Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 22 FirstPirmas 12
Rezultatai 11 į 1414

Tema: Aš Skelbti naują temą arba atsakyti į pokalbio arba ištrinti pranešimą nukreipimus mane į tuščią puslapį ...

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

prašau, tik skaityti ankstesnį postą ir atsakyti čia. Tai yra būtina.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Kadangi atnaujinimo į 3.3.6, aš nuolat apie tai, kaip tie patys baltuosiuose puslapiuose. Taip atsitinka atsitiktinai. Tačiau kai aš išjungti VBET, kad tai nevyksta iš viso. Prašome patarti!
    Aš jūsų forume, ir aš negali atkurti problema. Prašome pasakyti, ar jis vis dar vyksta. Taip pat - atsižvelgiant į rąstų, kurie jums PM man ji atrodė kaip jums buvo atnaujinta produkto failą, bet buvo senas vBulletin PHP failus (esamos funkcijos buvo nematomas). Tai galėtų būti serverio talpyklos (ne vBET talpyklą) klausimas - kur naujų failų nesimato ir serverio vis dar naudoja senas bylas. Taigi, kad gali būti priežastis.

Trumpai: aš negali atkurti jūsų forume - tu gali? Ar tai vis dar atsitiks ar ne? Jei taip - prašome apibūdinti, kaip aš galiu atkurti jūsų forume.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Tai yra keblus. Taip atsitinka atsitiktinai. Taigi aš taip pat nežinau, kai jis bus atsitikti, ar ne. Tačiau laiko VBET buvo išjungta, ji neįvyks. Aš susisieksime su Jumis, jei aš galiu gauti šiek tiek daugiau info.

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Sveiki,

Ar pranešimas šiuo klausimu dar kartą, ar ne? Buvau jūsų forume, ir aš padariau daug pranešimų ir neradau šio klausimo. Ar galite patvirtinti?

Pradžia 22 FirstPirmas 12

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •