Gerai, aš pastaruoju metu vis Privačios žinutės išverstas tekstas yra tuščias. Trūksta. Matau mažai vėliavos ir viskas, ir aš galiu paspausti pamatyti originalų tekstą. Bet išverstą tekstą, tiesiog dingo.
Visa kita veikia puikiai.
Ačiū už pagalbą!
Gerai, aš pastaruoju metu vis Privačios žinutės išverstas tekstas yra tuščias. Trūksta. Matau mažai vėliavos ir viskas, ir aš galiu paspausti pamatyti originalų tekstą. Bet išverstą tekstą, tiesiog dingo.
Visa kita veikia puikiai.
Ačiū už pagalbą!
jūs pasakėte "ne".Code:Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
Ar jūs naudojate bet "Naudoti Visas Failų talpyklą Svečias" arba "Ignoruojama žodį" beta variantų, kaip? Pabandyk jį išjungti ir vėl patikrinkite PM.
Esu ne naudojant talpyklą svečių, nes ji vis dar pertraukos mano forumas. Taip nėra, kad. Ir ignoruoti žodžiai taip pat. Nenaudokite jos.
EDIT: Aš ką tik grįžo tas PM, kuri buvo tuščia vakar, ir dabar jie vėl visi dirba. lol **********. aš nežino kodėl, bet hey, atrodo viskas gerai vėl. Aš čia bus atnaujinti, kai gaunu naują PM išversto teksto Thanks in!
Paskutinį kartą redagavo Taurus; 13-07-10 prie 14:25.
hehe, tai crazy.
jei tu kažką ypatingo su šia problema, galite aprašyti čia?
Gerai, kad, mėgautis![]()
Na, čia mes einame!! Nuo šiandien net talpinimai, padaryti dabar tuščias. Nr išversto teksto! Galiu paspausti matyti originalo kalba, bet nėra išversto teksto!