Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 5 gada 5

Thread: Nevar nomainīt valodu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Default Nevar nomainīt valodu

Citāts:
    Sākotnēji Ievietoja Simon Lloyd
    Es sekoju jūsu instalēt norādījumus, lai vēstuli šim neviens nevarētu piekļūt jebkura tēmas at all!

Vai varat palīdzēt?

Regards,
    Simon
    Pavedieni tagad ir apskatāms (strange!), bet nevar mainīt valodu, ja jūs esat novirzīts uz standarta vBulletin ziņojums, ka jums ir jāievēro spēkā neesošu saiti, sazinieties ar administratoru.

Vienīgais veids, lai saņemtu atpakaļ uz forumu dzimtā valoda mainīties atkarībā no valodu navigācijas joslas, ti, / forumz / fr / uz / forumz / en /

Es esmu 100% pārliecināts, ka es esmu sekoja, pārbauda un vēlreiz pārbauda jūsu norādījumiem, man ir vbseo un vbseo sitemap un veic nepieciešamās izmaiņas.

Regards,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

ko par savu. htaccess noteikumi?
    tu nekādas konfigurācijas AdminCP-> vBET-> galvenais?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Konfigurēts galvenais un instalējis 2 pārrakstīt līnijas abas manas. Htaccess (ārpus foruma root un vienu iekšpusē)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    256

Ir iet 1 stundu tiks atpakaļ, lai atbildētu uz visiem jautājumiem ap 16:00 GMT

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Jūs ielīmēts nepareizi. htaccess noteikumiem.

pareizo formu zemāk:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 05-10-10 pie 14:55.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •