Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 13

Thread: Palīdziet man

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Thumbs up Palīdziet man

1) komplekts "zīmju skaitu pirms ietīšanas teksts" uz '0 ', kur es varu saņemt šo uzstādījumu?

2) Kā es varu zināt, mana forumā ir utf-8 charactersets ja es redzēt HTML Character Set parādīt šo numuru ISO-8859-1

3) to, kā es atrastu šo iestatījumu Set characterset vērtības mazajiem burtiem?

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    95

Sveicināti

1)
    Kā aprakstīts do-ne-upload -> readme.html failu:
    Visi blakus characterset konfigurācijas ir izgatavoti ar Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings -
    Jūs varat atrast šo iespēju Thread Display Options (showthread) sadaļu
    Paziņojums: Saskaņā ar jūsu otro jautājumu, liekas, ka jūsu forums ir jābūt UTF-8 formātā, tāpēc atcerieties, ka šis solis ir nepieciešams, tikai Not UTF-8 charsets.

2)
    Ja tas ir iestatīts uz ISO-8859-1, tad jūsu forums nav UTF-8, jo tas ir vērtību "charset" atribūtu HTML satura tipam iestatījums "headinclude" veidnes ... par katru lapu jūsu forumā
    Atcerēties, Ka šī iespēja ir jānosaka tikai vienreiz tieši pirms amata vietas ir rakstīts jūsu forumā! Tas ir tāpēc, ka tas var būt rakstu-haoss, kad jūs mainīt vēlāk.
    Ja jums tiešām ir nepieciešams veikt izmaiņas, varat lasīt par to do-ne-upload -> readme.html failu Jautājumi un atbildes sadaļu

3)
    Tas tā nav, kurā Tikai izlasīt to vēlreiz -> Komplekts characterset vērtība mazajiem <- Tas nozīmē, jums ir noteikt characterset vērtību ar mazajiem (ne BURTI). Šis ir iestatījums:
    Admin CP -> Valodas un frāzes -> Language vadītājs
    Jums ir rakstīt utf-8 vietā UTF-8

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

1) tā, lai jūsu ieteikumu, mums jāmaina mūsu forumā formātu konvertēt uz UTF-8 vai vienkārši palikt pašreizējo iestatījumu?

2) Vai tas ir ļoti svarīgi ir noteikt UTF-8?

3) ja es mainītu šo iestatījumu, no $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl); līdz $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ ttl); Mans portāls izdzist. Tātad, kā to atrisināt?

4) Kā es varu atgriezties atpakaļ uz savu galveno valodu forum pēc tulkot īru valodā, izmantojot šo vbtranslator
    piemēram, abc.com / forum.php language =? ga atpakaļ abc.com / forum.php

5) Kāpēc, kad es izmantot šo spraudni un konvertēt uz citu valodu, mana statistika spraudnis, kas ir parādīt top plakātu, jaunu pavedienu, jauno amatu un citiem nebija jāievēro, lai pārvērstu. Kā veikt to? Vēlreiz mūsu aprakstu katrā sadaļā mūsu subforum arī nesekoja konvertēt arī. Kā to salabot?

6) Kā mainīt karoga dizains?

7) Kā es varu atrast failu, htaccess manā forumā ievērot šo instrukciju.?
    vBSEO integrāciju

mans forums: cutimalaysia.my

8) kāpēc par manu cms vBulletin, neuzrādīja karogs?
    Pēdējo reizi vBET; 04-12-10 pie 11:30. Reason: Bad URL

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

1) jūs varat palikt pie pašreizējo iestatījumu. Ja jūs neizmantojat utf-8 forumā, vienkārši iestatiet šo opciju: Rakstzīmju skaitu pirms ietīšanas Teksts līdz 0

2) nav tā nav svarīga, bet, ja jums ir NOT utf-8 charactersets lūdzu, visi svarīgie posmi no readme.html failu no do-ne-augšupielādi forder uz NOT utf-8 charactersets forums

3) Lūdzu veikt visus integrācija ar vBSEO soļus no readme.html failu no do-ne-augšupielādi mape. Visas darbības. Es biju uz savu forumu un vietrāžus url, nav tulkoti. Jums vajadzētu integrēt divas vBSEO failus:
    _createurl.php
    _url.php

Ja tas būs vēlreiz (tukša lapa), lūdzu, mēģiniet atrast jūsu log faila nosaukumu jautājumu. Šī log fails ir uz servera. (Jūs varat pieprasīt abaut ka jūsu uzņēmējas sniedzēju)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    tas nav SEO url. Ja vēlaties iegūt saites bez? valoda parametrs - lūdzu integrēt jūsu url SEO.
    Lūdzu:
    1. iet uz AdminCP-> vBET-> galvenais
    2. komplekts Link Tips līdz VBSEO_URI
    3. komplekts Tulkošanas saites tips lai Izveidotu URL saskaņā ar SEO saistīt vienprātības (t. i., '/lv/adrese')
    4. labot jūsu .htaccess failu (pievienot visus, vBET rulse befor vBSEO noteikumiem jūs varat atrast to .htaccess failu do-ne-augšupielādi mape)

Kā atpakaļ uz galveno valodu? Vienkārši noklikšķiniet uz jūsu pamatvaloda karogu (par mūsu forumu - tas ir angļu karoga)

5) Lūdzu, paskaidrojiet to labāku. Lūdzu, ievietojiet šeit url pavediens ar šo jautājumu. Vai jūs izmantojat kādas īpašas Mod?

6) Jūs varat mainīt karogi stāvoklī. Lai to izdarītu - lūdzu:
    1. iet uz AdminCP-> vBET-> Karogi
    2. komplekts Karogi Place variants, jo šāda jūs vēlaties būt. Ja iestatāt Custom - Jums ir likts $ Vbenterprisetranslatorflags uz veidni ar rokām.

7) Kur? doties uz jūsu FTP (dažas menedžeris, piemēram, Total Commander) un dodieties uz forumu saknes mapi. Apakšā jums ir jābūt jūsu. Htaccess failu.
    vBET .htaccess failu, jūs varat atrast do-ne-augšupielādi mape. Nodot vBET noteikumus, pirms vBSEO noteikumiem.

8) es biju uz savu forumu un es redzu karogiem, tādēļ, lūdzu, paskaidrojiet šo jautājumu labāk un ielīmējiet šeit url uz lapu ar jautājumu (ja vari)
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 03-12-10 pie 19:48.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Quote Sākotnēji Ievietoja Cuti Malaysia View Post
    1) komplekts "zīmju skaitu pirms ietīšanas teksts" uz '0 ', kur es varu saņemt šo uzstādījumu?

2) Kā es varu zināt, mana forumā ir utf-8 charactersets ja es redzēt HTML Character Set parādīt šo numuru ISO-8859-1

3) to, kā es atrastu šo iestatījumu Set characterset vērtības mazajiem burtiem?
    tāpēc es gribu, lai atkārtoti apstiprinātu, mans forums, kurā tagad atrodas nav utf-8 charactersets? tas ir labi?

Quote Sākotnēji Ievietoja kamilkurczak View Post
    1) jūs varat palikt pie pašreizējo iestatījumu. Ja jūs neizmantojat utf-8 forumā, vienkārši iestatiet šo opciju: Rakstzīmju skaitu pirms ietīšanas Teksts līdz 0

2) nav tā nav svarīga, bet, ja jums ir NOT utf-8 charactersets lūdzu, visi svarīgie posmi no readme.html failu no do-ne-augšupielādi forder uz NOT utf-8 charactersets forums

3) Lūdzu veikt visus integrācija ar vBSEO soļus no readme.html failu no do-ne-augšupielādi mape. Visas darbības. Es biju uz savu forumu un vietrāžus url, nav tulkoti. Jums vajadzētu integrēt divas vBSEO failus:
    _createurl.php
    _url.php

Ja tas būs vēlreiz (tukša lapa), lūdzu, mēģiniet atrast jūsu log faila nosaukumu jautājumu. Šī log fails ir uz servera. (Jūs varat pieprasīt abaut ka jūsu uzņēmējas sniedzēju)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    tas nav SEO url. Ja vēlaties iegūt saites bez? valoda parametrs - lūdzu integrēt jūsu url SEO.
    Lūdzu:
    1. iet uz AdminCP-> vBET-> galvenais
    2. komplekts Link Tips līdz VBSEO_URI
    3. komplekts Tulkošanas saites tips lai Izveidotu URL saskaņā ar SEO saistīt vienprātības (t. i., '/lv/adrese')
    4. labot jūsu .htaccess failu (pievienot visus, vBET rulse befor vBSEO noteikumiem jūs varat atrast to .htaccess failu do-ne-augšupielādi mape)

Kā atpakaļ uz galveno valodu? Vienkārši noklikšķiniet uz jūsu pamatvaloda karogu (par mūsu forumu - tas ir angļu karoga)

5) Lūdzu, paskaidrojiet to labāku. Lūdzu, ievietojiet šeit url pavediens ar šo jautājumu. Vai jūs izmantojat kādas īpašas Mod?

6) Jūs varat mainīt karogi stāvoklī. Lai to izdarītu - lūdzu:
    1. iet uz AdminCP-> vBET-> Karogi
    2. komplekts Karogi Place variants, jo šāda jūs vēlaties būt. Ja iestatāt Custom - Jums ir likts $ Vbenterprisetranslatorflags uz veidni ar rokām.

7) Kur? doties uz jūsu FTP (dažas menedžeris, piemēram, Total Commander) un dodieties uz forumu saknes mapi. Apakšā jums ir jābūt jūsu. Htaccess failu.
    vBET .htaccess failu, jūs varat atrast do-ne-augšupielādi mape. Nodot vBET noteikumus, pirms vBSEO noteikumiem.

8) es biju uz savu forumu un es redzu karogiem, tādēļ, lūdzu, paskaidrojiet šo jautājumu labāk un ielīmējiet šeit url uz lapu ar jautājumu (ja vari)

1) pēc i veikt dažas konfigurācijas, tas viss iestatījums padara vbtranslator aktīvi un nevar konvertēt valodu un saikni pareizi tieši tagad?

2) Vai tas vBulletin tranlsator pašu precīzu tulkot ar Google Translate?

3) pēc tam, kad es varētu pārbaudīt kādu daļu par manu forumā tā does't izmaiņas
    Piemēram šo saiti, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

bet šo ziņu var pārvērst corectly
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

Jūsu informācijai mans primārā valoda ir malajiešu. lūdzu, palīdziet man, kas visu šo jautājumu?
    Pēdējo reizi Cuti Malaysia; 04-12-10 pie 13:59.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Quote Sākotnēji Ievietoja Cuti Malaysia View Post
    tāpēc es gribu, lai atkārtoti apstiprinātu, mans forums, kurā tagad atrodas nav utf-8 charactersets? tas ir labi?

1) pēc i veikt dažas konfigurācijas, tas viss iestatījums padara vbtranslator aktīvi un nevar konvertēt valodu un saikni pareizi tieši tagad?

2) Vai tas vBulletin tranlsator pašu precīzu tulkot ar Google Translate?

3) pēc tam, kad es varētu pārbaudīt kādu daļu par manu forumā tā does't izmaiņas
    Piemēram šo saiti, Eacnamaíoch Nuacht

bet šo ziņu var pārvērst corectly
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

Jūsu informācijai mans primārā valoda ir malajiešu. lūdzu, palīdziet man, kas visu šo jautājumu?
    Jūs varat pārbaudīt savu forumu iestatījumu. Dodieties uz AdminCP-> Valodas un frāzes-> Language Manager-> Edit Settings-> HTML Character Set
    Ja jūs izmantojat nav UTF-8 - tas ir OK!

1) Es biju par savu forumu un tulkošanas darbojas labi. Tulkojumu url ar vBSEO darbiem goot (jums ir labs integrāciju tagad)

2) Jā, vBET darbojas google translator dzinēja

3) es biju uz savu forumu un tulkošanas darbojas labi. Kur ir jautājums? Izskaidrot to labāk, lūdzu,

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Quote Sākotnēji Ievietoja kamilkurczak View Post
    Jūs varat pārbaudīt savu forumu iestatījumu. Dodieties uz AdminCP-> Valodas un frāzes-> Language Manager-> Edit Settings-> HTML Character Set
    Ja jūs izmantojat nav UTF-8 - tas ir OK!

1) Es biju par savu forumu un tulkošanas darbojas labi. Tulkojumu url ar vBSEO darbiem goot (jums ir labs integrāciju tagad)

2) Jā, vBET darbojas google translator dzinēja

3) es biju uz savu forumu un tulkošanas darbojas labi. Kur ir jautājums? Izskaidrot to labāk, lūdzu,

1) jautājums i nevar veikt dažādas ne UTF-8, vai nē, pēc mana HTML Character Set, to liecina šis raksturs ISO-8859-1 <<<Tas ir tas UTF-8 vai ne. Lūdzu vēlreiz.

2) Tātad, nozīmē, ka mūsu portāla vietnes Vbet darbojas pareizi?

3) Kāpēc karogu vBulletin tulku mūsu portāla Šajā url http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php neuzrādīja?
    Pēdējo reizi Cuti Malaysia; 06-12-10 pie 20:42.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

1) ISO-8859-1 tas nav utf-8 un tas ir OK
    2) tulkošanas darbojas labi, bet, kad es centos tulkot post eksponē savu mod (ar JavaScript), tas nestrādāja. Tātad, mums vajadzētu integrēt mūsu mod ar savu mod.

Lūdzu, jaunu pavedienu integrācijas iedaļā, un apraksta šo mod (dod mums nosaukumu un URL uz šo mod. Tas ir bezmaksas mod, vai ne?)

3) Es to pārbaudīt.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Plase pārbaude pm

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    23

Quote Sākotnēji Ievietoja kamilkurczak
    tulkošanas darbi labi, bet, kad es centos tulkot post parādīti jūsu mod (ar JavaScript), tas nestrādāja. Tātad, mums vajadzētu integrēt mūsu mod ar savu mod.

Lūdzu, jaunu pavedienu integrācijas iedaļā, un apraksta šo mod (dod mums nosaukumu un URL uz šo mod. Tas ir bezmaksas mod, vai ne?)
    what do you mean pēc iepriekš insturction. Es neesmu undertand. Ko tu ar to domā par mod?
    Pēdējo reizi mateuszr; 09-12-10 pie 08:19. Reason: izmantot "quote", nevis treknrakstā

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •