Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 3 FirstPirmkārt 123 JaunākieLast
Rezultāti 11 līdz 20 gada 21

Thread: Photoplog jautājumu

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Jauns. Htaccess, šķiet, vienkārši 301 / pl / galeriju / galeriju.

Es esmu šobrīd, izmantojot savu jauno saknes htaccess failu, un ir mēģinājuši to ar abām galerijas failus ievietojis iepriekš. Es pa kreisi pēdējo divu tur.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Man šajā galerijā htaccess un URL strādāt tagad. Tomēr nav tulkojumi ir faktiski veiktas lapā. Jebkurš idejas?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Es zinu, ka photoplog ir diezgan cieši integrēta ar vBulletin, bet tā var izmantot to pašu global_complete āķa, nevis VB. Jebkurš idejas?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šeit ir instrukcijas integrācijas: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Ir aprakstīts, kā integrēt ar mods, kas doens't atbalsta global_complete āķa. Šajā piemērā PhotoPost nav - es nezinu, kā tas ir gadījumā Photoploq

Anyway I pārbauda šo URL: pl / galerija / - Pentax News & Rumors - PentaxForums.com un tas joprojām nedarbojas ... Tev rakstīja, ka tas ir labi tagad, bet kā es to redzu, nav ...
    Kā es redzu, veiktās izmaiņas ir nepareizi. Nav norādījumu, kuru apraksta izstrādāt noteikumus ar valodu kodi iekšpusē spraudnis direktorijā.

Lūdzu, mēģiniet šo komplektu.
    Galveno htaccess.:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Par galerijā htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Vai par galerijai htaccess (nav saskaņā ar instrukcijām - pamēģināt vēlāk).:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Ņemiet vērā, ka tas neietver gadījumu, kad global_complete netiek atbalstīts, bet vispirms tikai veikt tulkošanu saišu darbu pienācīgi, un pēc tam pārbaudiet, kas notiek ar tulkojumu.

Plrase mēģināt to ar stendu versijas par galeriju. Htaccess. Ja vēl nedarbojas, jūs varat izmēģināt arī šo par galveno htaccess (ar booth versijas galerijā htaccess..):
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Tas ir arī modifikācija tāpēc, ka jūsu norma, kas kartes everthing uz index.php - Es domāju, ka tas ir iemesls, kāpēc tā nedarbojas, tiesības tagad.
    Pēdējo reizi vBET; 10-11-10 pie 18:22.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Mana Htaccess fails ir faktiski nepareizi (izcēlās citu mapi ceļus), tāpēc es ņēma to uz leju.

Paldies par ieteikumiem, es mēģināšu tos īsi.

Tomēr nevajadzētu galerijā ceļš ir / galerija / pl / nevis / pl / galerija /? Forums struktūra ir līdzīga: / forums / pl / nevis / pl / forums /

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Izskatās otro sakni htaccess strādā kopā ar pirmo galeriju htaccess!

Mēģināt Daba - Pentax Lietotāja Photo Gallery

Tas 301 ir uz regulāro lapā, bet es domāju, ka progress. Tagad mums nepieciešams, lai noskaidrotu, kā iegūt URL uzskaiti un faktisko tulkošanas strādāt. 301 varētu būt saistīts ar vbseo 301, bet, pieņemot, ka būs jānosaka, kādi ir nākamie soļi?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja moman View Post
    Mana Htaccess fails ir faktiski nepareizi (izcēlās citu mapi ceļus), tāpēc es ņēma to uz leju.

Paldies par ieteikumiem, es mēģināšu tos īsi.

Tomēr nevajadzētu galerijā ceļš ir / galerija / pl / nevis / pl / galerija /? Forums struktūra ir līdzīga: / forums / pl / nevis / pl / forums /
    Galerija nav forumā, tāpēc tā ir atšķirīga URL struktūru.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja moman View Post
    Izskatās otro sakni htaccess strādā kopā ar pirmo galeriju htaccess!

Mēģināt Daba - Pentax Lietotāja Photo Gallery

Tas 301 ir uz regulāro lapā, bet es domāju, ka progress. Tagad mums nepieciešams, lai noskaidrotu, kā iegūt URL uzskaiti un faktisko tulkošanas strādāt. 301 varētu būt saistīts ar vbseo 301, bet, pieņemot, ka būs jānosaka, kādi ir nākamie soļi?
    Jā, es redzu šo 301 redirect. Tas nedrīkst notikt, un jā, tas ir iespējams, ka tas tiek veikts ar vBSEO. Vispirms, lūdzu, pārliecinieties, vai ir ieslēgta URL izsekošana ārpus foruma katalogs Iespēju administratoru CP
    Ja vēl jāpārorientē, tad lūdzu, pārbaudiet, kā tā darbosies ar 2.. Htaccess par galeriju.
    Ja vēl ir novirzīt lūdzu, uz mirkli komentārs galerijā htaccess noteikumu vBSEO un pārbaudīt tajā 301 joprojām notiek tur -. Mēs vēlamies, lai apstiprinātu, vai tas ir vBSEO vaina. Arī tad, ja tā nav novirzīt tad, lūdzu, izstāstiet to dara lapa ir tulkots, vai ne (mēs gribam arī apstiprināt, tas āķis global_complete tiek izmantota jūsu mod)

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Es iešu uz priekšu un pārbaudīt tagad. Es esmu diezgan pārliecināts photoplog izmanto savus photoplog_global_complete āķis, tāpēc mums, iespējams, ir pievienot dažas funkcijas zvaniem manuāli. Es post update par šo drīz.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    168

Still novirzot pēc tam, kad es noņemt ar pasūtījuma redirects. Kas būtu mūsu nākamais solis būtu?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Pirmkārt - atvainojos par novēlotu atbildi. Man pietrūkst savu ziņu un Mateusz tikai man par to atgādināja.

Lūdzu PM piekļūt informācijai par jūsu Admin CP + FTP - mums ir nepieciešams, lai pārbaudītu to savā pusē. Šis novirzīt nevajadzētu notikt, un ar to mēs nevaram noteikt, kas būtu nākamais solis. Citiem vārdiem sakot - Nākamais solis ir veikt šo novirzīt pazūd.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •