Sveiki.
1. Prašome atnaujinti savo vBSEO. Jūs naudojate seną versiją.
"Su savo versija, jūs vis tiek galite naudoti vBET, tačiau ji negali būti integruota su vBSEO, taigi nuorodos nebus verčiamas. Visi kiti vBET funkcijos veikia puikiai.
Taip pat galite žiūrėti sau kodas, kuris yra atsakingas už tai senas vBSEO versija gauti siūlų pavadinimai ir pakeiskite jį appropriatelly jei nenorite atnaujinti vBSEO. Kaip užuominą, galiu pasakyti, kad atrodo, kai naudojama funkcija vbseo_thread_seotitle. Prašome atkreipti dėmesį, kad vyresnio amžiaus vBET versijos buvo darbo su vBSEO 3.2.x (kaip aš atsimenu, mūsų forume buvo darbo dėl 3.2.2) ir integracijos tvarka buvo kitokia, bet šiuo metu ji neveikia, todėl aš negaliu suteikti jums senas integracijos instrukcijos. vBSEO pakeitė savo kodą, ir taip pat vBET padarė, taip, integracija taip pat turėjo būti pakeista.
Aš ką tik patikrino ir vBSEO 3.2.2 kodą galite rasti:
Code:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Taigi jūs tiesiog per senas - nepalaikomas versija. Prašome atnaujinti arba naudoti vBET be nuorodos vertimo (geriausiai tinka jūsų SEO), arba rasti kodas, kuris turėtų būti pakeistas, ir jį pakeisti.
2. Šiuo metu ši parinktis turi būti išjungtas. Atkreipkite dėmesį, kad ji neturės įtakos jūsų SEO, nes paieškos sistemos tiesiog ignoruoja raktažodžius meta žymeles ir naudoja nekilnojamojo puslapio turinio indeksavimo.