Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 14

Thread: 2 Bigs jautājums vBET jābūt soved pēc iespējas ātrāk

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    22

Default 2 nopietnas problēmas vBET ir jāatrisina pēc iespējas ātrāk

1. Performance.
    Es lietoju samaksātā versiju. [YES]
    Es pārskatīju savu uzstādījumu un pārkonfigurēt ar daudzām scenāriju. [YES]
    Man ir optimizēta mysql, izmantojot šo vienu http://www.day32.com/MySQL/ [YES]
    Man ir palielināts RAM [YES]
    Es lietoju vBET cache + memcache VB [YES]

bet šķiet, piemēram, tas joprojām lag mana servera. Skatīt CPU slodze no ekrāna-shot zemāk:

[ADMIN REMOVED BROKEN autoratlīdzības]

Man ir konstatēts, ka mysql-slow.log, ir daudz lēni vaicājumi (776 gadījumi), nāca no vBET produktu. Kā parādīt no šādu komandu

Code:
    $grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
    776  170475 3149151

2. Iemesls pārklājas Nosaukums Tag

Pirms: Es, izmantojot šo mod, nokopē nosaukumu tag man bija ap 1xx-1xxx laikā.
    Pēc: 5xxx-1x, xxx vai vairāk

Kā jūs varat redzēt no attēlā zemāk:
    Tas ir tiešām nopietns jautājums, nevis padarīt Jūsu mājas lapas kļūst labs saturs un rank, Google sodīt jebkuru sliktu mājas lapā, kas ieguva pārāk daudz dublēt nosaukumu tag. Ja šo problēmu nevar atrisināt. Visi šie brīnišķīgi tulkošanas funkciju nenozīmē neko.

Performance jautājumu:

Vai man vajadzētu pārveidot šo vērtību?
    Pašreizējā vērtība ir
    HTML izmērs: griešana punkts = 100.000
    HTML izmērs: sākt griešana = 150.000
    Pēdējo reizi vBET; 01-12-10 pie 21:47. Reason: noņemt šķelto attēlus

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    95

Ja mēs runājam par darbības, šeit ir saite, var lasīt un uzzināt par iespējamo optimizāciju vBET:

Ievērojiet, ka, ja jūs izmantot maksimālo potenciālu vBET, nodrošinot visiem 52 valodās, jums ir 52 reizes vairāk satura un satiksmes - mājienu: lai ierobežotu skaits valodas šīm populārākajām.

Dublēti nosaukums tag - Mēs to izmēģināt un atbild ar rezultātiem drīz
    Pēdējo reizi mateuszr; 01-12-10 pie 08:28.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, sniedziet dažus precīzus piemērus par vaicājumu, ko uzskata par lēni tiem - ar visu MySQL log.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Atbildot uz jūsu jautājumu par pārkonfigurāciju norādīja parametriem - darīt tikai tad, ja jūs varat pārbaudīt precīzu ražošanas laiku pirms un pēc izmaiņām. Jūs varat pārbaudīt to, pievienojot dažus žurnālus ierakstus un pārbaudes, kā tas ietekmē dzīves ilgums uz jūsu serveri. Neanalizējot rezultātus, lūdzu, nemaina šiem parametriem.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Diemžēl es nevaru saskatīt nekādu attēlu iekļauta ar jums (ne iekraušana). Vai jūs, lūdzu uzrakstīt saturu, kā tekstu?

Mums ir nepieciešams precīzs piemērs URL, lai jūsu lapas ar dublēta virsrakstu lai redzētu, kas tur notiek. Es pieņemu, ka tas ir tulkots kā tulkošanas rezultātā Google sniedz pašu tekstu (jo piemēram, tas kādu īpašu vārdu, piemēram, uzņēmuma nosaukums, ko nedrīkst / nevar pārtulkot), bet es nevaru apstiprināt, ka bez adreses ar precīzu lapas. Nevar apstiprināt, bet sagaida, ka vBET darbojas labi šeit un mums ir aprakstītās situācijas. Lūdzu, norādiet URL, lai mēs varētu to pārbaudīt.

Mateusz - lūdzu atrast līdzīgus pavediens, kur mēs aprakstīts, kā pievienot tulkojumu valodas nosaukumu tag, tādēļ katrs tulkojums būs atšķirīgi pat tad, ja Google tulkošanas rezultāts atgriezīsies pašu tekstu. Atrast un lūdzu, sniedziet šeit saiti.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    22

Teksts rezultāts tiks ievietots drīz

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Paldies. Man nav vajadzīga tekstu rezultāti vairs uz šo jautājumu. Es redzu to, kas ir cēlonis. Jums ir liela problēma ar URL novirzīt. Kā es redzu par pašu valodu esat dažādiem URL - tas būtu novirzīts uz piemērotāko. Tas ir kāpēc jūs redzēt šo tagus dublēšanās.

Pastāstiet tu guvusi koda izmaiņas vBET failus? Ja jā - kādas?

Pārliecinieties, ka Jums ir atbilstoša integrācija ar vBSEO!

Šis viena patiešām būtu jāatrisina ātri! Tāpēc, lūdzu, vispirms ļaujiet koncentrēties uz vienu. Pēc tam, kad ir atrisināta, lūdzu, sniedziet sīkāku informāciju par šīm lēni quries.
    Pēdējo reizi vBET; 01-12-10 pie 21:48.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es tikko bija par jūsu forumā, un es redzu, ka novirzīšana darbojas ... Vai esat pārliecināts, ka mums ir darīšana ar esošo jautājumu? Kas ir datumi atzīt šo jautājumu? Lūdzu, ņemiet vērā, ka Webmaster Tools parāda vēsturiskos datus.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    22

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Es tikko bija par jūsu forumā, un es redzu, ka novirzīšana darbojas ... Vai esat pārliecināts, ka mums ir darīšana ar esošo jautājumu? Kas ir datumi atzīt šo jautājumu? Lūdzu, ņemiet vērā, ka Webmaster Tools parāda vēsturiskos datus.
    Es nekad neesmu veicis izmaiņas vBET kodu vispār.
    Šī problēma pašlaik notiek tieši tagad.
    Es redzēju, ko jūs redzēt. Google varētu redzēt atšķirību, saiti vai kaut ko.
    Tiešām dīvaini

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja cevo View Post
    Es nekad neesmu veicis izmaiņas vBET kodu vispār.
    Šī problēma pašlaik notiek tieši tagad.
    Es redzēju, ko jūs redzēt. Google varētu redzēt atšķirību, saiti vai kaut ko.
    Tiešām dīvaini
    Varbūt jums atjaunošana vBSEO nesen, un nav veikta pilnīga integrācija nekavējoties. Kā es rakstīja tieši tagad redirection strādā pie jūsu forumā. Tātad tas, ko jūs redzēt nevar notikt tagad. Lūdzu, pārbaudiet to pats, un noteikt 2 dažādas URL pašu diegu pašu valodu (viens pāris no jūsu webmaster rīkus saraksts) - tas būtu novirzīts uz atbilstošo URL, tāpēc nav nosaukuma dublēšanos parādīsies. Lūdzu, pārbaudiet to. Ja tā ir, kā es aprakstīt, tad tas ir vēsturisks jautājums, kas nenotiek vairs (lūdzu, pārbaudiet datumus jautājumiem - webmaster rīkus vienmēr saka, kad viņš uzzināja par šo jautājumu, un rāda vēstures jautājumiem). Vai tas ir OK - tad tā ir atrisināta. Kā es rakstīju jums tas varētu būt izraisīti piemēram, sakarā ar vBSEO update bez atbilstošas integrāciju. Bet es nevaru būt pārliecināts, ka tas, ja jautājums jau ir atrisināts.

Ja tā nav - un jūs redzēsiet, ka tas tiešām vēl nav redirects, tad lūdzu, sniedziet EXACT 2 URL, kas jums jātestē - arī tā kā tekstus. Tātad mēs varēsim pārbaudīt un strādāt par to.

IF atrisināta - lūdzu, dot tiem lēni vaicājumi logs kurā jums bija rakstiski par to - mēs apskatīsim šajā jautājumā.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •