Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: Nėra išverstas Forumas Rodomas URL adresas

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Nėra išverstas Forumas Rodomas URL adresas

Hmm mano forumas, vbet forumas, ir kai kurie kiti forumo i forumą Rodomas URL ne versti, vis dar naudojate numatytąją kalbą URL

pavyzdys

nekilnojamojo puslapis
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    išverstą puslapį, dar angliškas žodis URL
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

yra bet tai nustatyti? arba i praleidote kažką?
    Paskutinį kartą redagavo basketmen; 14-09-10 prie 16:51.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Forumo pavadinimas nėra išverstas į URL - mes nepalaikome šią už vBSEO. Tai vBulletin 4.x draugiškas URL.

Mes nepritariame šio vBSEO, nes ji yra negrįžtami, pavyzdžiui, URL temas. URL temas apima siūlai ID taip, kad vertimas yra grįžtamas - mes visada žinome, kad siūlai yra maždaug. Tai neveikia forumuose URL.

Mes jau turime funkcija prašymą tai padaryti, ir pamatyti daug klausimų su juo. Tai yra įmanoma, mes ją paremti. Tačiau šiuo metu turime daug kitų užduočių didesnius prioritetus, arba tiesiog su mažiau klausimai

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

hmm turiu, ačiū už paaiškinimą

aš pasidalinti per daug, jei aš kažką gauti

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai aš jau rado būdą, vis dar naudojate VB3

tad pakeičiau domain.com/forumname/ domain.com/forumid/ kaip naudoti vbseo.com forumas vBSEO SEO plugin - Diskusijos vBSEO.com

dabar jokių problemų net forumo url su kita kalba, nes yra tik / forumid url, kaip tai ne / FORUMOVARDAS

nutylėjimą forume url domain.com/f2 /
    Espana URL domain.com/es/f2 /
    Italija URL domain.com/it/f2 /

Štai kaip tai padaryti (pirma padaryti atsarginę kopiją prašome prieš ką nors daryti savo pačių rizika)

1. Eiti į vbseocp.php -> URL Rewrite parametrai -> Pagrindinis URL -> Papildomi param

pakeisti visus nustatymus, kad naudodami [forum_title] su šiuo f [forum_id] (pavyzdžiui, naudoti vbseo.com forumas)

2. Nes Forumo adresas pasikeitė, naudojant FORUMOVARDAS kaip domain.com / FORUMOVARDAS / tik forumid kaip domain.com/f2 /, todėl mes turime nukreipti 301 Senasis forumas url naujas forumo URL, todėl indeksuoti Google ir kitų svetainių URL nukreipti nuo 301 iki URL naują forumą, neprarandant vertės

Eikite į vbseocp.php -> Individualizuotos nukreipimus ->

pridėti ir pakeisti savo Senasis forumas url naujo URL, pakeisti paryškinti toliau su kiekvieno forumo id (dėka Mert Gökçeimam, vbseo.com)

"F / Senoji forume name /(.+)$' => 'F / FID/ $ 1 "
    "F / Senoji forume name / '=>' F / FID/ "

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad jis buvo geresnis už savo SEO savo forumo URL Forumo pavadinimas.

Taigi, mes pataria persvarstyti forume URL tik su forume ID idėja ...

Kas buvo negerai su praėjusiais? Kas dėl visų tų priemonių? Kodėl jėga "Google" indekso visus savo forumo puslapius? ... Jei ji daro įtaką taip pat siūlų URL (todėl taip pat yra vienintelis forumas ID), tada jums taip pat verčia "Google" vėl indeksas visų siūlų URL ...

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Atkreipkite dėmesį, kad jis buvo geresnis už savo SEO savo forumo URL Forumo pavadinimas.

Taigi, mes pataria persvarstyti forume URL tik su forume ID idėja ...

Kas buvo negerai su praėjusiais? Kas dėl visų tų priemonių? Kodėl jėga "Google" indekso visus savo forumo puslapius? ... Jei ji daro įtaką taip pat siūlų URL (todėl taip pat yra vienintelis forumas ID), tada jums taip pat verčia "Google" vėl indeksas visų siūlų URL ...
    Taip, aš jau galvoja ir daug svarsto apie tai, forumas pavadinimas yra tikrai ne reikalinga forumo URL kaip vbseo.com forume (pakankamai forumo pavadinimą, aprašymą ir raktažodžius pavadinimą). Thread URL neturi įtakos, vis dar siūlai pavadinimą URL nepasikeitė

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by basketmen View Post
    Taip, aš jau galvoja ir daug svarsto apie tai, forumas pavadinimas yra tikrai ne reikalinga forumo URL kaip vbseo.com forume (pakankamai forumo pavadinimą, aprašymą ir raktažodžius pavadinimą). Thread URL neturi įtakos, vis dar siūlai pavadinimą URL nepasikeitė
    Thread URL taip pat yra forumas. Taigi, jei anksčiau savo siūlų URL forumo pavadinimas ir dabar vienintelis forumas, id, tada tie URL pasikeitė per. Jei ne, tada dar "Google" naudoja žodžius pagal URL metu indeksavimo. Atsižvelgdama forumą Forumo adresas, pavadinimas leidžia geriau SEO suteikia jums aukštesnę poziciją paieškos iš šių žodžių.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

taip ačiū, kaip ir anksčiau paštu aš jau galvoju apie tai ir mokslinių tyrimų daug keletą dienų savaitę, aš noriu pabandyti

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •