Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Montavimo problema su vBSEO

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Montavimo problema su vBSEO

1. Aš naudoju vBSEO 3.2.0, I cant rasti šį kodą functions_vbseo_createurl.php failo viduje, pavyzdžiui, instrukcijos README.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

aš jau viduje visi vBSEO failus per bet vis dar cant rasti

prašome pagalbos, leiskite man žinoti, jei jums reikia mano FTP ir kitų detalių

2. Ar yra dar ne sprendimas dar, kad mes dont reikia išjungti "Pakeisti" Meta Keywords "turinys?" Įprasta kalba kaip ir prieš naudojant vBET? Kaip sąlyginės gal į vbseo failų

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Vaikinai gali gauti paramą čia, prašome tikrai reikia pagalbos čia

Aš jau įsigijo vbet daugiau nei 24 valandas eiti, bet vis dar cant įdiegti jį, nes pirmiau problema

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki.

1. Prašome atnaujinti savo vBSEO. Jūs naudojate seną versiją.

"Su savo versija, jūs vis tiek galite naudoti vBET, tačiau ji negali būti integruota su vBSEO, taigi nuorodos nebus verčiamas. Visi kiti vBET funkcijos veikia puikiai.
    Taip pat galite žiūrėti sau kodas, kuris yra atsakingas už tai senas vBSEO versija gauti siūlų pavadinimai ir pakeiskite jį appropriatelly jei nenorite atnaujinti vBSEO. Kaip užuominą, galiu pasakyti, kad atrodo, kai naudojama funkcija vbseo_thread_seotitle. Prašome atkreipti dėmesį, kad vyresnio amžiaus vBET versijos buvo darbo su vBSEO 3.2.x (kaip aš atsimenu, mūsų forume buvo darbo dėl 3.2.2) ir integracijos tvarka buvo kitokia, bet šiuo metu ji neveikia, todėl aš negaliu suteikti jums senas integracijos instrukcijos. vBSEO pakeitė savo kodą, ir taip pat vBET padarė, taip, integracija taip pat turėjo būti pakeista.
    Aš ką tik patikrino ir vBSEO 3.2.2 kodą galite rasti:
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    Taigi jūs tiesiog per senas - nepalaikomas versija. Prašome atnaujinti arba naudoti vBET be nuorodos vertimo (geriausiai tinka jūsų SEO), arba rasti kodas, kuris turėtų būti pakeistas, ir jį pakeisti.

2. Šiuo metu ši parinktis turi būti išjungtas. Atkreipkite dėmesį, kad ji neturės įtakos jūsų SEO, nes paieškos sistemos tiesiog ignoruoja raktažodžius meta žymeles ir naudoja nekilnojamojo puslapio turinio indeksavimo.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 02-09-10 prie 22:45.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •