzēt - bet tagad mums ir grūti noteikt, kas notiek, nespēj pārbaudīt. Lūdzu norādiet saiti uz lapu, kur var novērot aprakstīto reakciju.
Pēdējo reizi vBET; 07-01-11 pie 01:28.
Alternatīvi, mēs varam dot norādījumus, kas ļaus precīzāk skatīšanai HTML rezultātus, kas saņem jūsu mājas lapā, izmantojot Google. Jums būs iespēja nodot tās mums, un to var pietikt, lai atrastu problēmu. Prasīs izmaiņas kodu. Vai šāds risinājums ir OK?
Pēdējo reizi vBET; 07-01-11 pie 01:40.
Lūdzu, sazinieties ar mani PM, tāpēc tas būs daudz ātrāk.
Es nosūtīja vēstījumu,
Ok, jautājums gandrīz atrisināta. Google bloķē kaut kādu iemeslu dēļ API, un dažkārt skaidro kā normālu, un dažreiz vērsa 403. kļūdu I wrote viņiem lūdzot skaidrības nolūkā. Kā es varu iegūt viņas atbilde ir, lai dalītos.
Skatīt Tag Cloud
Foruma Noteikumi