Lietotājs Cp iespēja izvēlēties lang doesn't darbu pat nav šeit. Es izvēlētos grieķu, piemēram, un tas doesn't mainīt, tikai karogs noklikšķinot uz tā mainās, es pamanīju, ka manā forumā, vispirms, lai es mēģināju šeit un tā pati
Lietotājs Cp iespēja izvēlēties lang doesn't darbu pat nav šeit. Es izvēlētos grieķu, piemēram, un tas doesn't mainīt, tikai karogs noklikšķinot uz tā mainās, es pamanīju, ka manā forumā, vispirms, lai es mēģināju šeit un tā pati
Hello,
Paskaties uz aprakstu par šo iespēju:
Tas nozīmē, jums nav nepieciešams tag savu amatu ar [lang] - forums būs atklāt savu valodu automātiski, bet tur ir admin iespēju, ka var to ierobežot atzīšanuKādā valodā jums būs rakstiski savu amatu. Forum automātiski tulkot jūsu amatu, lai citiem lietotājiem valodām. Arī tas radīs amati citās valodās noklusējuma valodu.Jūs atradīsiet tur detalizētu desciption, kā tā darbojas.
In AdminCP tur pat vēl viena iespēja:
, kas automātiski novirzīt jūs uz jūsu noklusējuma pārlūks valodā. Tas nedarbojas uz mūsu forumu, jo šī iespēja ir atspējota šeit.AdminCP -> VBET -> Misc -> Novirzīt lietotāju valodas
Thread pārcēlās uz Problēmu sadaļu
mans iestatījumus šeit ir grieķi, bet es redzu, angļu ziņas
Jā, jums un jūs tos redzat pareizi - kāpēc? Esmu atbildēja savā pirmajā atbildē Vai varbūt jūs runājat par kaut ko citu ...
Jūs redzēsiet grieķu tikai tādā gadījumā, ja AdminCP iespēja ir iestatīta uz-Automātiski novirzot vai kad jūs izvēlēties to manuāli karogiem top.
PLZ man pateikt tieši to, kas man ir, lai uzstādītu varbūt post screenshot. Es gribu lietotājs, kurš izvēlas lang no usercp novirzīt uz ka lang. i dont ļaut karogus raj lietotājiem thanx
Pateicoties šo iespēju, jūs varat novirzīt lietotājus uz savu pārlūkprogrammas noklusējuma valodu un šis uzstādījums ir neatkarīga no "UserCP 'iestatījums, kas tiek izmantota tulkošanas mērķiem (esmu jau to aprakstīja savā pirmajā atbilde)AdminCP -> VBET -> Misc -> Novirzīt lietotāju valodas