Mana forums dzīvo / forums /, mana vBAdvanced ir saknes domēna.
Esmu pievienotās pasaules paziņojumi, kā norādīts citā amatā uz savu forumu, un es izmantot "custom" izvietojumu karogiem un ieraksta $ vbenterprisetranslatorflags tikai vienu reizi manā veidnē. Manā mājas lapā es redzu (I use "ja" paziņojums, lai tikai admins skatīt karogi) par karogiem laukumiem nodot divreiz zem navigācijas joslas. Es neredzu karoga bildes, lai gan man no tiem kopijas in / images / vbet / flags.
Kad karoga kvadrātu ir noklikšķinājuši, vietā tulko tomēr man nosūtīja / forums /, bet vēlētos lietotājam, lai paliktu uz mājas lapā, noklikšķinot uz karodziņa. Es palaist nginx, un šeit ir manas pašreizējās pārraksta jūsu produktu. Es nelietoju SEO iespēju vbet uzstādījumus.
# Sākums tulkojums
atrašanās vieta ~ * / forums / .* \\. (jpg | jpeg | gif | CSS | png | js) {
root / var / www / htdocs / vednis;
}
vietu / forumos / {
root / xxx / www / htdocs / vednis;
pārrakstīt ? / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ pagājušajā;
pārrakstīt ? / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ pagājušajā;
if (!-e $ request_filename) {
pārrakstīt ^ / forumos /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php pagājušajā;
}
fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / vednis $ fastcgi_script_name;
ietver fastcgi_params;
# Atrisināt dažas FastCGI kļūdas, ar iecietīgāki buferi un taimauti
fastcgi_connect_timeout 120;
fastcgi_send_timeout 60;
fastcgi_read_timeout 120;
fastcgi_buffer_size 128k;
fastcgi_buffers 4 256k;
fastcgi_busy_buffers_size 256k;
fastcgi_temp_file_write_size 256k;
fastcgi_intercept_errors tālāk;
}
# Stop tulkojums
1. Kāpēc dubulto komplektu karogiem?
2. Ja esmu attēlus pareizais ceļš, kas varētu pārtraukt viņus no izlikšana?
3. Vai jūs zināt, ko es būtu nepieciešams, lai pievienotu savu nginx cfg failu, lai ļautu lietotājam noklikšķiniet karogs uz manu mājas lapu un nav iegūt nosūtīts forumi?
Paldies