1) jūs varat palikt pie pašreizējo iestatījumu. Ja jūs neizmantojat utf-8 forumā, vienkārši iestatiet šo opciju:
Rakstzīmju skaitu pirms ietīšanas Teksts līdz 0
2) nav tā nav svarīga, bet, ja jums ir
NOT utf-8 charactersets lūdzu, visi svarīgie posmi no
readme.html failu no
do-ne-augšupielādi forder uz NOT utf-8 charactersets forums
3) Lūdzu veikt visus integrācija ar vBSEO soļus no
readme.html failu no
do-ne-augšupielādi mape. Visas darbības. Es biju uz savu forumu un vietrāžus url, nav tulkoti. Jums vajadzētu integrēt divas vBSEO failus:
_createurl.php
_url.php
Ja tas būs vēlreiz (tukša lapa), lūdzu, mēģiniet atrast jūsu log faila nosaukumu jautājumu. Šī log fails ir uz servera. (Jūs varat pieprasīt abaut ka jūsu uzņēmējas sniedzēju)
4)
Code:
abc.com/forum.php?language=ga
tas nav SEO url. Ja vēlaties iegūt saites bez? valoda parametrs - lūdzu integrēt jūsu url SEO.
Lūdzu:
1. iet uz AdminCP-> vBET-> galvenais
2. komplekts
Link Tips līdz
VBSEO_URI
3. komplekts
Tulkošanas saites tips lai Izveidotu URL saskaņā ar SEO saistīt vienprātības (t. i., '/lv/adrese')
4. labot jūsu .htaccess failu (pievienot visus, vBET rulse befor vBSEO noteikumiem jūs varat atrast to .htaccess failu
do-ne-augšupielādi mape)
Kā atpakaļ uz galveno valodu? Vienkārši noklikšķiniet uz jūsu pamatvaloda karogu (par mūsu forumu - tas ir angļu karoga)
5) Lūdzu, paskaidrojiet to labāku. Lūdzu, ievietojiet šeit url pavediens ar šo jautājumu. Vai jūs izmantojat kādas īpašas Mod?
6) Jūs varat mainīt karogi stāvoklī. Lai to izdarītu - lūdzu:
1. iet uz AdminCP-> vBET-> Karogi
2. komplekts
Karogi Place variants, jo šāda jūs vēlaties būt. Ja iestatāt
Custom - Jums ir likts
$ Vbenterprisetranslatorflags uz veidni ar rokām.
7) Kur? doties uz jūsu FTP (dažas menedžeris, piemēram, Total Commander) un dodieties uz forumu saknes mapi. Apakšā jums ir jābūt jūsu. Htaccess failu.
vBET .htaccess failu, jūs varat atrast
do-ne-augšupielādi mape. Nodot vBET noteikumus, pirms vBSEO noteikumiem.
8) es biju uz savu forumu un es redzu karogiem, tādēļ, lūdzu, paskaidrojiet šo jautājumu labāk un ielīmējiet šeit url uz lapu ar jautājumu (ja vari)