Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 18

Thread: Iestatīt noklusējuma valodas pēc noklusējuma lietotājiem, kuriem nav darīt to vēl

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Smile Iestatīt noklusējuma valodas pēc noklusējuma lietotājiem, kuriem nav darīt to vēl

Kā minēts, ar post # 16 šeit: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Varbūt, vēl viena iespēja, lai pārliecinātos, lietotājiem ir iestatīta noklusējuma valoda, tur var būt risinājums, kas varētu atklāt, ja lietotājs ir darījis to, kad viņš piesakās par forumā? Ja noklusējuma valoda ir atklāts, kam ir noteikts, lietotājs turpinās pieteikšanās procesā, kā parasti, bet, ja tas ir atklāt to, kā viņam nebija, tad būtu ziņa pieprasot lietotājam iet savā profilā (lai nodotu viņu tur automātiski), un lūdz viņu , lai izvēlētos vienu noklusējuma valodu, pirms viņš var doties jebkur citur uz forumu.

Tas pārliecinieties, ka visi ziņojumi tiks tulkota (tai skaitā BBCodes) par forumā, jo visi lietotāji būtu izvēlējies savu noklusējuma valodu.

Tas būtu patiešām lieliski addon.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lieliska ideja Pieņemts.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Lieliski, es esmu laimīgs, ka jums patīk mans ieteikums. Patiesībā, ar īstenojušas šo, tas novērsīs Jūs atbildot uz daudziem jautājumiem par ", kāpēc nekas nav tulkots" vai "tas nedarbojas", mazliet kā dažiem mana jautājumus pagātnē.

Vai šis gonna īstenot nākamajā versijā? 3.1.3? Es redzu, jūs jau darbojas 3.1.3 šeit, bet tas nav ierosināti download area yet.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

DONE - pēc pieteikšanās lietotājs bez iestatītās noklusējuma valodas tiek novirzīts, lai rediģētu profila lapā, kur viņš redzētu atbilstošs ziņojums veicinātu viņu, lai uzstādītu to. Tas ir konfigurējamas (aktivizēt / deaktivizēt). Tiks iekļauti 3.1.3 vBET

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Wow, nevar gaidīt, lai saņemtu 3.1.3! lol Thanks a lot!

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mēs plānojam ieviest 3.1.3 iezīme automātisko valodas atzīšanu. Pēc tam mēs būsim gatavi atbrīvot. Protams, plāni var tikt mainīti, ja daži vēl spoža ideja nāk no mūsu klientiem. Mēs dodam priekšroku elastību, kā galvenais, lai tiešām labs produkts

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Es saprotu. Tas ir tikai, ka es gaidu ieviest jūsu kapāt oficiāli par savu vietu un lūdz Esmu patiešām man palīdzēt, lai novērstu dažas neskaidrības par defaut valodu utt es tiešām ir nepieciešams šis īstenoti ASAP. Vai ir iespējams, lai jūs varētu darīt 3.1.3 pieejamus un īstenot automātisko valodas atzīšana nākamajā laidienā? Šī funkcija ir sava veida liela, nevajadzētu to iekļaut lielāko modernizēta, piemēram, 3,2 vai kaut kas tamlīdzīgs?

Jebkurā gadījumā, tas neko nemaksā jautāt, bet es tiešām appreciated, lai saņemtu 3.1.3 pēc iespējas ātrāk, lūdzu.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    14

Text automatically translated from: Turkish to: Latvian
    Translated text
    Tas ir arī ļoti garšīgs es domāju, ka labākais veids, es ceru, ka I got licenci varētu būt izdevīga.
    Original text

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Cybershaolin View Post
    Šī funkcija ir sava veida liela, nevajadzētu to iekļaut lielāko modernizēta, piemēram, 3,2 vai kaut kas tamlīdzīgs?
    Jums ir pilnīga taisnība

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

OK šī īstenošana bija darīts, bet: Reģistrācija jauniem lietotājiem ir OK, bet, kad lietotājs ir forums biedrs, jo ilgu laiku, ir ar to problēmas:

Tas darbojas arī tādā veidā, ka tad, kad piesakoties, lietotājs, kas nav noteikti savu noklusējuma valoda vēl tiek automātiski jāmaina, vietās, kur viņš var noteikt savu valodu. Problēma ir, pat ja viņš neko nemaina (tas nozīmē, nemainot tās valoda) informācija tiek saglabāta kā šis un lietotājs vēl nav savas valodu kopu! Tātad, ir jābūt paziņojumu, kurā teikts lietotāju, ka viņš noteikti savu valodu, pēc tam, kad viņš saglabā informāciju, ja viņš nav noteikts to. Tātad, ko es domāju, ka tas būtu spēkā lietotājam iestatīt valodu. Got manu punktu?
    Pēdējo reizi Cybershaolin; 04-12-09 pie 05:07.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •