Michał Aš atsiprašau, aš suprantu, tik šį kodą pridėti kitomis kalbomis showthread puslapių, Sitemap, ar žinote, kur (vieta po ar prieš ką), pridėti kitus puslapius, taip pat kaip forumdisplay, archyvų ir kitų?
, nes tie 2 puslapiai yra svarbiausia, kad "Google" lengviau indeksavimo thread sąrašus, bent jos turėtų būti, įskaitant integracijos forumdisplay ir archyvų puslapių pernelyg struktūra
Paskutinį kartą redagavo basketmen; 02-10-10 prie 22:46.
Šiuo metu mes turime išbandyti kodą tik integruoti siūlai puslapius, kurie mūsų nuomone svarbiausias. Atkreipkite dėmesį, kad "Google" indeksas visus puslapius vistiek (net jei jūs neturite žemėlapis integraciją), nes robotai nuskaito visus ryšius į savo puslapius ir turite įtraukti vėliavos nuorodos išverstų puslapių. Žinoma, įskaitant nuorodas į sitemap indeksavimas greičiau. Štai kodėl mes paskelbė temas nuorodos integracijos temas sparčiai kinta, todėl greičiau nuskaitymo gali būti naudinga.
Kai aš dedu kodą iš pirmos žinutės failo Sitemap, gaunu tokį klaidos per sitemap kartos
Veikia Vbet 3.3.6 ir 3.5.2 vBSEO 3.8.1 forumeFatal error: Kvietimas neapibrėžto funkcija vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vBSEO / includes / functions_vbseo_createurl.php 47 on-line
vBET apima reikalingą failą init_startup Kablys:
Atrodo, kad nėra kokių nors priežasčių jūsų atveju. Tokiu atveju prašome pateikti tik laikantis reqiure_once į pasikeitė failą sitemap generatorius. Įdėti jį prieš papildoma kodas vBET. Prašome atkreipti dėmesį, kad jis nėra patikrintas, todėl jis yra protingas, kad kopijos failą, prieš pokyčius.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers skrybėlių Michael, ji buvo daugiau žmogaus klaidos iš mano pusės
Aš googled klaidą ir ji buvo šiek tiek daugiau kaip atrodė nustatymus
Aš niekada pakeitė nuorodą tipą VBSEO_URI
Jei jūs padarėte, kad nustatytos parinkčių lašas, idiotai, kaip man nebūtų pamiršti jį
Per praeities patirtį, aš žinau, nustatyti kartos laiko struktūra gražus vėlavimo tarp Sitemap puslapių. Kasyklų nustatyti ką nors 15 sekundžių.
Bet jiems patenkintas bendras puslapių skaičius dešimčia kalbų
Forumas Rodyti: 2904
Rodyti Temos: 1817821
Indeksuoti URL: 1823149
Iš viso Apdorojimo laikas: 1,682.58 sekundžių
Ar šį kodą dirbti Failo Sitemap 2.6? Ačiū.
Gyvatės, kur jūs rasti Sitemap Generator 2,6?, I 2.5 ir jis veikia su tuo.
Kadangi jūs pakeitėte kodą, tai nepadės dirbti tinkamai.
Numeriai nereikės pridėti.
Forumas Rodyti: 327
Rodyti Temos: 886.054
Rodyti žinutė:
Profiliai narių:
Poll results:
Blog'o įrašai:
Dienoraštis Žymos:
Albumas URL:
Grupės URL:
Gairė URL:
Archyvas: 169