Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 19

Thread: Wiki apakšpunktā directory jautājumos

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Default Wiki apakšpunktā directory jautājumos

OK, man ir wiki ar sub direktorijā www.xxxxxxx.com / wikiMans forums ir www.xxxxxxx.com / forumos.

Es esmu mēģina integrēt tulkojumu MediaWiki kas akcijas manu pieteikšanās informāciju ar forumu pašlaik.

Es esmu redzēt šādu DB kļūda, testēšana:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Jebkura ideja, kur meklēt? Es izlasīju katru ierosinājumu jums esmu devis citiem, par to, kā integrēt. Problēma ir tā, ka man vienkārši nav ne jausmas, kurš risinājums man nepieciešams.

Paldies

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

tas ir pilnīgs kļūdas ziņojums? Ja nē, lūdzu, ielīmējiet šeit pilnīgi vienu.

Jūs varat arī optimizēt DB tabulas. to darīt, vienkārši ejiet uz savu AdminCP-> maintence-> remonts / optimizētu galdi-> chect all-> un noklikšķiniet turpināt

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Quote Sākotnēji Ievietoja kamilkurczak View Post
    tas ir pilnīgs kļūdas ziņojums? Ja nē, lūdzu, ielīmējiet šeit pilnīgi vienu.

Jūs varat arī optimizēt DB tabulas. to darīt, vienkārši ejiet uz savu AdminCP-> maintence-> remonts / optimizētu galdi-> chect all-> un noklikšķiniet turpināt
    Tas nav teikt, tabula ir bojāta ... tā saka nederīgs SQL. Visticamāk dēļ kaut ko nepareizi ar pārraksta uz wiki sub dir vai nepilnīgu integrāciju ar wiki.

Es esmu pārliecināts, ka es esmu missing something un meklē soļiem, kas man nepieciešamas integrācijai.

Es saņemu bez kļūdām uz forumu pati.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Hello? Tas nevar būt, ka grūti, lai jūs guys diagnosticēt.
    Pēdējo reizi Smaug; 07-10-10 pie 00:12.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Patiesība ir tāda, ka ir grūti diagnosticēt - nav nekādu kļūdu skaitu vai kļūdas ziņojumu. Tieši tāpēc Kamil lūdzam tas ir pilns kļūdas sazināties vai tur bija kaut kas noņemts no turienes.

Bez kļūdas ziņojumu mēs esam akli šeit ... Vai jūs varat atrast vairāk informācijas par to, jo piemēram, žurnālos?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Arī - kā es saprotu, tas notiek tikai uz wiki. Normālai lapas nav. Vai jums, izmantojot tabulu prefiksu?

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post
    Arī - kā es saprotu, tas notiek tikai uz wiki. Normālai lapas nav. Vai jums, izmantojot tabulu prefiksu?
    Nepareizs SQL kļūda.

Tas ir tas, kas atnāca e-pastu, man nav kļūdas numuru.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki galdi viss sākās ar "mw_", viss pārējais uz vietas, nav prefiksu. Es redzu virs vietas, kur tas saka "ārpus = true" divreiz. Es apskatīt pārraksta.

Es zinu par to, ka mans īstenošana bija diezgan daudz minējums par to, kura norādījumi izmantot, lai integrētu wiki. Ko es vēlos zināt, ir tas, ko amatus no jums uz mani. Vai MediaWiki izmantot globālo pabeigt? Es tiešām nezinu, kā es varētu pateikt, ka?

Paldies par jūsu laiku

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

26 stundu sasist **********

Vai pastāv maksa es varu maksāt par prioritāti atbildes?

Paldies

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Ļoti atvainojos par kavēšanos. Mums nav veikt maksājumus par prioritāti atbildes. Mēs kabīne (man un Kamil), kur par forumā, ceturtdien un piektdien - vienkārši nav saprast, kas rūpēsies par šo jautājumu. Es pievienot dažas jautājumu, lai vairāk gaismas, Kamil gan, ka man bija šajā gadījumā ... Piedodiet. Mēs darīt labāk nākamo reizi. Tāpat ceru, ka jūs būsiet laimīgi, zinot, ka mēs sāksim skatīties uz vienu darbinieku klientu aprūpi (šajā nedēļas nogalē, vai nākamās nedēļas laikā parādīsies reklāma)

Jūs zināt, ka integrēta mod izmanto global_complete jo lapas netiks tulkota. Saites ar valodas kods wil darbu, bet lapa netiks tulkota. Ja šāda lieta notiek, tad, lūdzu, pieteikties padomus mods, kas neatbalsta global_complete. Tas var notikt tikai mods, kas rada to pašu lapu līdz galam un ignorēt vBulletin arhitektūru.

Par MySQL jautājums - mēs joprojām esam akli. Es domāju, ka tas varētu būt priedēklis jautājums, bet jūs neizmantojat to vBulletin. Bez papildu info par šo jautājumu mēs nevaram pateikt, kas tas ir. Lūdzu, sazinieties ar MySQL atbalstu un jautāt, kāpēc jūsu ziņas nav nekādu kļūdu skaitu vai kļūdas apraksts. Arī - vai jūs pārbaudīt MySQL baļķi? Varbūt tur būs vairāk par to.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post

Jūs zināt, ka integrēta mod izmanto global_complete jo lapas netiks tulkota. Saites ar valodas kods wil darbu, bet lapa netiks tulkota. Ja šāda lieta notiek, tad, lūdzu, pieteikties padomus mods, kas neatbalsta global_complete. Tas var notikt tikai mods, kas rada to pašu lapu līdz galam un ignorēt vBulletin arhitektūru.
    Labi, tas nav mod vBulletin, MediaWiki ir patstāvīgs. Tikai saiti uz manu forumu, ir šis mod no vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Tā kā es esmu, izmantojot šo mod "tiltu", lietotājs sesijas, es esmu vēl jautājums, ja pasaulē pilnīgi tiek lietota, tādējādi joprojām sajaukt par to, kuru īstenošana ir pareizs.

Par MySQL jautājums - mēs joprojām esam akli. Es domāju, ka tas varētu būt priedēklis jautājums, bet jūs neizmantojat to vBulletin. Bez papildu info par šo jautājumu mēs nevaram pateikt, kas tas ir. Lūdzu, sazinieties ar MySQL atbalstu un jautāt, kāpēc jūsu ziņas nav nekādu kļūdu skaitu vai kļūdas apraksts. Arī - vai jūs pārbaudīt MySQL baļķi? Varbūt tur būs vairāk par to.
    Nav kļūda pieteicies ar mysql, es tikai pārbaudītas, atverot kļūdu log, kas ir norādīts my.cnf.

Tas ir nederīgs paziņojumu.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Izvēlieties kļūdas. Vai šie tabulas un laukus skatīties pareizi, lai jums? Ja ir tā, ka izvēlēties izsauc no?

Paldies par jūsu palīdzību

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •