Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Naudoti visas failų talpyklos svečiams (BETA!)

Default Naudoti visas failų talpyklos svečiams (BETA!)

kai tai yra įjungtas svečiai cant pasirinkti stilių

vBulletin Įmonių Vertėjas (vBET) Darbuotojai
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Gerai, patvirtino.
    Aš atgaminti mano bandymo forume. Dabar dirbsime sprendimą. Mes pasistengsime ją išspręsti.

bet tai nustatyti? man reikia naudoti šią talpyklą pasirinktį, o ne db

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip. Taip jau yra išspręstos ir bus įtraukti į kitą spaudai. Greitai nustatyti:
    1. Redaguoti failą / Includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2. Ieškoti:
    PHP Code:
    return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.'.html'
    3. Pakeisti:
    PHP Code:
    return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.$vbulletin->userinfo['styleid'].'.html'
    4. (Neprivaloma, bet rekomenduojama) Pašalinti visas svečias talpyklos katalogą ir nukopijuokite jį vėl iš vBET paketas (nepamirškite privilegijų) - mes keičiamės failus pavadinimas konvencijų (styleid imtinai), senas bylas negali būti naudojamos nebėra, ir ji bus tik juosmens vietos. Atkreipkite dėmesį, kad šalia išleidimo įskaitant automatinį senus failus siurblys.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 30-07-10 prie 21:20.

Gerai, bet mes neturėtume talpyklą nutylėjimą forume lang ar ne?

oi, aš tiesiog išverstų puslapių po klaidos rodo, tai buvo parašyta 1903 Lol 1903/06/10, 16:02 mano def lang, tai rodo, 03-06-10, 16:02
    Paskutinį kartą redagavo tsak76; 30-07-10 prie 23:18.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •