Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: Prieš pirkti

Junior Member
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Default Prieš pirkti

Hi there,
    Po to, kai aš bandė mano Test Forum Versija: 2.3.1 ir i gavo increadable rezultatus padidinti srautą iš
    1000 iki maždaug 10.000 mažiau nei 20 dayes ir aš nusprendžiau nusipirkti pilną versiją su įdiegimu.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough Test Forum abot 250 MB, bet tai padaryti daug probloplems mano serverį, kas apie mano forumą, kuris yra daugiau nei 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    todėl, kad aš apie tai, pereiti iš šio serverio
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Į šį

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM (Trivietis Kanalų atmintis)
    300 GB 2 x SAS 15.000 RPM

Ir mano pirmąjį klausimą pakanka, ar ne?

Aš žiūri šį forumą
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    ir manau, kad tarp 40.000 - 90.000 indeksuojami URL kiekvienai kalbai taip, kaip
    bus didelis mano duomenų bazės?

Ar tai išversti dienoraštį?

Turiu licenciją vBSEO, bet dar uppgrade v 3.5, kas yra jūsų recomindation?

Ar yra kokių nors specialių nustatymų tarnauti paklausti Datacenter anksčiau?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Atkreipkite dėmesį, kad komercinė versija vBET yra greičiau nei vienas nemokamai (optimizuotas algoritmai, talpyklos, vaizdai, ...). Taigi, jei jau nemokamai vienas, tada jūsų serverio resursų bus pakankamai tikrai mokamas vienas.

vBET palaiko dienoraščiai vB4. Jei vB3.8 mes negalime visiškai palaiko daugiakalbę bendrijos nes vBulletin nepalaiko dienoraštį ten nebėra (pamatyti čia) - VB3.8 dienoraštį raštu įvairiomis kalbomis, taip tikrai nėra. Aš nesu įsitikinęs, ar vertimas yra ten darbo, tačiau, jog tai turėtų - galite paklausti vartotojai (žr. nuorodą).

Aš rekomenduoju atnaujinti vBSEO 3,5. Mes patvirtinome, kad yra nukreipimas pagal vBET 3.3.4 ir 3.3.2 vBSEO kilpos klausimas - sprendžia pati po vBSEO atnaujinimas 3,5

Jei turite kokių nors klausimų, prašome klauskite. Mes padėsime jums

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Bal 2011

Hi Vbet adsense būti išjungtas ir naudoti savo Textads komercinė versija, blogai būti pirkti ateinančius porą savaičių.
    ačiū

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Bal 2011

Hi Vbet, vėliavas gali būti antraštės, kaip demo, taip pat išskleidžiamajame meniu

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by nic333 View Post
    Hi Vbet adsense būti išjungtas ir naudoti savo Textads komercinė versija, blogai būti pirkti ateinančius porą savaičių.
    ačiū
    "AdSense" vBET taikymo sritis - tai jus turite ji įjungta, ar ne. Taip pat galite jį įjungti normalus puslapių ir išverstų puslapių kažkas - tai paprasta keisti šabloną, kuris apima jūsų reklama.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by nic333 View Post
    Hi Vbet, vėliavas gali būti antraštės, kaip demo, taip pat išskleidžiamajame meniu
    Taip. Jūs turite atskirą kur dėti meniu ir vėliavos eilutėje. Taigi, ką jūs matote mūsų forumas yra nuo konfigūracijos - nereikia daryti jokių pakeitimų (standartinį šabloną ir šablonai, kurie turi standartinį šabloną kabliukų - tai tinkamai vBulletin).

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •