Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 3 gada 3

Thread: Jābūt iespēja lietotājam atslēgt skatīšanās automātiskiem tulkojumiem

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2010
    Atbildes
    6

Default Jābūt iespēja lietotājam atslēgt skatīšanās automātiskiem tulkojumiem

Nosaukums ir pietiekami skaidra.

Es palaist ļoti liels forums, un man ir daudz lietotāju, kas var izlasīt vairākus langs. ar nav problēmas, viņi vēlas, lai varētu redzēt oriģinālo tekstu bez tulkojuma, un kam nav nospiestu pogu uz tā.

Tas ir galvenokārt par tām attiecībā uz PM, nav īsti pavedieni sevi.

Bet diemžēl jūs varat tikai kontrolē šo starpniecību visā kuģa, tas būtu jauki, ja lietotājs var pats izlemt, izmantojot lietotāja vadības panelī, par to, kā tā vēlas redzēt viņa PM redzams, utt

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vai jūs domājat, ka tas būtu tikai on / off katram lietotājam, vai norādiet, kurās valodās nedrīkst automātiski tulkota?

Arī tad, ja globāls risinājums ir OK, tad to var izdarīt, rediģējot veidni, lai sākotnējais teksts būtu redzama bez noklikšķinot.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2010
    Atbildes
    6

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Vai jūs domājat, ka tas būtu tikai on / off katram lietotājam, vai norādiet, kurās valodās nedrīkst automātiski tulkota?

Arī tad, ja globāls risinājums ir OK, tad to var izdarīt, rediģējot veidni, lai sākotnējais teksts būtu redzama bez noklikšķinot.
    Es nedomāju, ka globāls risinājums būtu OK.

Bet lietotājam ir jābūt iespējai kontrolēt, ja viņš vēlas redzēt automātiskiem tulkojumiem vai ne.

Es domāju, ka uz un off ir labi, nevis katram lang. (Ka tik sarežģīta, lai mani)

Bet, pieejamas iestatījumu Lietotāja kontroles panelis savā profilā.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •