Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1012

Tema: Svečių talpyklą problema

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis
    Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Default Svečių talpyklą problema

Michael pasiūlymą, aš bandžiau savo svečių talpyklą. Ir ehhhh, aš negali net atidaryti puslapį, kai ši funkcija įjungta. Tiesiog gauti tai:

Internet Explorer negali rodyti tinklalapio
    Vyras, noriu tik vieną kartą kažką dirbti čia.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

svečių talpyklą veikia jau dabar, tačiau galimybė: GZIP HTML galingumas yra išjungtas.
    Tai yra su kodavimo problema. svečių talpyklos failus gziped, ir kai mes bandome perskaityti šį failus - yra kodavimo problema.

Aš pabandyti rasti šį klausimą kodavimas.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Ar galite atšaukti ką tik padarė mano forumas. Aš jau atsiuntė jums 2 PM Čia mano forumas ir 1 jokio atsakymo. Yra visiškai messed up dabar visą mano forumas. Aš negaliu prisijungti prie mano AKR arba atlikti bet saikingai. Tai ne juokinga ************************!!

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Ar galite atšaukti ką tik padarė mano forumas. Aš jau atsiuntė jums 2 PM Čia mano forumas ir 1 jokio atsakymo. Yra visiškai messed up dabar visą mano forumas. Aš negaliu prisijungti prie mano AKR arba atlikti bet saikingai. Tai ne juokinga ************************!!
    Prašome išvalyti cookies.

Turiu aš vieną klausimą:
    Jūs galite patikrinti jūsų serverio per SSH vienas dalykas?
    prašome parašyti šią užklausą SSH: #httpd-t-D DUMP_MODULES
    ir bandyti rasti deflate_module. Jei galite rasti rašykite čia.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Kas yra SSH??

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Ar turite prieigą prie jūsų serverio komandinę eilutę?
    Čia galite keisti savo serverio konfigūracijos ir tt
    Secure Shell - Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

O Ojo. Tiesiog pamiršti apie visa tai. Negali dirbti daugiau. VBET yra tik vienas man didelis galvos skausmas. Niekas niekada nedirba.

Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

talpyklą svečių dirba normalus - kai gzip yra išjungtas, tačiau, jei yra įjungta gzip svečių talpyklos daro gerą failus (pavyzdžiui index.zip). Galite patikrinti (Forumas / vbet_guestcache / en).
    Čia yra šios failų kodavimo ir skaitymo problema. Žinoma, mes galime ją išspręsti, bet man reikia jūsų pagalbos. (Galiu patikrinti SSH)

Jei jūs cant patikrinti SSH - Aš pasistengsime ją išspręsti be jo.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Aš ne idėja, kaip patikrinti SSH ... Atsiprašau!

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki, radau vieną įdomų dalyką. Atrodo, jūsų forumas missconfigurated.

Išjungus vBulleitn GZIP AdminCP parinktį GZIP HTML galingumas tada jūsų produkcija vis dar suarchyvuota. Jūs galite pamatyti čia:
    GZip testas
    PASTABA: tai yra aiškiai aprašyta vBulletin galimybė:
    Jei jau naudojate mod_gzip arba mod_deflate jūsų serveryje nėra įgalinti šią parinktį.
    Taigi šiuo metu atrodo, kad turite vieną iš tų apie, nes produkcija yra zip vistiek. Ir tai tikriausiai sukelti problemų su vBET svečių talpyklos - tai dvigubai zip, todėl naršyklių gauti crazy su juo.

VB GZIP išjungtas Svečių Laikinoji atmintis yra darbo, vis dar turite kai kurių konfliktų ir tada jūs galite pamatyti šį klaidos pranešimą:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Šis konfliktas yra apie kablys global_complete. Aš pradėjo ieškoti,, kuris mod prieštarauja, bet tu tiesiog per daug ... Mes galime padėti Jums, kai jums nustatyti, kuris mod sukuria šio konflikto. Norėdami tai padaryti, jūs turite patikrinti visų global_complete kablys įskiepių ir, jei jis naudoja in_array funkciją - tada išjungti ir patikrinkite ar klaida vis dar pasitaiko. Jei ne tada buvo nustatyta, kad kaltas vienas. vBET neturi tokios funkcijos mūsų kodas, todėl kai kurie kiti mod yra atsakingas už tai. Jei norite jį rasti - pirmiausia išjungti VB gzip (i sureguliuoti jį vėl kaip jums buvo prieš). Tada galima Svečių talpyklą ir išvaizdą. Geriausia yra pirma rasti kablio, kuris gali būti kaltas - ją išjungti, įjungti Svečių talpyklą ir jei problema vis dar egzistuoja, tada greitai išjungti Svečių talpyklos (kad vartotojai nebus žr. šiuo klausimu). Iš coure turite išbandyti tai naršyklei, kur jūs nesate prisijungęs

Tai viskas ką galiu padaryti. Šiuo metu atrodo, kad problemą sukelia neteisinga vBulletin konfigūracija - jūs naudojate vB GZIP ir kai kurių kitų, kas nėra leidžiama BB dokumentus.
    Svečių talpyklos taip pat išduoda ir išjungti vB GZIP yra susiję su kai mod konfliktą. Mes nesame atsakingi už kitų mados kodas. Mes padėsime jums, bet prašom pirma, nustatyti, kuris mod sukelia šio konflikto. Tai taip pat gali būti ne konfliktų, bet tiesiog klaida tai kitas mod, tačiau Svečių talpyklos yra tada šią klaidą ateina produkcija, o ne klaidos failą (spekuliacijos). Bet kokiu atveju - ji turi būti nustatomas, nes jis sukelia kitų mod mes nesame atsakingi už tai. Mes jau išleisti daug laiko dėl šio klausimo, kuris, atrodo, tiesiog neteisingai savo serverio konfigūraciją ir tikiuosi, kad jums suprasti, kodėl mes iš anksto paprašyti jums nustatyti, kuris mod sukuria konfliktą dėl forumo, kuris turi keliasdešimt mados.

Suprantu, kad jums būtų geriausia, jei mes darome viską, bet tikimės, kad jūs taip pat suprantate, kad mes vBET paramą ne visų įmanomų mados ir remti serverių konfigūracijų. Taigi, jei norite naudoti Svečių talpyklą turite pirmiausia sukonfigūruoti tinkamai savo serverį (naudoti tik vieną GZip - VB arba išorės, o ne kabinoje). Ir rasti mod sukelia klaidos pranešimą (VB GZIP off ir svečių talpyklos) - atrodys, kad padėtų jums, kai jums nustatyti, kuris yra kaltas.

Prašome pateikti savo atsiliepimus.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 02-09-10 prie 23:29.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •