Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: vBET laikā reģistrācija VB4 izmanto tabulas

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Exclamation vBET laikā reģistrācija VB4 izmanto tabulas

Sveiki

Reģistrācijas veidlapu uz vBulletin 4.x sērija vBET izmanto tabulas valodu opcijas izvēlēties no.

VB4 ir tabula bez maksas un bez bug, ka vienas valodas variants ir novietots pie kreisās vietā, kur tikai iestatījumu nosaukumi ir to nevajadzētu izmantot tabulas.

Es nevaru atrast veidni vai koda daļa, ja "vbet_language_options" ir definētas tā, ka es varu to mainīt sevi.

Lūdzu, noteikt, ka neizmanto tabulas VB4

Liels paldies

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Sveiki

Patiesībā paaudzes noklusējuma valodu iespējas, reģistrācijas forma ir hardcoded in / Includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php in funcition vbet_register_form_complete.

Izmantojot atbilstošas HTML struktūras nav bug. Tā nav arī problēmas, jo viss strādā naudas sodu. Tāpēc es pārvietot šo uz funkciju pieprasījumiem sadaļā.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka tā ir labākā lieta, lai izmantotu tiesības rīks labo darbu. Mēs piedāvājam valodu izvēli kolonnās un šī galdi ir īstais instruments. Nav absolūti nekas nepareizs ar to, tas ir labi.

Arī tas nav taisnība, ka vBulletin 4.x ir bez tabulām - tā izmanto to daudz. Tikai lūdzu, dodieties uz Admin CP un veidnes meklēt <Galda...

Šajā brīdī šīs izmaiņas pieteikums ir noraidīts, pārmaiņas, kas dod papildu vērtību. Ja Jums ir konkrēti priekšlikumi, kā jūs vēlētos, lai tā mēs varam izskatīt vēlreiz. Joprojām lūdzu, paturiet prātā, ka atbilstīga izmantošana HTML struktūru nav bug

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

99% no visiem stila lietošanas Frontend nav, izmantojot tabulas.
    Reģistrācijas formu tikai vBET daļa izmanto tabulas.
    vBulletins reģistrācijas iespējas ir visiem redzams, izmantojot CSS.

Bez tam, tas joprojām ir kļūda, kas vienā valodā iespēja ir redzams pa kreisi
    tas attiecas tikai uz uzstādījumu nosaukums būtu.

Ja jums nav apsver izmantot tabulu vismaz noteikt displejs jautājumu
    viena valoda beeing redzams kreisajā pusē zem uzstādījumu nosaukumu.

Skatīt šeit, lai demo ir problēma: Bei Patientenfragen.net - wir haben die Antworten registrieren

Paldies

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas tiek parādīts kā šis mērķi. Lielākā daļa lietotāju izmanto visas 52 valodās, un vēlaties, lai parādītu to 4 kolonnās, lai mēs parādītu to visu pieejamo telpu, lai tas ietilptu tur.

Anyway - mēs pārbaudīsim, kā tā izskatīsies, kad tas tiks ievietots tikai 2. slejā (piemēram, citas iespējas un apraksti) un vismaz mēs nodrošināsim jums padomus, kā to mainīt

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    72

Paldies.

Looking forward to noteikt.

Es esmu perfectionist, kad runa ir par manu forumu un kaut ko mazu, piemēram, tas bothers man ir daudz

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Sveiki starBug,

Man ir mājienu jums. Jums vajadzētu nodot mūsu tabulu <div class="rightcol"> </ div>

Ko jums vajadzētu darīt?
    1. veikt šīs datnes kopiju: forums root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

2. Atrast šo failu
    PHP Code:
    function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) { 
    3. šajā funkcijā atrast:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    un aizstāt ar:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    4. šajā funkcijā atrast:
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table>'
    un aizstāt ar
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table></div>'
    Rediģēts
    izskatās labi, tagad tā būs iekļauti nākamajā TĀDOS

Paldies
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 10-11-10 pie 15:30.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •