Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Noņemiet dažas vienu īpašu rakstzīmi url, piemēram, [], * un citi

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Default Noņemiet dažas vienu īpašu rakstzīmi url, piemēram, [], * un citi

Hi guys, ir vajadzīga neliela palīdzība šeit

ar noklusējuma valodas (angļu valodā) man ir nepieciešams, lai novērstu dažas rakstzīmes, dont nepieciešama URL, piemēram, [, ], * un citas atsevišķu rakstzīmi, jo es neesmu komfortu ar šo vienu rakstzīmi noklusējuma valodas (angļu valodā)

lūdzu palīdzēt guys to, kā novērst šos vienotu rakstzīmes URL Noklusējuma valodas (angļu), bet joprojām izmantojot "Keep Non-angļu rakstzīmes URL" iespēju

es mēģināju pievienot, [un], un * rakstura vbseocp.php -> Definēt Stopwords, bet tā nav darba, vai var to izņemt no vbseocp.php -> Definēt jūsu pielāgotās Character aizstāšana?

OR

ja ir nosacījums kods "Aizvietot Non-angļu rakstzīmes URL?" par noklusējuma valodu tikai un "Keep Non-angļu rakstzīmes URL" citās valodās ", citās valodās, varbūt mēs varam noteikt nosacītu kodu vbseo / resources / xml / config.xml kaut kas līdzīgs tas ir tikai, piemēram,
    if ($ vbetlang == noklusējuma)
    {
    Aizstāt Non-angļu Rakstzīmes URL?
    }
    if ($ vbetlang! = noklusējums)
    {
    Keep Non-angļu rakstzīmes URL citās valodās
    }

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

par pirmo, kā es jau zinu, kā to darīt, paldies par Andrés Durán Hewitt in vbseo forum:

Hello,

Jūs joprojām varat noteikt raksturu aizvietotāju neatkarīgi "Keep Non-angļu rakstzīmes URL" iespēju. Lūdzu, mēģiniet definēt šādus pasūtījuma rakstzīmes nomaiņu:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    Un ļaujiet man zināt, kā tas notiek.

Best regards.

bet tas ir labāk, ja mēs varam, izmantojot otru kā iepriekš, lūdzu, dariet mums zināmu, ja kāds ir informācija par nosacīti, un es jums iesakām izmantot aprēķināto pirmās kā iepriekš, ja jūs izmantojat angļu / latin, kā noklusējuma valodu (kā gandrīz mēs visi to izmantot )

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Es lasu to uzmanīgi tagad, un jums atbilde drīz

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    97

Piemēram, kā šis pavediens sevis url

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    tas ir labāk, url, piemēram, tas, atcēlusi īpašo raksturu [], un * treknā iepriekš, labāk angļu forum

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

citiem URL, piemēram, ka ir dažas īpašas rakstura Virsrakstā un url
    [Valoda: $ valoda Nepievienot valodu BBCodes] Quick Reply
    & Goto = newpost sakari ne novirzīt pareizi
    langtitle = sk] F.. bug?
    Showthread.php p =? X nevar pārrakstīt
    "Vbet_ karogu" jautājums
    Ņemot 2 lang = BBCode ...
    Pēdējo reizi basketmen; 04-11-10 pie 20:21.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK tā - jūs varat darīt, ka arī vBET failu:
    1. Atvērt vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Find:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Pievieno tur pāri līdzīgi vBSEO

Jums būs pievienot vēlreiz pēc katras atjauninājumu, jo jūsu izmaiņas tiks pārrakstīta. Tātad, saglabājot to vBSEO pasūtījuma protēzes, šķiet, ir labāka ideja.

Par jūsu 2. piedāvājums. Šāds nosacījums patiešām izskatās šādi:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Mums nav testu šādu risinājumu, lai mēs ieteiktu to izdarīt uz dažu testu Piemēram, ne par nekustamā forumā, un pārbaudīt, kā tas uzvedas. Es nedomāju, ka tas darbosies - es domāju, ka no config tas netiek vienkārši vērtību un pievienoto mainīga, tāpēc mainīgais attiektos pret šo tāpat kā virknes vērtību. Es domāju - nav pārbaudītas. Tātad, šādas izmaiņas būtu toni cita vieta, kur mainīgais tiek vērtību jūs varētu darīt:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Ja mainīgais ir pasaules mēroga (un, ja tas mainīgais nav nemainīgs), tad varat pārrakstīt to / Includes / vbenterprisetranslator_functions_seo.php failu. Ir 2 vietas, kur jums ir kods, kas līdzīgs šim:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Tātad jūs varat mainīt globālā mainīgā vērtību cits apgalvojums, pirms teksts tiek novērtēta.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •