Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post

Jūs zināt, ka integrēta mod izmanto global_complete jo lapas netiks tulkota. Saites ar valodas kods wil darbu, bet lapa netiks tulkota. Ja šāda lieta notiek, tad, lūdzu, pieteikties padomus mods, kas neatbalsta global_complete. Tas var notikt tikai mods, kas rada to pašu lapu līdz galam un ignorēt vBulletin arhitektūru.
Labi, tas nav mod vBulletin, MediaWiki ir patstāvīgs. Tikai saiti uz manu forumu, ir šis mod no vb.org:
MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Tā kā es esmu, izmantojot šo mod "tiltu", lietotājs sesijas, es esmu vēl jautājums, ja pasaulē pilnīgi tiek lietota, tādējādi joprojām sajaukt par to, kuru īstenošana ir pareizs.

Par MySQL jautājums - mēs joprojām esam akli. Es domāju, ka tas varētu būt priedēklis jautājums, bet jūs neizmantojat to vBulletin. Bez papildu info par šo jautājumu mēs nevaram pateikt, kas tas ir. Lūdzu, sazinieties ar MySQL atbalstu un jautāt, kāpēc jūsu ziņas nav nekādu kļūdu skaitu vai kļūdas apraksts. Arī - vai jūs pārbaudīt MySQL baļķi? Varbūt tur būs vairāk par to.
Nav kļūda pieteicies ar mysql, es tikai pārbaudītas, atverot kļūdu log, kas ir norādīts my.cnf.

Tas ir nederīgs paziņojumu.

Code:
Invalid SQL:
SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
Izvēlieties kļūdas. Vai šie tabulas un laukus skatīties pareizi, lai jums? Ja ir tā, ka izvēlēties izsauc no?

Paldies par jūsu palīdzību