Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1012

Tema: "Google", man elektroniniu paštu apie (404) minkštųjų klaidų??

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Default "Google", man elektroniniu paštu apie (404) minkštųjų klaidų??

Mano webmasters svetainėje gaunu pranešimus apie 2 mėnesį iš google, teigiantys, kad jie rasti (404) minkštųjų klaidų, o tai reiškia, paprastais žodžiais, kad jie randa pasikartojančių URL (vbet translatated URL), nes greitai ir vis indeksavimas. Ką turėčiau daryti, kad sustabdyti šiuos įspėjimus? Iš esmės mano įrankių webmasters aš tik 2 realus (404) ne, prašydama ir 102, prašydama, nes robots.txt.

-Cache 15 dienų
    -Guestcache išjungti

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Ką turėčiau daryti, kad sustabdyti šiuos įspėjimus?
    Manau, jums tiesiog reikia 301 senus url (pakeisti URL, kad jau neveikia) nukreipiant į naują URL adresą (puslapio URL, kad darbo dabar) su Htaccess, tiesiog ieškoti visame forume, kurių vienas, kad jums reikia realiai

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš tik viso 2 realiomis 404 klaidų, "Google" sako man, kad aš turiu šimtus minkštas (404) klaidų, bet kai aš paspauskite ant jų, jie darbo vistiek turi kažką daryti su išverstas URL, nes jie rašė man atgal pasakoja , man, kad indeksavimo auga per greitai, bet, dublikatus ...

Šiaip ką aš galiu pridėti savo htcaccess "paslėpti", tai iš "Google", kol jie supykti.

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Aš tik viso 2 realiomis 404 klaidų, "Google" sako man, kad aš turiu šimtus minkštas (404) klaidų, bet kai aš paspauskite ant jų, jie darbo vistiek turi kažką daryti su išverstas URL, nes jie rašė man atgal pasakoja , man, kad indeksavimo auga per greitai, bet, dublikatus ...

Šiaip ką aš galiu pridėti savo htcaccess "paslėpti", tai iš "Google", kol jie supykti.
    hehe manau, kad mano paskutinę žinutę aukščiau jau atsakė galite peradresavimai 301 su Htaccess, arba gal aš esu praleisti suprasti, jei galite suteikti Pavyzdžiui what atrodo senasis URL (pasikeitė, kad jau neveikia, gauti 404 klaidą dabar URL) naują URL (puslapio URL, kad darbo dabar)

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Prašome pateikti daugiau informacijos. Kaip suprantu Webmaster Tools jums pasakys, kad jūs turite tik 2 realiomis 404 klaidų, tačiau "Google" vis dar laiškus apie 404 klaidų daug. Bet tie, kurie tikrai dirbti ... Aš šiek tiek supainioti čia

Prašome pridėti visą "Google" elektroninio pašto turinio, ir kai kurie iš tų 404 nuorodų.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš negaliu siųsti "darbo" Minkštas 404 klaidų nuorodos anymore, nes aš ištuštinti vBET lenteles, dabar aš ne gauti minkštųjų 404 klaidų daugiau aš gaunu teisingą 404 Iš viso: atsakas. Taigi bent šiuo vBET čia kaltas, aš norėčiau priminti jums, kad "Google" nemėgsta Minkštas Klaidos ir jie bus nubausti jums mažai puslapio reitingą ir "AdSense", jei jis tęsiasi pakankamai ilgai, kad.

Linkėjimai

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atsiprašome, bet šiuo metu aš ne tiksliai suprasti, ką šiuo klausimu yra apie. Prašome apibūdinti ją, kitaip tariant. Jūs neturite minkštas 404 klaidų enymore, tiesiog teisingas 404 - pateikite keletą pavyzdžių puslapių, neveikia. Kiek klaidų, tokių kaip tų egzistuoja? Jums rašė prieš, kad jūs turite tik 2 kietai 404 klaidų. Ar mes vis dar problema čia?

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

nėra atsakymo išspręsta. Jei ne - rašykite čia ir aš vėl atidaryti šią temą.
    Ačiū

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Turėjo pasukti ne daugiau kaip 15 dienų talpyklą 5 dienų įveikti šią problemą.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

todėl dabar yra išspręsti, tiesa?

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •