Sākotnēji Ievietoja
vBET
Vai jūs noteikti vBET iespēju izsekot tulkojumi ārpus foruma mape?
Arī tad, ja tas ir noteikts un joprojām dodas atpakaļ uz forumu, tad kaut kas nav kārtībā ar papildu noteikumiem (vbet_outside = true nav pievienots). Ņemiet vērā, ka mēs esam eksperti. Htaccess konfigurācija, bet atradīsiet arī risinājums šeit. Man vajag dažas papildus info - lūdzu, izstāstiet vai jūs izmantojat tikai vienu pārrakstīt konfigurāciju, vai tas sadalīts kā tas būtu gadījumā htaccess.? Ja tas nav sadalīts, tad papildu noteikumus, būs jāgroza, lai nginx zināt, kuras direktorijā šie noteikumi ir aptuveni (htaccess darbiem konteksta -. Direktoriju, kurā tas ir).
Jā, tas ir noteikts iespējas un sadalīt šeit, jo tas ir nepieciešams. Šeit ir kods bloks ar mainītu QUERY_STRING ka nginx ļauj, tomēr man iekšēja servera kļūda, kad tas ir uncommented.
Code:
location / {
root /var/www/htdocs/wizard;
index index.php index.html index.htm;
# Translate for root
# rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
# rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
#
# if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
# rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
# }
# Translate for root
}