Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: VB4.0.7 + karogus var nebūt pielāgotu veidni

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    46

Default VB4.0.7 + karogus var nebūt pielāgotu veidni

Ir problēma, mainot dizainu karogi atrašanās vieta
    Ja jūs likts kodu {vb: neapstrādāts vbenterprisetranslatorflags} un izvēlieties "Karogi Place" par pasūtījuma ********** un tiešu "Custom karogi veidni" uz nosaukumu veidnes, kur vēlaties pievienot karogiem manuāli

Get neko!

Ja jūs iet "Karogi Place" citā vietā (ne pielāgotu vietu)
    Pieņemt nostāju mēs noteikti {vb: neapstrādāts vbenterprisetranslatorflags} tagu un Vbet atrašanās vietas

Īsāk sakot, karogi parādāmies divreiz

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    46

Text automatically translated from: Hebrew to: Latvian
    Translated text
    Kas notiek, ja pielāgotu riska ierobežošanas
    Vai tā ir redzama arī sub dizainu?

Tā kā es strādāju ar kādu dizainu, ir svarīgi, dizainparaugus saskaņā ar karogiem arī
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs pārbaudīsim to mūsu pusē. Ja mēs nevaram atkārtot, tas ir iespējams, ka kaut kas ir sadalīti savu izkārtojumu (ja esat pielāgojis).

Vispirms mēs pārbaudīsim vai tā strādā mūsu pusē (jaunā versija vBulletin varētu kaut ko mainīt). Vai jūs, lūdzu, pateikt tieši to, ko darīt, lai atveidotu? Es domāju, kur tieši vēlaties pievienot karogi? Kāds ir tieši jūsu konfigurāciju, ja jums ir karogi divreiz (kāds cits, ka pasūtījuma - kas tieši jūsu pusē)?

Arī - Es nesaprotu jūsu jautājumu par sub dizainu - ko jūs domājat ar sub dizainu?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Jan 2010
    Atbildes
    46

Text automatically translated from: Hebrew to: Latvian
    Translated text
    Bērnu stils, dizains ir ar citu formātu un ietekmē to
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Quote Sākotnēji Ievietoja dacho View Post
    Ja jūs iet "Karogi Place" citā vietā (ne pielāgotu vietu)
    Pieņemt nostāju mēs noteikti {vb: neapstrādāts vbenterprisetranslatorflags} tagu un Vbet atrašanās vietas

Īsāk sakot, karogi parādāmies divreiz
    Ja izmantojat FLEG vietu ne pasūtījuma (piemēram, navigācijas joslas apakšu) šo tagu - {vb: raw vbenterprisetranslatorflags} automātiski tiks iekļauts, tādēļ, ja jums ielīmēts šo tagu, lai veidnē ar roku, un šī iespēja ir - nav pasūtījuma. jums būs jūsu karogi pieskaitītas divreiz. Tātad, ja jūs izmantojat karogu citu vietu, nevis pēc pasūtījuma - vienkārši izdzēst šo tagu no veidnes.

sub dizainu: Jūs domājat, ka, piemēram, par galveno forumu lietojat sthe stils 1 un par vēl vienu daļu no foruma jūs izmantojat style 2? ja jā - jums vajadzētu edited veidnes ar tādu pašu nosaukumu stilu 1 un stilā 2.

Code:
    There is a problem changing the design flags location
    If you put the code {vb: raw vbenterprisetranslatorflags} and choose the "Flags Place" as a custom ********** And direct the "Custom flags template" to the name of template where you want to add flags manually

Get nothing!!
    Vai varat ielīmējiet šeit sauc šo veidni? Es gribētu, lai pārbaudītu to uz mana testa forums.

Paldies

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •