Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 18 gada 18

Thread: Iestatīt noklusējuma valodas pēc noklusējuma lietotājiem, kuriem nav darīt to vēl

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tiesības tagad tas redirects tikai uzreiz pēc pieteikšanās. Tātad, ir kāds, izlaidiet iestatījuma vērtību, viņš tiks novirzīts vēlreiz pēc nākamās login.

Vēlaties novirzīt lietotāja atkal un atkal, līdz viņš iestatīt valodu. Tātad, līdz brīdim, kad viņš to viss forums ir bloķēts viņu. Vai es got savu punktu?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Jā, bet nevis tikai redirection, es vēlos, lai kļūdas paziņojumu (uznirstošo vai jebkādā veidā) var pievienot, ja lietotājs nav noteikti savu valodu, ja viņš mēģināja tikt prom no šīs lapas. Tātad, lai pārliecinātos, viņš skaidri redzēt, ka viņš ir jānosaka šo uz, lai turpinātu.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ziņa tiek pievienota šobrīd saskaņā ar veidlapas sarkaniem burtiem - to pārbaudīt. "Brutal piespiežot", lai uzstādītu valodu, kas tiks pievienota.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Es zinu, sarkans ziņu, bet lietotāji joprojām var izvairīties no šo, ja tie nav noteikti viņu valodu. Ja brutālu spiež ir pievienots, tas ir labi too. Paldies par pievienojot to.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Vai ir iespējams iegūt ātri noteikt pašreizējo versiju, kā arī vai par šo vienu tas ir pārāk sarežģīti?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šis viena ir jābūt konfigurējamas, tāpēc ir pārāk daudz izmaiņas, lai sniegtu vienkāršas instrukcijas.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    77

Labi, es redzu. Nekādu problēmu. Sakiet man, jūs plānojat, lai atbrīvotu 3.3.0 pirms Ziemassvētkiem?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nē, mums ir plānots vēl daudzas izmaiņas attiecībā uz 3.3.0, ieskaitot failu kešatmiņu un funkciju pieprasījumiem no lietotājiem, tāpēc tas nebūs gatava līdz Ziemassvētkiem. Visticamāk mēs presei 3.3.0 janvārī, bet nevar sniegt jums noteiktu dienu.

Pēc 3.3.0 mēs sāksim darbu pie 4.0.0, kas tiks integrēta ar 4 vBulletin

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •