OK tā - jūs varat darīt, ka arī vBET failu:
1. Atvērt vbenterprisetranslator_seo.php
2. Find:
Code:
$vbet_custom_char_replacement = array(
'"' => '',
'[langtitle=' => '',
'[/langtitle]' => '',
']' => '-'
);
3. Pievieno tur pāri līdzīgi vBSEO
Jums būs pievienot vēlreiz pēc katras atjauninājumu, jo jūsu izmaiņas tiks pārrakstīta. Tātad, saglabājot to vBSEO pasūtījuma protēzes, šķiet, ir labāka ideja.
Par jūsu 2. piedāvājums. Šāds nosacījums patiešām izskatās šādi:
Code:
if ($_REQUEST['language'])
{
Keep Non-English Characters in URLS for other languages
} else {
Replace Non-English Characters in URLs?
}
Mums nav testu šādu risinājumu, lai mēs ieteiktu to izdarīt uz dažu testu Piemēram, ne par nekustamā forumā, un pārbaudīt, kā tas uzvedas. Es nedomāju, ka tas darbosies - es domāju, ka no config tas netiek vienkārši vērtību un pievienoto mainīga, tāpēc mainīgais attiektos pret šo tāpat kā virknes vērtību. Es domāju - nav pārbaudītas. Tātad, šādas izmaiņas būtu toni cita vieta, kur mainīgais tiek vērtību jūs varētu darīt:
Code:
$theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
Ja mainīgais ir pasaules mēroga (un, ja tas mainīgais nav nemainīgs), tad varat pārrakstīt to / Includes / vbenterprisetranslator_functions_seo.php failu. Ir 2 vietas, kur jums ir kods, kas līdzīgs šim:
Code:
if ($language) {
$text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
} else {
$text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
}
Tātad jūs varat mainīt globālā mainīgā vērtību cits apgalvojums, pirms teksts tiek novērtēta.