Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 7 gada 7

Thread: Tikai apstiprinot jauninājums procedūra

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    8

Default Tikai apstiprinot jauninājums procedūra

Man vienkārši vajag, lai precizētu uzlabot procedūru VBet

Im šobrīd darbojas VB3.8.1 ar 3.5.2 vbseo un vbet 2.3.10
    Es būšu jaunināšanu uz 336 vbet (sniegt vai pieņemt dot šeit un tur)

Saskaņā ar instrukcijām

Kill pārrakstīt noteikumu htaccess
    Atinstalēt 2.3.10

Update vbseo failus edited tiem (tiks forumi joprojām darbojas, kamēr tas notiek)
    Augšupielādēt visus vbet failus
    Importa produktu un mainīt pēc vajadzības

Vai mums vēl aizvien ir nepieciešams Google API atslēgu?

Jebkurā posmā iepriekš update būs forumos vairs strādāt līdz tās ir veiktas vai tas darbosies visu ceļu caur jaunināšanas process

Kura versija htacess pārrakstīt noteikumiem, mēs izmantojam ar VBSEO?

Vienu citu jautājumu. Ja es, kas lietotājam līdz par spāņu valodu noklusējuma
    Vai es varu lietot RSS plūsmas no vietējiem laikrakstiem, pēc tās caur šo lietotāju, un ir ziņas parādās noklusēto valodu uz kā angļu forumos

Žēl sāpes ar iepriekš minēto, es vienkārši nepieciešams, lai būtu lietas skaidrs manā prātā, kā arī Im slimo ar cilvēku gripu, kas dont palīdzēt smadzeņu darbību pilnībā

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vispirms, lūdzu, atinstalēt pilnīgi bezmaksas versijai (tostarp novēršot htaccess noteikumos.). Tad, lūdzu, instalējiet apmaksāts. Un pēc tam apvienot ar vBSEO. Tātad vBSEO integrācija, kas gada beigās.

Google API atslēgu nekad nav bijusi obligāta, bet Google appreciate, ja jūs to izmantot. Tāpēc mēs iesakām to izmantot. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs atinstalēt bezmaksas versijā visas jūsu konfigurācijas būs pagājis. Tātad jūs varat kopēt-pase Google API atslēgu, lai dažas pagaidu failu.

Forums ir jāstrādā visu laiku. Protams tulkots saites nedarbosies laikā starp atinstalēt veco versiju un pilnīga uzstādīt un integrēt jaunu. Joprojām normāls lapas būs naudas sods

Noteikumi maksā versiju jūs atradīsiet vBET iepakojumā. Arī aprakstā parametra pārejot uz SEO saite jūs atradīsiet saites uz šiem noteikumiem (jums ir mainīt, ja forum izmanto apakšgrupas directory, tāpēc, lūdzu, vienkārši atmatā instrukcijām, kas iekļautas tur).

Tajā brīdī vBET atbalsta translation tikai izejošo RSS kanāliem. Mums jau ir iezīme pieprasījums, lai atbalstītu arī tulkošanas ienākošo RSS kanālu un kā es atceros, tas ir pieņemts (vēl nav atbrīvošanas datumu plānots šo).

Ceru, ka gripa iet prom ātri Just jautāt, ja vēlaties. Viss ir labi aprakstīts, un mēs atbildēsim uz jautājumiem, ja šie nāca. Tātad jūs varat izmantot mūsu bezmaksas tiešsaistes atbalstu, vai pat tikai lai uzstādīšanas pakalpojumi for $ 30 un atstāt darbu mums

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    8

Cheers for ka Maikls.
    Veids, kā to lasīt bija darīt VBSEO koda izmaiņas pirmajā vai nekas nebūtu darba, tostarp AdminCP
    Tad augšupielādes un uzstādīšana vbet
    Tāpēc tās ir uzstādīt vbet gadījumā, tad vbseo izmaiņas pirms darot jebkuru pagrieziena uz biti

Paldies par palīdzību un liekot man tieši uz šo

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Faktiskais viens ir drošāk

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    8

Uploaded visus failus, kas vbseo izmaiņas uc
    Kad es varētu produkts, man nav teksta rādīt forumos visu
    Ar admin cp, jūs mēģināt saglabāt izmaiņas, ierakstiet produkta sērijas numuru, utt, un nekas ietaupa.
    Noklikšķinot uz Saglabāt, un iegūt tukšu ekrānu

Man bija atslēgt produkts šobrīd

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    8

Konstatēja, ka man bija atslēgt produktu, saglabājiet izmaiņas. Iestatīt valodu etc
    Tad vēlreiz varētu produkta iegūt visu darba
    Visiem šķiet, ir darba naudas sodu tagad, lai gan

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tātad, ja jūs mēģināt tulkot tiem jums var būt negaidītu uzvedību.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •