Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Veidne rediģēšanas

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    13

Default Veidne rediģēšanas

Hello,

Pirms iegādāties PRO versija es nolēmu, lai novērtētu bezmaksas vienu manā vietā:
    travelexpert.gr / travel.php

Tātad, es esmu dažus jautājumus:
    1 .- Vai es varu pievienot karogi pie līnijas ar manu pogas izvēlnes, kur tagad saka "Jūsu Travel Advisor"?
    2 .- Es cienu vēlmi Google, lai viņu slongan, bet es varu pievienot to kājenes, bet karogi būs augšā?
    3 .- Un visbeidzot ... No 90 $ cena ietver zīmola bezmaksas versiju jūsu modulis?

Paldies
    Maria

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,
    Es atklāju šo instrukciju, lai jūs par bezmaksas versija vBET lapas:
    vB Enterprise Translator - vBulletin.org Forum

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    tātad, ja jūs vēlaties, lai jūsu karogs, saskaņā ar šo pogu - tikai iet uz vBET izvēlne un rediģēt karogi vieta Custom. Pēc tam tikai $ Vbenterprisetranslatorflags lai veidni ar šo pogu

3. 90 $ - tas ir izmaksas vBET licenci, ja vēlaties noņemt vBET kredītu saiti, jums ir nopirkt arī papildu zīmolu bezmaksas licence - par 135 $

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es redzu, ka mēs zaudējām atbildi uz 2. jautājumu

Tātad - jā jūs varat ievietot Gogle logo citā vietā. Lai to izdarītu, jums ir izņemt Google attēlu no vBET konfigurāciju un pievienot to piemērotu veidni, Admin CP.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2010
    Atbildes
    13

Paldies jums abiem no jums, puiši. Es nopirkšu to nedēļas nogalē.

Maria

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •